Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
naš je 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Što se povreda tiče, od dolaska u United, ne može se reći da je imao puno problema

U fazi raspada.
I na ova 42 dana dodaj komotno 10 (+).
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ove sezone je to jedna jedina povreda. Kod Moyesa jest bilo problema, ali to je do njega nesretnika.OnlyUnited je napisao/la:Što se povreda tiče, od dolaska u United, ne može se reći da je imao puno problema
U fazi raspada.
I na ova 42 dana dodaj komotno 10 (+).

Uostalom, Carrick je ove sezone i više pauzir'o, pa šta? Vratio se i gazi i dalje.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zbog ove Malleolar inury, Persie je i 2011. bio preko 70 dana van terena.
Sredinu takodjer moramo pojacati. Neozbiljno bi bilo uci u naredni period sa ovim veznim redom.
Sredinu takodjer moramo pojacati. Neozbiljno bi bilo uci u naredni period sa ovim veznim redom.
Carrick se vratio i razvaljuje trenutno da ali ko se moze uzdati u njega za iducu sezonu? Ja licno ne mogu, 34 godine ce imati pocetkom iduce sezone a tu je i taj problem povreda tako da Herreri treba novi partner na sredini terena, meni je Verratti idealna zamjena ali s njim se nikako ne povezujemo. Isti slucaj je i sa RvPom. Godine su ga stigle, povrede ubijaju a plata ogromna, njegovom prodajom se stvara prostor za dovodjenje jednog WC veznjaka. Da su oboica mladji nekoliko godina pa bi i rekao da ostanu okosnica tima, pogotovo Carrick ali ovako... 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne slažemo se i eto. Ja vjerujem da će RvP i sljedeće sezone da gazi EPL-om, a ti kako hoćeš.OnlyUnited je napisao/la:Zbog ove Malleolar inury, Persie je i 2011. bio preko 70 dana van terena.
Vezu takodjer moramo pojacati.

Stoper obavezno, veznjak i desni bek poželjno, a špic je zadnji prioritet. To je moje mišljenje po pitanju transfera. Za formaciju sa jednim špicem sasvim dovoljni su Rooney, RvP i Wilson. Vjerujem da od momčine Wilsona može biti nešto i mislim da je dovoljno dobar da bude treći izbor za sljedeću sezonu.
Edit:
@Rooney, to su dva majstora, igrači koje ne ovise o fizikalijama, govorio sam već, i sve dok ih zdravlje služi, a može ih i dalje služit 3/4 (tri četvrtine

U redu, ako se ukaže prilika za vrhunskim veznjakom, naravno da sam "za", ali i dalje mislim da će Carricka biti teško izbaciti iz postave. Za napadače sam pis'o već.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Iduce sezone ponovo borba na tri fronta, fizicka sprema ce biti od velikog znacaja. Kupovina veznog obavezna. Carrrick vise nije igrac za 30 + meceva, a bez njega ostajemo za Blindom/Anderom te Fellom koji ne smije biti alternativa ovoj dvojici, nego nesto kao dodatak u formaciji 433 te kao sidras po potrebi.
Liga prvaka sa sobom nosi veliko opterecenje, a ce Rooneyu trebati pouzdan partner u napadu (sto u tandemu ili zamjeni), a Wislon je zelen za takve stvari.
Liga prvaka sa sobom nosi veliko opterecenje, a ce Rooneyu trebati pouzdan partner u napadu (sto u tandemu ili zamjeni), a Wislon je zelen za takve stvari.
Khedira i Hummels bili bi odlični.... extra transfer rok!OnlyUnited je napisao/la:Iduce sezone ponovo borba na tri fronta, fizicka sprema ce biti od velikog znacaja. Kupovina veznog obavezna. Carrrick vise nije igrac za 30 + meceva, a bez njega ostajemo za Blindom/Anderom te Fellom koji ne smije biti alternativa ovoj dvojici, nego nesto kao dodatak u formaciji 433 te kao sidras po potrebi.
Di Maria ce biti na boljem nivou još se navikava i Herrera bi mogao biti nosioc igre...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Khedira od oktobra 2012. van terena blizu 280 dana (ukupno). Mislim da ima boljih rjesenja (Naninggolan, Verrati, Matuidi, Cabaye, Schnaiderlin, pa i Gustavo).
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 06 apr 2015, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa ja kad sam rekao da ce Persi ostati nisam mislio da mora igrati prvu postavu,igrac njegovog kalibra je dobrodosao na klupi,ali sigurno da on moze donijeti dobrog Utdu.Npr u ovoj postavi kao jedini napadac(u tom slucaju Rooney iza njeg) sa dobrim krilima Persi opet vrlo lako moze da povrati formi i nastaviti tresti mreze kao sto inace zna.
Vidjet cemo opet sta ce odlucit LvG al tesko da ce se on njeg odreci
Vidjet cemo opet sta ce odlucit LvG al tesko da ce se on njeg odreci

