FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ja sam razocaran, ali kao sto neko rece prije par dana,kiks ce se desiti kad-tad. Danas je presudila veca zelja gostiju. Sta li bi pojedinci rekli da smo izgubili od Zrinje i Sirokog, a dobili danas, imali bi tri boda iz te tri utakmice, kao sto i sad imamo. Sad znamo gdje nam je mjesto. Steta Varea, steta.. IDEMO DALJE !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma mozemo mi vise kurcu svirati.
Imali smo u ove dvije tekme prilike da izvucemo 6 bodova i nismo znali.
Evo vec druga sezona da nam se ovo ponavlja. Prvo ona kada je DIno bio sef, sada Oda.
Uz duzno postovanje, ne moze se slaviti bod iz Mostara a imao si zicer da dones sva tri. To je neuspijeh, a bod je utjeha koliko god gledati na to.
Malog Memiju bi odmah u juniore pa neka dole vjezba ciste zicere, jer evo njegovi promasaji su nas kostali ova dva kola, borbe za titulu do zadnjeg kola...
Takoder, nikako mi nije jasno kako su igraci Radnika onao fizicki trcali a nasi se jedna vukli.
Da li se radi o nekom dopingu ili je nesto drugo u pitanju ja zaista ne znam, ali nasi su danas izgledali kao da igraju rekaciju...
JA se sada najvise bojim da ne bude Sarajevo vs. Zeljo borba za izlazak u evropu.
Evo vec druga sezona da nam se ovo ponavlja. Prvo ona kada je DIno bio sef, sada Oda.
Uz duzno postovanje, ne moze se slaviti bod iz Mostara a imao si zicer da dones sva tri. To je neuspijeh, a bod je utjeha koliko god gledati na to.
Malog Memiju bi odmah u juniore pa neka dole vjezba ciste zicere, jer evo njegovi promasaji su nas kostali ova dva kola, borbe za titulu do zadnjeg kola...
Takoder, nikako mi nije jasno kako su igraci Radnika onao fizicki trcali a nasi se jedna vukli.
Da li se radi o nekom dopingu ili je nesto drugo u pitanju ja zaista ne znam, ali nasi su danas izgledali kao da igraju rekaciju...
JA se sada najvise bojim da ne bude Sarajevo vs. Zeljo borba za izlazak u evropu.
Nasa najgora partija ove sezone ! Radnik moze biti nezadovoljan sto je uzeo samo bod.Ljudi su odigrali strasnu utakmicu.Mi smo gol dali iz njihove greske,a da nje nije bilo ne bi ga nikako ni dali.
Jeb.i ga,moralo se desiti.Jedino zamjeran nosalanciju nekih igraca.
Protiv Drine su imperativ tri boda !
- plavipatriota
- Kontakt:
Upravo s tekme, loše i bezidejno danas...
Nakon duzeg pracenja, mislim da Varea, Hasanovic, Bogdanović i Benjo Colic nisu vise za Zelje!
Prerano smo poceli nabijati, oni stoje na 16 i samo vracaju...
Ako je vec Dado usao, probaj odigrat sta, ako ista zna ili bi trebo znati, zna loptu dati... Jok, nabijali smo od 78. min...
Bolje da je Nedo usao ako smo vec nabijali umjesto sto je Varea usao, on nije ni za termina vise! Hasanovic prodao 20 lopti, Colic igru napravio jos gorom...
Za kraj Bogdanovic, on je tip igraca da kad ti Zvijezda iz Gradačca dodje na Grbavicu kazes "vidi jes im fin ovaj iz odbrane".. Ali da igra za nas, nije kvalitet, tremaros je i gore izbija loptu od Kerle... Steta zbog drugih rezultata... Profitirali Široki i Zrinjski, mi ga popušili, Sarajevo izgubilo šampionske ambicije...
Valja drinu dobit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nakon duzeg pracenja, mislim da Varea, Hasanovic, Bogdanović i Benjo Colic nisu vise za Zelje!
Prerano smo poceli nabijati, oni stoje na 16 i samo vracaju...
Ako je vec Dado usao, probaj odigrat sta, ako ista zna ili bi trebo znati, zna loptu dati... Jok, nabijali smo od 78. min...
Bolje da je Nedo usao ako smo vec nabijali umjesto sto je Varea usao, on nije ni za termina vise! Hasanovic prodao 20 lopti, Colic igru napravio jos gorom...
Za kraj Bogdanovic, on je tip igraca da kad ti Zvijezda iz Gradačca dodje na Grbavicu kazes "vidi jes im fin ovaj iz odbrane".. Ali da igra za nas, nije kvalitet, tremaros je i gore izbija loptu od Kerle... Steta zbog drugih rezultata... Profitirali Široki i Zrinjski, mi ga popušili, Sarajevo izgubilo šampionske ambicije...
Valja drinu dobit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jednostavno je potrosio si se u nekim utakmicama protiv zrinjskog recimo, pa protiv sirokog pa i ona protiv olimpica je bila teska i sada imas situaciju kada treba zapeti potrosen si.Lose iskalkulisano pogotovo ako nemas sirine na klupi a nemamo je.Sve ti govori ko je izgubio ovu utakmicu ustvari prosuo bodove.DzoleZeljo je napisao/la:Ma mozemo mi vise kurcu svirati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem... Kakva steta...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kerim Memija je direktno odgovoran za ova zadnja 4 boda sto nismo uzeli .. Covjek ne moze da zabije na prazan , da dao uzeli bi 6 a ne ova 2 bodaa ! Mozemo se oprostiti od titule ,realno . Da smo danas uzeli sa ovim kiksevima konkuranata mogli bi se nadati , ovako NISTA ! 

