OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

barca_87
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 07 apr 2015, 19:44

staragarda je napisao/la:znaci,nece mi nikad biti mrsko napisat
OVAJ KLUB NIJE SLOBODA...nije nikada bio,nije sad i nece nikad ni biti...svako ko imalo voli Slobodu nece otici i gledati ovog frankestajna....nemam nista protiv da se igra kosarka u tz i da ima odlicnog prvoligasa al ne da se zove SLOBODA...SLOBODA JE JEDNA I UGASENA JE....OVO UBACENO KUKAVICIJE JAJE BEVBE NIKAD SE NE SMIJE I NE TREBA PODRZAVATI....ja cu prvi otici u mejdan jer sam bio redovan na utakmicama jedinstva i slobode al kad promjene ime...nek se zovu kunta kinte,rojal,kako god al dok god nose i KRADU ime SLOBODE... nikad
dugo nisi bio da nam napises da ovo nije sloboda :urnebes: :rol: :tokralju:
ja lika hljebe dragi kako mu nije mrsko vise
nezz sta mislis ti da nesto uvjerajes nas koje pratimo ,boli nas sta ti pises i sta ti ne podrzajes
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2015, 19:49

barca_87 je napisao/la:
OVAJ KLUB NIJE SLOBODA...nije nikada bio,nije sad i nece nikad ni biti...svako ko imalo voli Slobodu nece otici i gledati ovog frankestajna....nemam nista protiv da se igra kosarka u tz i da ima odlicnog prvoligasa al ne da se zove SLOBODA...SLOBODA JE JEDNA I UGASENA JE....OVO UBACENO KUKAVICIJE JAJE BEVBE NIKAD SE NE SMIJE I NE TREBA PODRZAVATI....ja cu prvi otici u mejdan jer sam bio redovan na utakmicama jedinstva i slobode al kad promjene ime...nek se zovu kunta kinte,rojal,kako god al dok god nose i KRADU ime SLOBODE... nikad
nezz sta mislis ti da nesto uvjerajes nas koje pratimo ,boli nas sta ti pises i sta ti ne podrzajes
hajd ti omladinac prati barcelonu...ti se u Slobodu razumijes ko mara u kriv k u r a c....gdje ces ti sta o Slobodi pisat..vidi mu avatara i potpisa...radi takvih gloryhuntera je i propao domaci sport....sta je sa neimara..jel sta ozbiljno povrijedzen :roll: :roll:
i boli te k u r a c sta ja pisem i gdje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 apr 2015, 19:51

Od stare slobode imas samo Rjesenje ministarstva pravde o registraciji udruzenja građana. Ponavljam udruzenja građana. Jedan hebeni list papira.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 apr 2015, 19:54

poluvrijeme igokea-sloboda 28-17 :D
znaci odigrali su ekstra odbranu ,ovakvoj ekipi igokee dopustiti samo 28 poena za dvije cetvrtine :tokralju:
al zato strijelci su zakazali :crazy: ,i nisu zaustavili hejslipa (vec 11 poena) ,to je kljuc ,njega zautavis to je pola posla
siroki je to uradio i pobijedio
al hajd ne moze se bas nadati pobjedi u laktasima ,u tuzli uz veliko zalaganje i pun mejdan mogli bi pasti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2015, 20:05

kako zavrsi sa igokeom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 apr 2015, 20:07

Igra se

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2015, 20:22

ubi igokea boga u nama :roll:
nema veze,dobiti sledecu kuci ovog leotara,trehnut zrinjski dole,i u polufinalu smo,a onda neka nam je bog na pomoci :oops: :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 apr 2015, 20:24

