idealan protivnik, još uzvrat na PecariAndroid je napisao/la:Borac - Siroki Brijeg
Prva utakmica 15.04., uzvrat dva tjedna kasnije
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;bogbatina je napisao/la:Jel se moze naci neki stream utakmice?
a je, nema ideje al se šanse nižu i nižubrigsiroki je napisao/la:Musa **** mater tebi i zakariću i ćorluki usta,odkad se zna da odlazi - zakarić neće da igra,a ti moj ćorluka ostavi se bildanja,vježbaj udarce sa 2 metra,imali smo dosta šansi ali nemamo ideje u napadu i to je to.ova bezidejna igra traje tamo od utakmice sa željom...
prvi smo zato što konkurenti isto kiksaju...ali lagano se uslo u finiš prvenstva i nema vise zaebancie, velez se mora dobiti u sto ne sumnjam.Android je napisao/la:Cinjenica, igramo zaqrac, kako smo mi uopce prvi jos, ovo sto igramo u drugom dijelu se ne moze nazvati nogometom, Zakarica treba poslat na tribine, mater mu j...., i moje misljenje je da smo mi ovim danasnjim kiksom napravili jedan veliki korak unazad, bojim se da ce nas na kraju kostati titule...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, jurisicduska, Ledara, Objektivac, Pablo11 i 38 gostiju.