FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
mene vise nervira sto je Drina tako olako dala Radniku bodove nego sto je Zvijezda "uzela" tricu.
Flagrantus tebi svaka cast sto si kritikovao svoj klub poslije utakmice ali najbolje je da ostanemo u svojim avlijama dok se ne zavrsi ovaj karavan
Flagrantus tebi svaka cast sto si kritikovao svoj klub poslije utakmice ali najbolje je da ostanemo u svojim avlijama dok se ne zavrsi ovaj karavan
"U sutrašnjoj utakmici, najveća opasnost po gol Sarajeva biće veznjak Filipović, koji je do sada postigao pet golova, te napadač Kostić, strijelac tri gola u dosadašnjem toku sezone."
Ja skauta i jada kad ne zna da je taj napadač i strijelac tri gola već odavno van Zvornika.
Svaka čast
Ja skauta i jada kad ne zna da je taj napadač i strijelac tri gola već odavno van Zvornika.

I šta sad reći. Da su ovako igrali protiv Mladosti bilo bi lagano 5:0. Dobro je još ima nade.
-
- Kontakt:
Mislio sam da ste zdrava sredina, gdje nema nacionalizma i tako tih sra.nja, ali sam se mnogo prevario.Imao sam fine simpatije prema klubu prema gradu, ali od danas više ne.Jedva čekam da se smanji liga i da ovakva seljačka mjesta i klubovi više nikad ne uvire u PL, od srca vam želim da ove sezone ispadnete i aBd InšAllah nikad više ne uđete u istu.
Naravno, razumijem te u potpunosti, tebi više godi da igraju Palestina ili neki palestinski klubovi sa sve ljiljanima na dresovima. Daj čovječe osvjestise malo, mislite provocirati a da pritom prođete bez "uzvratne paljbe". Ugledajte se malo na navijače Veleža kad su bili u Zv.samozeljo1987 je napisao/la:Mislio sam da ste zdrava sredina, gdje nema nacionalizma i tako tih sra.nja, ali sam se mnogo prevario.Imao sam fine simpatije prema klubu prema gradu, ali od danas više ne.Jedva čekam da se smanji liga i da ovakva seljačka mjesta i klubovi više nikad ne uvire u PL, od srca vam želim da ove sezone ispadnete i aBd InšAllah nikad više ne uđete u istu.
Svaka čast Drini na igri i šteta za propuštene prilike.
Da nisu provocirali do ovoga ne bi ni došlo. Svi će potvrditi da u Zvorniku nikada nema incidenata. Pa pola juniorskog tima su Bošnjaci. Dino Rustemović je ponikao u Drini.samozeljo1987 je napisao/la:Mislio sam da ste zdrava sredina, gdje nema nacionalizma i tako tih sra.nja, ali sam se mnogo prevario.Imao sam fine simpatije prema klubu prema gradu, ali od danas više ne.Jedva čekam da se smanji liga i da ovakva seljačka mjesta i klubovi više nikad ne uvire u PL, od srca vam želim da ove sezone ispadnete i aBd InšAllah nikad više ne uđete u istu.
-
- Kontakt:
Predivna omladina iz Sarajeva pri povratku sa danasnje utakmice ucestvovala u pljackanju i obijanju nekoliko radnji u
Zivinicama!
Zivinicama!
-
- Kontakt:
Šta rešSe? Jesil bio na utakmici?drinamen je napisao/la:Da nisu provocirali do ovoga ne bi ni došlo. Svi će potvrditi da u Zvorniku nikada nema incidenata. Pa pola juniorskog tima su Bošnjaci. Dino Rustemović je ponikao u Drini.samozeljo1987 je napisao/la:Mislio sam da ste zdrava sredina, gdje nema nacionalizma i tako tih sra.nja, ali sam se mnogo prevario.Imao sam fine simpatije prema klubu prema gradu, ali od danas više ne.Jedva čekam da se smanji liga i da ovakva seljačka mjesta i klubovi više nikad ne uvire u PL, od srca vam želim da ove sezone ispadnete i aBd InšAllah nikad više ne uđete u istu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja laz da su provocirali, nista momci apsolutno nisu uradili lose, imali su i manijaci zastavu sa liljanima pa nije bilo problema, problem je napravio onaj debil i policija sto mu je to dopustila.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
I sta je bolan sa one tekme u kupu od prije nekoliko godina ? Ko je tad provocirao ? Cega sam se sve naslusao taj dan...od srebrenice do krvave drine i klanja, od natpisa bice groblje muslimana itd... nemoj mi majke ti pricat o tome da nema incidenata.
Dodjem na utakmicu da podrzim lokalni klub a moram svaki minut slusati psovanje turskih i balijskih majki.
Dodjem na utakmicu da podrzim lokalni klub a moram svaki minut slusati psovanje turskih i balijskih majki.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
sve što se radi na stadionima u federaciji radi se i kod nas i obrnuto
nacionalizam, šovinizam i mržnja su sastavni dio našeg fudbala
savez mora da donese odluku da sva ratna obilježja ne smiju biti na stadionu sem priznatih zastava i grbova jer ovako neće biti smisla da ispašta što je pokušala uklonite spomenuta obilježja sa tribina
savez mora da donese odluku da sva ratna obilježja ne smiju biti na stadionu sem priznatih zastava i grbova jer ovako neće biti smisla da ispašta što je pokušala uklonite spomenuta obilježja sa tribina
Drina1945 je napisao/la:sve što se radi na stadionima u federaciji radi se i kod nas i obrnuto

