Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ostali Conley,Juka i Irving svi over za 250 maraka ali Conley je promasen nece se vise vracat
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- SteveHeighway
- Kontakt:
Obori me panjbert za 135 majku mu
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Jos kawhi i chandler preko da prodje i treci tiket
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na jednom Harden preko ali tesko 

s obzirom da na kladi ne mozes pogodit kur*a prebacio sam se rulet I imam sistem koji fala bogu odlicno funkcinise. samo treba puno strpljenja. I da ispusim nije mi krivo. 10 dana 2 stoje isplacene 

Dal se mogu iz Austrije na premier ili wwin registrirati?
Consigliere je napisao/la:Da cujem...Brewster je napisao/la:Najvisa greska sto moze kladionicar u raditi je, bez Plana igrati.
To je kao da krenes u setnju a neznas gdje.
Ja pratim 2 strategije i to vec 12 godina. Svaki dan bi se naslo Nesta igrati. Ne smijes Srecu uvjek izazivati
Ja igram od ponedeljka do petka samo za weekend. Sve sto dobijem investiram u weeken.
Igram uvjek do 3 listica. jedan sigurni za vise para max 5 parova,drugi samo na golove i jedan jos igram koji bi i vama svima preporucijo. Tu igram za 5 Eura koeficijent uvjek oko 500 do 1300Q. Taj je 2 puta vec doso. jednom 3200 i jedno skoro 4000 eura.
Ja bi tu temu otvorio samo za te velke tikete posto se to na dug period isplati. da mozemo se izmjeniti.
bitno je da uvjek guras sto dobijes da mozes za weekend odigrati.

na wwin bi trebao moći, samo iz SAD-a se ne možeBrewster je napisao/la:Dal se mogu iz Austrije na premier ili wwin registrirati?

zgmiky je napisao/la:na wwin bi trebao moći, samo iz SAD-a se ne možeBrewster je napisao/la:Dal se mogu iz Austrije na premier ili wwin registrirati?
Hvala druze

bruka, preko 2glave ukupan dobitak na ovim listicima bio pa makar jedan da je prosao cc
haj NBa je izvukao ulog i neki sitan plus
fino prođu tri kvote 1,85, memfis 1 i glupi chicago izgubi. pa kako od glupog orlanda kako 

nema potpisa
kako reci drugo nego matchup , ne lezi im orlando nikako i nije prvi put ove sezone da ih dobije.Uz sve ovo daleko losije igraju protiv losijih ekipaAdmir_Sa je napisao/la:fino prođu tri kvote 1,85, memfis 1 i glupi chicago izgubi. pa kako od glupog orlanda kako
pa kako je glup ovaj Carballes, na backhand je prokocko 2gema da ih uzme sigurno, svaka treca loptica u mrezu ide :S
Ma nista ovo batalit keme mi zadnjih 30 dana uzeo sam 43 marke od toga vratio 25 100% neki plusic mozda oko 10,max 15 km ne more na silu zadnjih 7 dana sve padovi
Joj ovog garsie-lopeza, **** on mamu svoju glupu :S
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ima li neko da pošalje šta na wwin, vraćam oko 17h kad odem do grada?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pošalji majstore podatke u pp.GazijaKalesija je napisao/la:Ima li neko da pošalje šta na wwin, vraćam oko 17h kad odem do grada?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Papastathopoulos
- Kontakt:

steta u pm...Stosur, tetku li ti glupu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- diplomatija
- Kontakt:
Puši li ko od vas marlboro crveni, ovaj novi je katastrofa meni, sta se ovo desilo, ne znam kome da se žalim?
Malboro flavor najjaca cigara meni legne ko mrtvom jasindiplomatija je napisao/la:Puši li ko od vas marlboro crveni, ovaj novi je katastrofa meni, sta se ovo desilo, ne znam kome da se žalim?