DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
pirotehnicar je napisao/la:TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
recite sto nece biti?????? i koga ce prenosit onda??
Utakmica je pomjerena za 18h navodno zbog odrzavanja nekog koncerta u Zenici, samim tim nece biti ni prenosa na TV zato sto se termin promjenio. Sad ne znam u koliko igraju Zeljeznicar - Borac i da li ima mogucnosti prenositi tu utakmicu, al jedno je sigurno da od TV prenosa iz Zenice nece biti nista.
Prema tome ko god moze pravac Zenica i laganini uzivat u bordo noci.
cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.
cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.
Ja pojma nisam imao pa zar to nije sukob nadleznosti sportski direktor i i radnik kladionice koji tandem za namjestajke i uzimanje para!
Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......
Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......
*ebote niko nije dao ostavku iz uprave niti namjeravaju jedino Suman usmenu,ali dok neda i pismeno i dalje je prvi covjek Sarajeva,a ostace i on na foru nisu mi dali da odem i to kao bez njega propasce F.K.Sarajevo!
pitar-istok je napisao/la:Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
milja ko i prosli put
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".