FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

ackeey
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la ackeey » 07 apr 2015, 20:37

Hajd lijepo HordeBL, bio sam u subotu kod Muje... Ja sam s Mejdana... Nekad bio.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 07 apr 2015, 22:20

ackeey je napisao/la:Za nekog iz BL, ti mi, HordeBL, djelujes prilicno nevaspitano. Mozda su turci dolazili da traze placanje na rate? A mozda ih je neko "mazno". Mozda! Amar, Almir... ko ce ga znati. I sve je to mozda. Ali, presuda UEFE u korist Zelje kaze da pare nisu date. Ipak sam skloniji vjerovanju UEFI, nego mahalskim pricama. Sta cete tek pisati ako onih famoznih 49% kupi "bananaman" Izet Rastoder?
Sta ce biti? Mozda boljih igraca, jacih tekmi.
ko sto vi nas zovete "tanovci" mi cemo vas "danke bananke", :urnebes: zivot ide dalje, a imali bi i izglednije sanse u evropi.
Numquam Desistemus!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 apr 2015, 09:08

ficobahtic je napisao/la:HordeBL sam sa sobom razgovaras, koristi opciju "Edit post" ne naplacuje se :)
slika
Sta je ovo sa Amidzom, rekla mu stara da je plava boja zakon :cool: :mrgreen:
slika

http://sportsport.ba/ino_fudbal/vincent ... ffu/158528" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Samo jos vas grb da postavi i onda cemo mi morati u derbiju igrati u bijelim dresovima :mrgreen:

Tema je FKS :kafa:
Istina, tema je FKS, zato uživajmo zajedno:

slika
slika
slika
slika
slika

Sve nekakvi kompleksi...Butmirski. :D

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 apr 2015, 09:22

Zar ne rece na tv-u Zujo jednom prolilom da ce oni na ovoj lokaciji graditi svoj kamp? :)

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 apr 2015, 10:13

Evander je napisao/la:Zar ne rece na tv-u Zujo jednom prolilom da ce oni na ovoj lokaciji graditi svoj kamp? :)
Tema je Fk Sarajevo ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 apr 2015, 10:14

Schwarz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Zar ne rece na tv-u Zujo jednom prolilom da ce oni na ovoj lokaciji graditi svoj kamp? :)
Tema je Fk Sarajevo ;)
Pa samo mi drago vidjeti da se pocelo graditi nesto na lokaciji koju su svojevremeno drugi svojatali.
Velika stvar za Sarajevo. Naravno da je tema FK sarajevo

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 apr 2015, 10:24

Evander je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Tema je Fk Sarajevo ;)
Pa samo mi drago vidjeti da se pocelo graditi nesto na lokaciji koju su svojevremeno drugi svojatali.
Ne vidim problem u tome sto je neko prije 4-5 godina spominjao tu lokaciju za kamp.Nije bila tada u vasem vlasnistvu ta zemlja, pa da se ti cudis toj Zujinoj izjavi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 08 apr 2015, 10:24

Govorili ste i Vi da cete biti prvaci i prosle i pretprosle sezone pa nista, salu na stranu prenosi li ko danas Vasu utakmicu?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 apr 2015, 10:26

Schwarz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Schwarz je napisao/la: Tema je Fk Sarajevo ;)
Ne vidim problem u tome sto je neko prije 4-5 godina spominjao tu lokaciju za kamp.Nije bila tada u vasem vlasnistvu ta zemlja, pa da se ti cudis toj Zujinoj izjavi
Pa samo mi drago sto se ispostavilo da je necija prica bila ubleha i da se nama otvorila mogucnost da napravimo nesto veliko na tom mjestu.
Zasto ti to tolilo smeta?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 apr 2015, 10:30

Navedi mi na osnovu cega si to zakljucio?Umjesto da uzivas u izgradnji, ti se zamaras izjavama bivseg Željinog predsjednika

