FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 12:08

belosevic28 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Problem je u nasem sistemu 4-5-1. Ponavljam, Benko ne moze sam i totalno je beskoristan u napadu. Treba Velkoskog ubaciti i poceti igrati 4-4-2.
Brate upravu si, ali Krleta vec 2 tekme nema, lik uopste nije u gradu :o
Kakav Krste crni, dok mu klub igra utakmicu on objavljuje sliku iz Splita kako je otišao da gleda Hajduka.

Očigledno da je problem u unutrašnjosti tima, a Kodro očigledno nije u stanju da se bori sa takvom vrstom problema. Spominju se i klanovi unutar ekipe, i to se jasno navode imena, u što definitivno vjerujem. Uprava je sada na velikom ispitu, najvećem do sada od kako su ušli u klub. Neka veoma, veoma razmisle o svakom narednom potezu i neka nađu ono što je truhlo u svemu! Ako treba otjerajte svih 24 igrača, ako treba otjerajte čitav stručni štab. Kodro je pravi evropski fudbalski trener, za evropsku ekipu i za profesionalce u ekipi ali kod ovih klošara to jednostavno ne prolazi, takav je naš mentalitet da jednostavno se razumije samo jezik novčanika i jezik psovke i agresivnosti.
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 apr 2015, 12:08

Sišao sam u svlačionicu posle meča i saopštio im odluku. Tim ide u karantin do kraja sezone. Ja sam tako odlučio. Mora da se promeni pristup! Neki igrači nisu dostojni dresa koji nose. Nadam se da će ovo biti prelomna tačka u sezoni i da će im pomoći da povrate izgubljeni ponos. Nikada nije bilo kašnjenja plata, potrošio sam u poslednjih 10 godina 386.000.000 evra na nove igrače i od njih zahtevam posvećenost”, rekao je De Laurentis.

Mozda nesto slicno uraditi i nasim manekenima
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 12:12

Batina je iz raja izašla.
1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 09 apr 2015, 12:15

Toliko o tome da su problem javni nastupi i izjave. Nemam pojma sta se desava ali sta god da je u pitanju mora se zaustaviti. Ovom sutnjom se pokusao stvoriti neki mir ali je po meni bio i malo kontraproduktivan. Ovo kazem jer sada mnogi plasiraju pricu o nekim problemima unutar kadra, a sutnju vecina dozivljava kao "guranje pod tepih". Navijac ko navijac odma polazi od najgoreg sto dovodi do daljnjeg napuhavanja situacije. Sta je prava istina ne znam ali krivce ne treba stediti nebitno ko je.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 apr 2015, 12:17

Burberry46 je napisao/la:Sišao sam u svlačionicu posle meča i saopštio im odluku. Tim ide u karantin do kraja sezone. Ja sam tako odlučio. Mora da se promeni pristup! Neki igrači nisu dostojni dresa koji nose. Nadam se da će ovo biti prelomna tačka u sezoni i da će im pomoći da povrate izgubljeni ponos. Nikada nije bilo kašnjenja plata, potrošio sam u poslednjih 10 godina 386.000.000 evra na nove igrače i od njih zahtevam posvećenost”, rekao je De Laurentis.

Mozda nesto slicno uraditi i nasim manekenima
Ovo uraditi, prebiti ih, skinuti gole da prodju Ferhadijom i onda nastavljamo sezonu. Seferovicu reci da ih natjera da krv pisaju. A kad god odigraju utakmicu da nisu blatnjavi i poderani, pa makar igrali na umjetnoj travi nek se uvaljaju u blato pored terena, treba ih poljevati katranom pa onda perjem.
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 apr 2015, 12:27

uuu koje je rasulo u klubu niti se zna ko pije ko placa u ekipi ima 3 klana trener nema muda 2 klana rade protiv njega abdulah se skriva razotkrilo se sve koji su njegovi igraci od kojih uzima pare sto su tu gdje jesu...vjerujte veliko rasulo evropa je u pitanju :evil:
Samo Sarajevo

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 12:31

Suspendovano 5 igrača, a smiješno ko je u toj grupi, maltene ni krivi ni dužni
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 apr 2015, 12:33

Ado76 je napisao/la:Suspendovano 5 igrača, a smiješno ko je u toj grupi, maltene ni krivi ni dužni
Koji su suspendovani :?:
SRETAN BROJ - 1725

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 12:34

pitic je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Suspendovano 5 igrača, a smiješno ko je u toj grupi, maltene ni krivi ni dužni
Izgleda Bandović (OK), ali Bilbija, Kovačević, Kalassi i Okić je cirkus

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 apr 2015, 12:37

Ado76 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Izgleda Bandović (OK), ali Bilbija, Kovačević, Kalassi i Okić je cirkus
kalasa nije trebalo ali juce je koliko god ga mrzili dzemo jedan od najboljih bio popravljao je i kalasa i kovaca
Samo Sarajevo

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 apr 2015, 12:37

Ako su istina ova imena definitivno u svlačionici nam ne štimaju stvari to je sasvim jasno samo se krije od javnosti.
SRETAN BROJ - 1725

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 12:39

pitic je napisao/la:Ako su istina ova imena definitivno u svlačionici nam ne štimaju stvari to je sasvim jasno samo se krije od javnosti.
Ovo je doduše nezvanično, ali ako bude istina ibrakovića treba zapaliti, on nije normalan

