Marie uvijek bio totalni antitalent, pogotovo za indooralex1991 je napisao/la:ubi boutilier onog marijuHass je napisao/la:Joj Džumhur,k'o Ferer jbt.Odjednom specijalista za šljaku,u pm.![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Marie uvijek bio totalni antitalent, pogotovo za indooralex1991 je napisao/la:ubi boutilier onog marijuHass je napisao/la:Joj Džumhur,k'o Ferer jbt.Odjednom specijalista za šljaku,u pm.![]()
Dobro je. Ja igram na granolersaalex1991 je napisao/la:eto ga preda![]()
ja ga ispostovao radi reda da vidim hocel sta...kad onoHass je napisao/la:Amarinho druže,nemoj se ljutit',al kani se ti azijske lige
ma antitalenat za sve podloge,rekreativac obicni,hvala kladionicama na dobroj kvoti protiv njegaForster je napisao/la:Marie uvijek bio totalni antitalent, pogotovo za indooralex1991 je napisao/la:ubi boutilier onog marijuHass je napisao/la:Joj Džumhur,k'o Ferer jbt.Odjednom specijalista za šljaku,u pm.![]()
a fino sam te upozorio ne zaljeci se na granolersa,sva sreca predao je.znaju bukiji dobro kad stave vecu kvotu na njegu.znaju da je van forme i da sljaku bas i ne igra puno.pa onda stave vecu kvotu da navuku takve poput tebe.sretan si koliko tezakHass je napisao/la:Ma Gonza buraz,**** mi više padat na jednom paru,u pm.Ovo samo da ispraznim račun,i da se psihički odmorim od kocke,jbg.
Pauza slijedi svakako,jer sam out of cash
Jbg,valjda jedan tiket prodje.
Kakav je to Haasoskarboy je napisao/la:a fino sam te upozorio ne zaljeci se na granolersa,sva sreca predao je.znaju bukiji dobro kad stave vecu kvotu na njegu.znaju da je van forme i da sljaku bas i ne igra puno.pa onda stave vecu kvotu da navuku takve poput tebe.sretan si koliko tezakHass je napisao/la:Ma Gonza buraz,**** mi više padat na jednom paru,u pm.Ovo samo da ispraznim račun,i da se psihički odmorim od kocke,jbg.
Pauza slijedi svakako,jer sam out of cash
Jbg,valjda jedan tiket prodje.
joj tebe,gledaj trenutnu formu a ne koje bio bolji igrac.statistika je ko bikini.a granollers nikako nije bio u dobroj formiHass je napisao/la:Oskarboy,koliko god me ti smatrao za antitalenta sto se tice tenisa,vjeruj mi da to nisam
Neki od starijih forumasa ti to mogu potvrditi tj. kakve sam serije pogodjenih tiketa znao praviti,a nadam se da ce neko od njih i potvrditi moju pricu
Opet kad bi sutra igrala ova dvojica,moj tip bi bio 1.
Toliko od mene.
Budi pozdravljen
u tenisu je trenutna forma sve i to jedini kriterij treba biti za uzimanje odredenog para,a sve ostalo manje viseoskarboy je napisao/la:joj tebe,gledaj trenutnu formu a ne koje bio bolji igrac.statistika je ko bikini.a granollers nikako nije bio u dobroj formiHass je napisao/la:Oskarboy,koliko god me ti smatrao za antitalenta sto se tice tenisa,vjeruj mi da to nisam
Neki od starijih forumasa ti to mogu potvrditi tj. kakve sam serije pogodjenih tiketa znao praviti,a nadam se da ce neko od njih i potvrditi moju pricu
Opet kad bi sutra igrala ova dvojica,moj tip bi bio 1.
Toliko od mene.
Budi pozdravljen
joj namjestaljkealex1991 je napisao/la:penal za slobodu i crveni za slaviju
goool zebaa
Nije to moguće drugoskarboy je napisao/la:i sad ce vecina sutra poletit na dzumhura kontajuci da je jak ko zemljaa ovo danas ne moze bit nikakvo mjerilo jer mu je lik predao.volio bi ga vidjet kako dobiva bez predaje i to protiv nekog dobrog igraca
Možeš čekati do sutra, niko se neće javiti, znam iz iskustva.Interista je napisao/la:Jel ima neko 0,5 € na Wwin poslacu mu kredita 1,2 KM
Valjda se javi neko ne trazim dzabe saljem odmah kredit nisam u mogucnosti otici od kladionicegonzales je napisao/la:Možeš čekati do sutra, niko se neće javiti, znam iz iskustva.Interista je napisao/la:Jel ima neko 0,5 € na Wwin poslacu mu kredita 1,2 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.