EPL je napisao/la:
Khedira i Hummels bili bi odlični.... extra transfer rok!
Di Maria ce biti na boljem nivou još se navikava i Herrera bi mogao biti nosioc igre...
Hummels moze

Khedira ni slucajno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sto se tice veznog, slazem se za Verattija ali teško da će doći.Rooney88 je napisao/la:Carrick se vratio i razvaljuje trenutno da ali ko se moze uzdati u njega za iducu sezonu? Ja licno ne mogu, 34 godine ce imati pocetkom iduce sezone a tu je i taj problem povreda tako da Herreri treba novi partner na sredini terena, meni je Verratti idealna zamjena ali s njim se nikako ne povezujemo. Isti slucaj je i sa RvPom. Godine su ga stigle, povrede ubijaju a plata ogromna, njegovom prodajom se stvara prostor za dovodjenje jednog WC veznjaka. Da su oboica mladji nekoliko godina pa bi i rekao da ostanu okosnica tima, pogotovo Carrick ali ovako...
Ja sam već pisao o Larsu Benderu,šta mislite o njemu kao opciji za sredinu?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba
.Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)

Nista Bender kao DM?Poligon10 je napisao/la:Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba.Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)

Iskreno da je to onaj Bender od prije 2 sezone obje rucke bih ga prihvatio,ovako u ne bas nekoj formi on nije nista bolji od Blinda koji moze igrati tu poziciju,smatram da bi nama ubrzali i unaprijedili igru ovi sto sam nabrojao.Mladi igraci fizicki spremni sa jakom tehnikom,to bi bio pun pogodak za ovaj nas vezni red koji bi bio dodatno ubrzancipiripi je napisao/la:Nista Bender kao DM?Poligon10 je napisao/la:Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba.Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)
Lars Bender kad god, brat mu je unakažen povredama
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Od 2013/14. Sven 188 dana van terena (ukupno), dok Lars 204. Cak Lars prednjaci po povredama i prije sezone 13/14.
Stvarno šteta za obojicu jer su kvalitetni igrači, pogotovo Lars.OnlyUnited je napisao/la:Od 2013/14. Sven 188 dana van terena (ukupno), dok Lars 204. Cak Lars prednjaci po povredama i prije sezone 13/14.
Kao što je naveo @poligon Nainggolan ili Veratti su pun pogodak za vezni red. Uz to jedan stoper, bek recimo Clyne i krilni napadač odnosno Depay. Meni dosta

- OnlyUnited
- Kontakt:
Radja je odlican duel igrac. Zna i asistirati samo u Romi skoro pa nema kome.
Radja je i najrealnija opcija kada su u pitanju kvalitetni veznjaci.Moja je zelja Verrati,ali realnost je da ce njega tesko pustit,zatim i Pogba koji je tesko "dohvatljiv".Na kraju nam ostane Radja koji sigurno ne bi bio losta investicija nego bas naprotiv,igrac njegovog profila bi nam itekako dobro dosao i zato ga ja prizeljkujem na ljeto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.