staragarda je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
hajd ti omladinac prati barcelonu...ti se u Slobodu razumijes ko mara u kriv k u r a c....gdje ces ti sta o Slobodi pisat..vidi mu avatara i potpisa...radi takvih gloryhuntera je i propao domaci sport....sta je sa neimara..jel sta ozbiljno povrijedzen :roll: :roll:
i boli te k u r a c sta ja pisem i gdje
ma eto ne razmijem se u slobodu :roll: ,nick na forumu nema nikakve veze sa tim dal sam ja slobodas ,iso sam na utakmice dite od svoje 9.10.godine od et 96.97. godine, i rijetko koju utakmicu dite da sam propustio.
utakmice kupa radivoja koraca ,pracenje utakmice preko radija iz grcke ,utakmice goodyear lige ,derbiji sa bosnom ,borac nektarom , feal sirokim ,zenica-celikom,sve se to prozivljavalo sa ditom i znam dobro sta je stara dita predstavljala al eto nije bilo izlaza ,svi digli ruke od nje i nije bilo izlaza nego preko svoje omladinske skole krenuti od 0 .sta ces treba se pomiriti sa tim isto ko sto su se zvezdini navijaci pomirili i sad gledaju svoj tim u euroligi bez ikakavih predrasuda kako to nije ta zvezda il sta .

MES QUE UN CLUB !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2015, 20:30

Mogla bi Sloboda biti dobra i parirat kada bi se doveo stranac dva i iskljucili neko koji ne mogu vise od one lige kao Dzambic, Ahmedic, Latifagic i jos mozda dvojica..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 apr 2015, 20:36

solinas je napisao/la:ubi igokea boga u nama :roll:
nema veze,dobiti sledecu kuci ovog leotara,trehnut zrinjski dole,i u polufinalu smo,a onda neka nam je bog na pomoci :oops: :mrgreen:
ma ne treba se zadovoljiti 4.mjestom ,moze se bit i 3.
igokea se mozda i moze dobiti ,nerealno je ocekivati da u laktasima ih dobiju al zato u mejdanu uz dobru odbranu mogu.igokea je sad nafurana poslije poraza od sirokog a kvalitetnija su ekipa jbg .u mejdanu drugacija prica ce bit,igraci kad se nafuraju kad mejdan bude prepun moze bit svega.
siirokog smo vec jednom dobili i dobicemo ih nadam se opet u mejdanu.od sparsa samo izgubit manje od 8 poena ,vjerujem da sa njima cemo bti tu negdje sa bodovima bice vazno u medjusobnom skoru .
al sve u svemu ekipi je cilj bio liga 6 ,sve ovo iznad je vise od ocekivanog
realno igokea i siroki ce biti finale lige ,kao i uvijek ,najvise iskustva imaju.
sparsi me nikako nisu odusevili i po meni imaju slabe sanse da se plasiraju u finale.

MES QUE UN CLUB !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 apr 2015, 20:40

Moze li meni neko objasniti moze li se dovesti mimo prelaznog roka , iz zemalja Europe ono tipa plati se kes da registrujes mimo prelaznog roka ? Nekada se moglo
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 apr 2015, 20:42

Nema veze za poraz. Momci trebaju ostati pribrani i uzeti Leotar u subotu i onda razmisljati i kalkulisati za ostale utakmice.
Jedan grad, jedna ljubav!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2015, 21:18

barca_87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ubi igokea boga u nama :roll:
ma ne treba se zadovoljiti 4.mjestom ,moze se bit i 3.
igokea se mozda i moze dobiti ,nerealno je ocekivati da u laktasima ih dobiju al zato u mejdanu uz dobru odbranu mogu.igokea je sad nafurana poslije poraza od sirokog a kvalitetnija su ekipa jbg .u mejdanu drugacija prica ce bit,igraci kad se nafuraju kad mejdan bude prepun moze bit svega.
siirokog smo vec jednom dobili i dobicemo ih nadam se opet u mejdanu.od sparsa samo izgubit manje od 8 poena ,vjerujem da sa njima cemo bti tu negdje sa bodovima bice vazno u medjusobnom skoru .
al sve u svemu ekipi je cilj bio liga 6 ,sve ovo iznad je vise od ocekivanog
realno igokea i siroki ce biti finale lige ,kao i uvijek ,najvise iskustva imaju.
sparsi me nikako nisu odusevili i po meni imaju slabe sanse da se plasiraju u finale.
za to trece mjesto treba nam pobjeda protiv leotara dva puta,jos jedna protiv zrinjskog,i eventualno minimalan poraz protiv sparsa...sve preko toga,premija.realno i izvodivo,a onda sa sirokim se poigrat,nisu nesavladivi,vec smo ih tukli :thumbup:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 apr 2015, 21:54