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 08 apr 2015, 19:42

Po ovoj prici mogao bi Uscuplic u Real Sociedad. Danasnji remi najvise obradovao Zeku Turkovica koji je Ibraka prvi nazvao LAZOVOM. Ko ne vjeruje neka provjeri.
amstaff je napisao/la:Postali smo klub u kojem treneru uče trenerski zanat. Prvo Jarni, pa Uščuplić i sada Kodro... Stvarno smo cirkus. Ovaj Kodro treba da ide, čovjek pokazo da nema šta pokazati na klupi...
Ma niste vi smijurija. Dobar je Ibrakovic. Kako ste ono govorili samo neka mrzi Zelju. Ma ne prodaje on vama maglu. To mi navijaci drugih klubova ljubmorni na njega.
kanarinac je napisao/la:koja smo mi smijurija od ekipe prvo smo doveli ibrakovica koji nam prodaje maglu,pa smo doveli kodru koji nema pojma o zivotu,pa smo dali plate poluigracima koji se tretiraju kao igraci,i sad mi mozemo pricati sta hocemo mi smo sa dzenom imali extra igru po 10 100% sansi ali nam je uvijek falilo srece precke penali svasta,a sada sa kodrom mi imao srece jer da nemamo srece razbila bi nas drina,idi kodro ajde dzeno preuzmi nas ponovo :pray:
Hajd nemoj Evandere tako. Pa neki dan ste se hvalili koliko reprezentativaca. Imate Sirijskog reprezentativca, pa Makedonskog pa Benku bivseg hrvatskog rep. Pa Cimirota bh reprezentativca. Sve jaki igraci prije 3 par dana.
Evander je napisao/la:Koja hrpa nehljeba i amatera. Ja imam osjecaj nama ko god da igra, mi smo isto losi.
Glupo mi je izdvajati nekoga da je bio katastrofalan, kad niti za jednog igraca ne mogu reci da je odigrao makar solidno.
Benko?
Je li radi OVOGA doveden? Da je ovako u Rijeci igrao, ne bi ni na tribinama mogao biti.
Cimirot reprezentativac? Ovaj momak se pogubio u ovom dijelu sezone
Radovac nada? Fakat ne kontam sta je nekad ovom momku.
Okic? On je zalutao totalno.
Bilbija? Cini mi se da bi njemu psiholog trebao da smiri glavu.
Kallasi? Totalni amater koji igra na nivou lige iz koje je i dosao.
Rustemovic? Ko njega dovede i ko u njemu nesto vidje, kakvi su to strunjaci?

Ma sve nogom nabiti. Trba bojkotovati naredne utakmice.
Jedino Delacu kapa dole, ostalo bih sve otjerao.
Opet po Ibraku. Ma Hilmi psujte. On neda da vam se oci otvaraju.
BitiSrcemVezan je napisao/la:HEBEM LI VAM SVE PO SPISKU P1CKE JEDNE!!!!!!!!!!!

IBRAKOVIĆU GONI SE U 3 PIZDE MATERINE!!! MOŽEŠ I TI KODRO SA NJIM A POVEDI I OKIĆA!!

Ja više stvarno ne mogu da vjerujem, pa koji je qrc ovo, kiksaju svi redom nude ti se da osvojiš titulu ti ne možeš šanse napraviti protiv usrane Drine. Pa heboga svak ko je selektirao ove p1cke, kakav je to idiot :oops: Pu pu poserem vam se svima usta hebo vam i turskih airlines i malezija mater i šolja u fan shopu
Nijedne. Kalasi je Sirijski reprezentativac. A Duljevic ode u Udineze. Odakle ti pravo da ih ti pljujes?
belosevic28 je napisao/la:Čomore vrati se, sve ti je oprošteno !!!
Koji uhljupi majko mila... Pa onaj stoperski (ne)par nebi pozelio ni najvecim dusmanima, Kalassi je amater, ali tootalni, Duljevic nafuranko mali, dribla 4 na 1, a 1 na 1 nem daMu, Okic se pogubio... Ma nemam snage analizirati dalje. Delac :tokralju: ostali su uhljupi zivi !!!
I da, ovi sto napadaju Horde i raju sa Sjevera, nek ih sve redom povuku za...
Horde :bow: :bow: :bow:
Prica je bila da ce Benko biti prvi strijelac. Da ce sam donijeti titulu. Da ce prekucati ligu. Kako ne moze sad sam?
MCMXLVI je napisao/la:Ova Mehina taktika sa jednim napadacem ne ide ba!! NE MOZE! Dokazano vec 5 utakmica da Benko NE MOZE sam nista! NE MOZE! ponavljam, NE MOZE!!!
Pa vi svakako od doalska Tana pratite nasu ligu. Nije mi te zao nikako.
BelminM23 je napisao/la:Jaoooo kako mi se poseru u ćejf kad se najmanje nadam.