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 apr 2015, 12:50

Sreca pa sam bio na kosevu svaku tekmu u ovoj polusezoni jer bih mislio po ovim prenosima da igraci bojkotuju benkaru. Tuzna istina je da NE ZNAJU stvorit visak i gurnut taj zadnji pas. Tacno mi se place kad vidim koliko covjek gine u napadu bespomocno. Ako se nastavi ovakva igra, covjek ce ganjat prvu priliku da se ispali odavde.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 12:50

momirpeh je napisao/la:Mogu li kritičari obrazložiti zašto pljuju po Ibrakoviću ? Zašto on treba otići i kakve on ima veze s rezultatima ekipe ?
Da li je Ibraković samovoljno dovodio igrače,bez znanja trenera i bez znanja Kuste i Dine ? Da li ovi koji pljuju po Ibrakoviću smatraju da su dovedeni igrači po rejtingu slabi za ovu ligu ? Koje igrače kvalitetnije smo mogli dovesti,i opet zar nije sve u dogvoru,trener-predsjednik-direktor-sportski direktor ? Zašto je neko protiv sposobnog čovjeka,elokventnog,čovjeka koji ima veze u sportskom svijetu ? Ko bi bolje obavljao njegovu poziciju ? Ko bi doveo bolje igrače ako trener kaže koga želi ?
Zato što su ga ljudi iz kluba doveli ko sportskog direktora i to je karika između stručnog štaba i uprave, i on je odgovoran da dovodi igrače, ima li povjerenja u njega kao ''pozanvaoca'' transfer politike i igrača, to što se on pokazo dosad kao neko ko nije sposoban za to i ''doveo'' ili kojekakvi menađeri 'uvalili'' mu masu polovnih i istrošenih igrača koji nisu dosljedni nosit ovaj dres.... Ne znam zašto ga braniš, kad se pokazalo da igrače koje je doveo nisu sposobni odgovoriti na zadatke ambicija kluba.... što ne znači da neće dobit eventualno nogu na kraju sezone, zbog loše transfer politike..... čovjek jednostavno nije za ovog posla, pogotovo za ovog kluba.....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2015, 12:52

Cuj Kovacevica i Kalasija :facepalm:

Ja cu nabrojati bar 5 igraca koji su prije zasluzili ban od ove dvojice...
Mrs ba vise, sta glumatate koje pichke materine, banuj onoga ko je zasluzio, a ne preko ledja neduznih da gradis autoritet..
Kovacevica suspendovase, momak drugu utakmicu odigrao... Ako ne zna, ostavis ga na klupi i cao..

Sta je s Berberovicem, Stojcevom, Duljevicem, Velkoskim, Puzigacom, itd? Ovde ima pomenutih koji i puse i opijaju se, sto smo imali i priliku da vidimo...

Ako je ovaj spisak igraca tacan, yebite se i vi uprava vise..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 apr 2015, 12:54

Ibrakovicu idi molim te sam ...
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 apr 2015, 12:57

Zip je napisao/la:Cuj Kovacevica i Kalasija :facepalm:

Mrs ba vise, sta glumatate koje pichke materine, banuj onoga ko je zasluzio, a ne preko ledja neduznih da gradis autoritet..
Kovacevica suspendovase, momak drugu utakmicu odigrao... Ako ne zna, ostavis ga na klupi i cao..

Sta je s Berberovicem, Stojcevom, Duljevicem, Velkoskim, Puzigacom, itd? Ovde ima pomenutih koji i puse i opijaju se, sto smo imali i priliku da vidimo...

Polako saznati će se zašto su suspendovani pa ćemo onda palamuditi. Ko zna možda su navedeni pričali previše iza leđa nekome ili se svađali sa nikim drugim igračima ne mora značiti da su suspendovani radi igre. Strpljenja... Moje mišljenje je da će Ibraković prvi nastradati...
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 apr 2015, 12:57

Ako je to tacno, ne znam sto se na Kallasiju istresaju... Evidentno je da covjek ne posjeduje zavidan kvalitet, ali ako iko gine na terenu onda su to on i leon. Za takve slucajeve popjut Ahmeda postoje drugi nacini poput individualnih treninga, pa i hladjenja na klupi ako ne pokazuje kvalitet, ali sankcionisat ga dok on gine vise od 98% ekipe je glupost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 12:59

pitic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Cuj Kovacevica i Kalasija :facepalm:

Polako saznati će se zašto su suspendovani pa ćemo onda palamuditi. Ko zna možda su navedeni pričali previše iza leđa nekome ili se svađali sa nikim drugim igračima ne mora značiti da su suspendovani radi igre. Strpljenja... Moje mišljenje je da će Ibraković prvi nastradati...
Imaju 4 igrača koji su morali biti prije ovih, ne suspendovani, nego otjerani iz kluba.A ovako klokotnica je našao kolateralnu štetu, valjda misleći da smo mi svi ovce i ne vidimo ko stoji iza svega i pravi problem u ekipi

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 13:01

suspenduj ibrakovicu sam sebe papcicu ublehaski
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Google Adsense [Bot], HordasFks, mosarajvosa83, muhamedhulk, Pact1921, riki46, Tatamata1946, zagorski i 67 gostiju.