Jedna si jedina
- bistrikboy
- Kontakt:
Steta!Mora se negdje i kiksati jbga i puno jace ekipe kiksajuarelinho je napisao/la:Nasa najgora partija ove sezone ! Radnik moze biti nezadovoljan sto je uzeo samo bod.Ljudi su odigrali strasnu utakmicu.Mi smo gol dali iz njihove greske,a da nje nije bilo ne bi ga nikako ni dali.

Tanko danas bas,nekako sve mlitavo i sporo,a protivnik rastrcan kao da nisu imali utakmice mjesec dana.oda fulio i sa izmjenama (ponovo) i sa postavkom,ali haj stas'.Protiv Drine u nedelju moramo pobjediti i onda je sve ponovo okay.idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Upravo tako, zato sam se i bojao ove utakmice. Bolje da smo od Širokog izgubili jer nam oni nisu bitni, a da smo danas dobili.pile87 je napisao/la:Prosusmo ono sto smo dobro odigrali protiv sirokog i zrinjskog prelako.
Danas slabo baš slabo.
Nadati se finalu Kupa Široki - Zrinjski mada ni to više nije garancija jer se Olimpic dobro primakao.
Druze kakva titula ?mrgarozi je napisao/la:Kerim Memija je direktno odgovoran za ova zadnja 4 boda sto nismo uzeli .. Covjek ne moze da zabije na prazan , da dao uzeli bi 6 a ne ova 2 bodaa ! Mozemo se oprostiti od titule ,realno . Da smo danas uzeli sa ovim kiksevima konkuranata mogli bi se nadati , ovako NISTA !

Pa jedino si mogao sa ova 2 boda izgubiti europu jer si titulu izgubio pred pocetak ove sezone.

realno je da titula ne bi bila realna ni da smo dobili. što se titule tiče ja sam lično davno završio i halalio. ali ugrožavamo evropu, bili bi drugi sa ova tri boda. ali opet kakvu ekipu i dubinu imamo, čudo pa je ovo prva "slabija" utakmica koju ne dobijamo.
radnik danas nije bio ništa lošiji, ni na jednom dijelu terena. i da smo pobijedili bilo bi manje-više slučajno i nezasluženo, ubjedljivo najlošija partija u ovom dijelu sezone. ja ne znam koga danas istaći ni pozitivno ni negativno. osim varee kojem bi večeras uručio papire, a lično sam stvarno mislio da je super pojačanje.
radnik danas nije bio ništa lošiji, ni na jednom dijelu terena. i da smo pobijedili bilo bi manje-više slučajno i nezasluženo, ubjedljivo najlošija partija u ovom dijelu sezone. ja ne znam koga danas istaći ni pozitivno ni negativno. osim varee kojem bi večeras uručio papire, a lično sam stvarno mislio da je super pojačanje.
-
- Kontakt:
Joj samo mi nemojte vadione tipa los teren, umorni , halo to je radnik nije PSG. Odigrali 4 kola i umorni
Realnost je da nam je ekipa tanka, a klupe kao da nemamo,stoperi kriminalni, veza bez veze, danas nije Baja imao svoj dan i zato nismo dobili, jer je ocito ako njega ide onda cemo i pobjedjivati, posrali smo se onako realno na sve dosad uradjeno, eh da fali Tomo fali