Yebo me dan kad sam počeo pratiti ovaj naš fudbal.

Ali neka me ostajem tu gdje jesam. Idemo po Titulu.

:salut:
Je li ti jos treba oci otvarati (sto bi Hilmo rekao) ili ti je jasno da mu neko drugi kroji tim?
messilla je napisao/la:Dan te yebo isto da smo prije mjesec dana doveli trenera pa samo nešto rotira da vidi limite svih igrača. :oops: :(

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 apr 2015, 20:23

hskzmostar je napisao/la: Budimo malo realni,igranje za Rijeku,Vojvodinu,Bezaniju i nekakve prosjecne crnogorske i makedonske klubove cije su lige u rangu nase i nije bas neki prejak CV! :roll:
Uprava zahvaljujuci medijima je od njih napravila "igracine" a skor do 2P 2N 1Por u 5 kola i ispadanje od slabasnog Borca kojeg danas Olimpic pobjedi u gostima je pokazatelj da to bas i nisu neke "igracine"!
Budimo malo realni,Benko je bio pozvan i par puta u reprezentaciju Hrvatske,to je dovoljan pokazatelj da covjek zna lopte.Isto tako budimo realni pa priznajmo da je svaki tim hrvatske lige,koju je nemilosrdno trpao Benko, bolji od Drine bar duplo ako ne troduplo.Isto tako je recimo Krste nemilosrdno trpao po Makedoniji(covjek je cak i reprezentativac),nije covjek los bio ni u Sarajevu al et nesto je truhlo pa ne igra skoro nikako.Protic je vazio za jednog od 3 najbolja beka u JSL i Pazarci su imali samo rijeci hvale za covjeka.

Sarajevo ima skoro pa najbolje igrace na svakoj poziciji i mislim da bi ovi igraci morali bez problema rijesavati Obarske,Drine,Travnike,Viteze i slicno.To mislim ja,to je mislilo 99% navijaca Sarajeva a to je mislio i Ibrakovic.

Nesto ne stima,vjerujem da su mozda podcjenili nasu ligu ili im je slava udarila u glavu.Pa ovu danas Drinu je dobila Obarska u gostima a ti sad uzmi prvih 11 obarske i njihove CV i prvih 11 Sarajeva pa ces vidjeti da su dovedeni igraci koji su trebali da budu svemirski brodovi za ove nase panjeve.Ali nesto ne stima.To sigurno nije do uprave i do toga da su dovedeni nekvalitetni igraci jer je svaki dovedeni igrac vazio za bar 3 put kvalitetnijeg od nekog iz Drine.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 08 apr 2015, 20:29

Ja Benki nemam sta prigovoriti,danas je cak vise puta otisao na krilo po loptu.

Dug je put lopte do Benke.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 08 apr 2015, 22:15

arhimed89 je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la: Budimo malo realni,igranje za Rijeku,Vojvodinu,Bezaniju i nekakve prosjecne crnogorske i makedonske klubove cije su lige u rangu nase i nije bas neki prejak CV! :roll:
Uprava zahvaljujuci medijima je od njih napravila "igracine" a skor do 2P 2N 1Por u 5 kola i ispadanje od slabasnog Borca kojeg danas Olimpic pobjedi u gostima je pokazatelj da to bas i nisu neke "igracine"!
Budimo malo realni,Benko je bio pozvan i par puta u reprezentaciju Hrvatske,to je dovoljan pokazatelj da covjek zna lopte.Isto tako budimo realni pa priznajmo da je svaki tim hrvatske lige,koju je nemilosrdno trpao Benko, bolji od Drine bar duplo ako ne troduplo.Isto tako je recimo Krste nemilosrdno trpao po Makedoniji(covjek je cak i reprezentativac),nije covjek los bio ni u Sarajevu al et nesto je truhlo pa ne igra skoro nikako.Protic je vazio za jednog od 3 najbolja beka u JSL i Pazarci su imali samo rijeci hvale za covjeka.