Ljiljani su priznata zastava koju si i ti u Zvorniku koristio kao sluzbenu do 1998 godine.
1946
Nije tačno! Ratnim zastavama nije mjesto na tribinama. I pustite se te priče o RBIH, RBIH ne postoji, nema je i nikada neće postojati.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Samo te pitam koja je zvanicna zastava Bosne i Hercegovine u periodu 1992-1998?44Bertans je napisao/la:Nije tačno! Ratnim zastavama nije mjesto na tribinama. I pustite se te priče o RBIH, RBIH ne postoji, nema je i nikada neće postojati.
Ako moze da postavis sliku te zastave, koja je naravno medjunarodno priznata kao i drzava Bosna i Hercegovina u tom periodu.
1946
Ti zaboravljaš da u tom periodu kod nas ništa nije bilo zvanično i sve je bilo zvanično. Mi smo imali svoju državu i svoju zastavu a vi ste imali svoje i niko ništa nije priznavao kod drugih.Head je napisao/la:
Samo te pitam koja je zvanicna zastava Bosne i Hercegovine u periodu 1992-1998?
Ako moze da postavis sliku te zastave, koja je naravno medjunarodno priznata kao i drzava Bosna i Hercegovina u tom periodu.
Ona za vas jeste bila zvanična, a i za UN koji je svoju odluku donio pod pritiskom Amerike i njenih podanika, ali svi smo znali da čim dođe do konkretnog dogovora sa Srbima i Hrvatima da ćete se morati oprostiti od nje kao nekakve zvanične zastave. Meni je samo žao što se iznova i iznova skrnavi sveti grb Kotromanića ali jbg. nekad je i svastika obilježavala nešto drugo dok je nije zloupotrijebio Hitler.
Zastava moje države je bila prisutna na tribina u Zvorniku ali to nije ta na istočnoj tribini.
Idi na neki politički forum pa tamo iznosi svoju demagogiju.Head je napisao/la:Kakvu ste to vi drzavu imali na teritoriji Zvornika?
Ono je zastava BiH i uvijek ce se postavljati na nasim utakmicama a i onim na strani.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa ti kazes da ste vi imali svoju drzavu. Koju ba drzavu, Zvornik je Bosna i Hercegovina, a zastava BiH je u periodu 1992-1998 bilaDrina1945 je napisao/la:Idi na neki politički forum pa tamo iznosi svoju demagogiju.Head je napisao/la:Kakvu ste to vi drzavu imali na teritoriji Zvornika?

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.