6-17 sutSteveHeighway je napisao/la:Taakodjer sve mu ybmSELK je napisao/la:Wade

Penzija rodjak.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
6-17 sutSteveHeighway je napisao/la:Taakodjer sve mu ybmSELK je napisao/la:Wade
Prodje glatEdin.- je napisao/la:Imal neko bilo kakvu informaciju za utakmicu Atlas - Colo Colo.
Colo Colo ih je nedavno dobio, ali sad igraj u ugostima kvota je 3.8 vrijedi pokusat.
Forma ekipa ne ide nikako prema kvoti, Atlas zadnjih 5 kuci od cega 3 poraza, 1 nerjesen i 1 pobjeda dok je Colo Colo u gostima dobar. Zadnjih 5 utakmica ima 4 pobjede i 1 poraz. (zadnjih 6 utakmica 5 pobjeda i poraz)
Tezak teren na Grbavici ubilo se za igrati 0-2 golabojler je napisao/la:Zeljo hendikep 1,8 , zeljo kuci bolje igra od Sarajeva majke mi po meni dosta realno
Mene nesto vuce na pobjedu Zelje pa makar 2-0 , imam osjecaj ono sportsport.ba tekstualni neki vec 17,18 minut bajic 1-0 i onda cekas samo da padne jos jedanarelinho je napisao/la:Tezak teren na Grbavici ubilo se za igrati 0-2 golabojler je napisao/la:Zeljo hendikep 1,8 , zeljo kuci bolje igra od Sarajeva majke mi po meni dosta realnoEto ja kao navijac sam odigrao 0-2 gola
+1 ti se odnosi na domacina kad je slabiji , -1 ti se odnosi na domacina kad je jacimoj uzor-S.G je napisao/la:Sta znaci kod ovog hendikepa, negdje pise +1, negdje -1 ?
bojler je napisao/la:Joj komedije igram listic u kladionici i ganola kreno kuci na pola puta se sjetim da sam sve kopirano za faks ostavio unutra **** ti kladaru covjek samo o njoj konta
To Ajdo kralju
suhakrpa je napisao/la:Kad ja nadjem igrat Kazahstansku ligu i onda rezultat ne mogu nac
Samo im trebaš poslat kopiju lične. Isplata u poslovnici neograničena, preko kreditne 50 eura minimalna. ostalo me ne zaniam, odavno sam na wwinu I zadvoljan sam uslugom. nema peglanja nikakvih prilikom isplate. sve za čas spremno bude, samo po pare otic trebas. JEDINO bi mogli malo kvote poboljsati jer mnogo obaraju tokom dana, al sve u svemu jako dobra kaldionica I za golove se ubila. primjera danas je Groningen 2+ 1,15 svugdje, kod njih je 1,22Consigliere je napisao/la:Vjerovatno je vec ranije pitano i odgovoreno i prije, al ko bi sad trazio... Uglavnom: kako ide isplata na WWinu? Jel normala kao u ovim obicnim kladama (broj i u poslovnicu) ili su racuni, kopije licnih i slicna sranja kao vani?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.