Sarajevo ima skoro pa najbolje igrace na svakoj poziciji i mislim da bi ovi igraci morali bez problema rijesavati Obarske,Drine,Travnike,Viteze i slicno.To mislim ja,to je mislilo 99% navijaca Sarajeva a to je mislio i Ibrakovic.

Nesto ne stima,vjerujem da su mozda podcjenili nasu ligu ili im je slava udarila u glavu.Pa ovu danas Drinu je dobila Obarska u gostima a ti sad uzmi prvih 11 obarske i njihove CV i prvih 11 Sarajeva pa ces vidjeti da su dovedeni igraci koji su trebali da budu svemirski brodovi za ove nase panjeve.Ali nesto ne stima.To sigurno nije do uprave i do toga da su dovedeni nekvalitetni igraci jer je svaki dovedeni igrac vazio za bar 3 put kvalitetnijeg od nekog iz Drine.
Moj Arhimede ,ti stvarno mislis da je Obarska"dobila"Drinu?Imas tako slavno ime,razmisli malo!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 apr 2015, 23:10

Navijaci Sarajeva pri povratku sa danasnje utakmice ucestvovale u obijanju i pljackanju nekoliko radnji u Zivinicama.
1947!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 08 apr 2015, 23:36

Ukradena i povelja grada

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 apr 2015, 08:15

Ljumani_Banovici je napisao/la:Navijaci Sarajeva pri povratku sa danasnje utakmice ucestvovale u obijanju i pljackanju nekoliko radnji u Zivinicama.
I sta sad?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 apr 2015, 10:57

Ljumani_Banovici je napisao/la:Navijaci Sarajeva pri povratku sa danasnje utakmice ucestvovale u obijanju i pljackanju nekoliko radnji u Zivinicama.
http://www.mup.gov.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogresna stranica. :wave:
1946

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 apr 2015, 11:34

Meni je prijatelj pricao (koji inace navija za Sarajevo) da postoji klapa koja bojkotuje Kodru.On kaze da su to Berberovic, Stojcev, Bandovic, Velkoski i jos neko.Te da odredjeni menadzeri igraca prave probleme ekipi

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 09 apr 2015, 12:10

Posto citam na onom drugom pdf-u mnogi se pitaju sta se to desava sa sarajvom.Znam poprilicno situaciju u fk sarajevu(mislim pricali su mi ljudi koji su upuceni),vama bi najbolje bilo da se rjesite Stojceva kao prvo jer su i problemi sa njim poceli.Naime njegov menadjer neki tip iz srbije sto mu uzima skoro sve pare(lik nije imao sta da jede bukvalno)i sto je ulijetao u prostorije kluba(sa majicom kosovo je srce srbije,sa tetovazama na cirilici)da kao ocita lekciju sto se ne forsira njegov igrac.Bio je i ibraka upetljan u ovo pa je bio 10 dana izvan drzave odnosno pobjegao(niko nije znao gdje je on),bilo je i prijetnji raznih.Poslije Milosa,tu su njegovi haveri Dzemo,Dejo,Krste koji su imali buran razgovor sa strucnim stabom.Znaju i ovi upuceni dosta o ovome ali se sve šuti.Necu ni ja sve da pisem jer je vas klub u pitanju ali ovo je tek sada najtezi ispit za vasu upravu kako rjesiti probleme igraca i ljutih navijaca.Zanima me gdje su oni saa forumasi Benko i HordeBL da bace koju inf da smire situaciju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”