Prati ovo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
recite sto nece biti?????? i koga ce prenosit onda??pirotehnicar je napisao/la:TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
Utakmica je pomjerena za 18h navodno zbog odrzavanja nekog koncerta u Zenici, samim tim nece biti ni prenosa na TV zato sto se termin promjenio. Sad ne znam u koliko igraju Zeljeznicar - Borac i da li ima mogucnosti prenositi tu utakmicu, al jedno je sigurno da od TV prenosa iz Zenice nece biti nista.buhlta je napisao/la:recite sto nece biti?????? i koga ce prenosit onda??pirotehnicar je napisao/la:TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
pirotehnicar je napisao/la:Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
alibi je napisao/la:Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
milja ko i prosli putpitar-istok je napisao/la:Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
Mirza_Hordas je napisao/la:zenica ce biti obojena u bordo boju![]()
19HzsA87 je napisao/la:milja ko i prosli putpitar-istok je napisao/la:Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?