Realnost je da nam je ekipa tanka, a klupe kao da nemamo,stoperi kriminalni, veza bez veze, danas nije Baja imao svoj dan i zato nismo dobili, jer je ocito ako njega ide onda cemo i pobjedjivati, posrali smo se onako realno na sve dosad uradjeno, eh da fali Tomo fali

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@pile87 - Sve to stoji prijatelju, ali mi ove sezone ne igramo kup, tako da bi igraci trebali da ginu svaku utakmicu. Ovo danas je vise bila rekracija, mada iskreno i ta rekracija je stvorila prilike ali nismo znali da ih realizujemo, tako da igra kakva god bila, ima razloga za to, tako da necemo se tu zadrzavati.
Ono sto mi smeta je odlucnost koju smo imali u proslim duelima.
Ako se ispostavi to tacno, sto govoris da smo se mnogo potroslili u proslim utakmicama iako ne igramo kup ove sezona, onda nam ne preostaje nista drugo nego moliti Boga da se postigne kakav dogovor sa sponzorom od ciji sredstava cemo moci nabavljati sredstva za poboljsanje fizicke spreme...
Ono sto mi smeta je odlucnost koju smo imali u proslim duelima.
Ako se ispostavi to tacno, sto govoris da smo se mnogo potroslili u proslim utakmicama iako ne igramo kup ove sezona, onda nam ne preostaje nista drugo nego moliti Boga da se postigne kakav dogovor sa sponzorom od ciji sredstava cemo moci nabavljati sredstva za poboljsanje fizicke spreme...
Kad smo imali priliku da se priblizimo prvom, kad nam idu laksi susreti kad smo mogli prvenstvo uciniti laksim i evropu sigurnom desi se ovo. Jako sam razocaran rezultatom, znam da nemamo neki ekipu da pobjedujem glat al danas smo jednostavno morali uzeti kuknjava kuknjava
Pa dobro yebo ga, mora se nekad i kiksat. Nismo sam mogli očekivat da uzimamo sve redom. Realno tako je. O tituli ne treba razmišljati jer nam je prioritet EVROPA ! IDEMO U NEDELJU PO TRI BODA, MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !!!
Željezničar živimo !
-
- Kontakt:
Kakva ljudi titula, o tome ni djeca nisu maštala. Mene brine kako sa Borcem i Slobodom izaći na kraj. Bit će svega do kraja.
Ovo sam na neki cudan nacin i ocekivao jer nije realno da sve ide tako glat i onako kako svi ocekuju. Yebaji ga, idemo uzet slijedecu.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
Ne kmecite k'o pitari ! Odavno mi neki Zeljin rezultat nije teze pao valjda zbog prethodnih utakmica i paralelnog pracenja Sirokog i sarajeva koji su kiksali. Idemo dalje ! Nema pljuvanja, dobili su aplauz i dobit ce ga opet. Moramo Drinu pobijediti i dobit cemo 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
ma dobro ali da je dao imali bi 4 boda vise nego sad ! al treba gledati naprijed , i dobiti sljedecu tekmu aBd ..arelinho je napisao/la:Druze kakva titula ?mrgarozi je napisao/la:Kerim Memija je direktno odgovoran za ova zadnja 4 boda sto nismo uzeli .. Covjek ne moze da zabije na prazan , da dao uzeli bi 6 a ne ova 2 bodaa ! Mozemo se oprostiti od titule ,realno . Da smo danas uzeli sa ovim kiksevima konkuranata mogli bi se nadati , ovako NISTA !![]()
![]()
Pa jedino si mogao sa ova 2 boda izgubiti europu jer si titulu izgubio pred pocetak ove sezone.
Jedna si jedina
Neozbiljnost kluba oko Tomica nas je vec kostala 4 bobe.Nikad lakse nismo mogli osvojit titulu i to sa samo jednim igracem tipa Tomic.Nikog nekrivim jer ovi igraci posebno Memija nisu krivi krivi su oni sto nisu ostavili tomica.Evropa tezi slucaj a kad sam Slobodu spominjo pojedini se smijali ali cini mi se da nisam pogrjesio.onaj sto psuje za Dadu sto sam napiso nek pita svog starog sta on misli kad bi mu neko psovo nepoznat onako na forumu radi nekakvog dade picica.Bice bolje .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.