ipak mislim da ce biti nedjelja radi kup utakmicaIsnar je napisao/la:Subota, 19:30...chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ipak mislim da ce biti nedjelja radi kup utakmicaIsnar je napisao/la:Subota, 19:30...chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?
samo ako ces nauciti nase pjesmeProbisvjet je napisao/la:Jesmo li pozvani da navijamo za Zelju kada budu igrali u kupu sampiona?
Mi cemo biti zaduzeni za zvizdanje protivnickom klubu i sudiji! Ha?19TM87 je napisao/la:samo ako ces nauciti nase pjesmeProbisvjet je napisao/la:Jesmo li pozvani da navijamo za Zelju kada budu igrali u kupu sampiona?
Ma nema se tu sta mislit, termin je odredjen prije sto godina, a ionako se ne moze mijenjati par dana pred utakmicu...vjeran1987 je napisao/la:ipak mislim da ce biti nedjelja radi kup utakmicaIsnar je napisao/la:Subota, 19:30...chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?
eto nas u ligi prvaka aBdST-57 Ciciban je napisao/la:Svaka cast ovim nasim izvjestacima (iz prve ruke).Tacne info sto se tice naseg voljenog svetog kluba ZELJE prenose -Seyo,Bistrik,Pile,Camac ,Stole i Zeljovac -pozdrav svim Manijacima i abd eto nas Evropo.....
Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Cak iako se utakmice igraju u izdvojenom terminu, kao sto ce biti slucaj sa ovom?Željovac je napisao/la:Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Jadan on kad ga nadglasamo.. hahaaha.. TM87Dovzon je napisao/la:ee ljudi samo da se ne iznenadite ako Tifa bude zapjevao Grbavicu protiv Borca UZIVO !!
Nisam mislio o tome. Znam da su ranije izdvojene kup utakmice prenosili. Sloboda - ŽELJO(polufinale). U svakom slučaju, obzirom na važnost utakmice, mislim da će 99% biti javlanja sa stadiona.Isnar je napisao/la:Cak iako se utakmice igraju u izdvojenom terminu, kao sto ce biti slucaj sa ovom?Željovac je napisao/la:Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Ko o cemu - Seyo o disciplini na forumu...Seyo_TM je napisao/la:yebo vas borac vise...igramo sutra protiv zrinjskog vi o borcu!