I Boljkovac se povrijedio,ovo nikako ne moze biti slucajnost,kakve oni treninge uopste odradjuju :roll: pa svaku tekmu se neko povrijedi ,vise igraca ima u bolnici nego u rosteru.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2015, 22:01

Ne znam sta se raspravljas sa njima...dovoljno mi je danas bilo procitat post jednog forumasa na ovoj temi koji me pita koliko je KK Sloboda Dita osvojila titula,sve ti postaje jasno ko prati pVojekat zvani OKK,koji je nastao preko noci..jos se hladno konferencije za stampu odrzavaju u Kapiji,haj nije to problem,vec sto ne sklone trofeje koje je KK Sloboda Dita osvojila :roll: jos kad onaj izvadi niz pobjeda,kaze ni KK Sloboda nije imala ovakav niz,ja se ufatio za glavu sta covjek pise i ne vjerujem...tada se igrala kosarka,a ne ko danas savez molim klubove da pocnu igrat ligu,plus klubovi su djerizi teski,neka Varda,Heo,Leotar,Mrkonjic Grad i jos slave pobjede na kraju ko da su dobili Partizan ili Cedevitu :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 07 apr 2015, 22:04

Lose!
Uzimali su nam lopte ispod kosa, k'o lake sale i od tog odma na 3 isli(skoro svaka usla).
3-4 faula u napadu smo imali, suteri zakazali ubacili 18 koseva od 60 sto su bacali pa to je 30%
Imali su 13-14 slobodnih bacanja za razliku od nasa 4, svasta.Da ne pricam za koseve u "paintu" 36 naspram 18. :think:

Samo me zanima po kojem principu je izabran sudija Milan Adamović (Banja Luka) da sudi ovu tekmu?
Ja kako znam do sad' da je izbor sudije is'o na principu ako igraju timovi:
-Iz federacije onda su sudije ili iz hercegovine ili iz rs-a
-Iz federacije i rs-a onda su sudije iz hercegovine
-Iz federacije i hercegovine, sudije iz rs-a itd..(kontate na sta mislim)
Kako je onda Milan izabran? :hmmmmm: :hmmmmm:
Isti slucaj i kod Sparsa, Petar Obradović (Čapljina).

Nova povreda Boljkovac Pavle(novi play) zavrsio sezonu, povrijedi se u 1/4.

Al' et' nadat se pobjedi u Mejdanu da momci dobiju morala, i nadat se brzom oporavku Deje(play).

Nek nam je sretno
:tokralju:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 apr 2015, 22:32

Haha kao da ja ne znam koliko je dita osvojila trofeja. Pa kako igramo zajednicku ligu Bosne i Hercegovine nije nista osvojila. A one ratne i poslijeratne titule su bitne isto kao i celiku u fudbalu sto ih ima, niko ih ne smatra bitnim.al nema veze eto strucnjaci pokrenite vi projekat buđenja prave slobode ili osnujte novi klub sa novim nazivom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2015, 23:02

vala sto se tice ovoga kluba,staragarda,brate,ides mi na mojmilo :mrgreen:
zajedno sa harijem poterom :urnebes:
brate ba pa niste samo vi zivili ditu bolan,ima nas jos,hiljade...ali dite nema,prnula u sisu,gotovo.
ja potpuno razumijem tvoje frustracije,ali nemozemo nista promjeniti...
i iskreno da ti kazem,pomalo to paglu izgleda bas iz razloga kojeg sam gore naveo...hiljade tuzlaka budale,samo vas dvojica,pametni :roll:
mora da su iluminati,zavjera sta li, :)
postujem te majke mi moje,ali ako nepodrzavas ovo,nemoj ba ni ofirati po temi,jbg,ima momaka koji hoce sta konstruktivno procitati i na temi pvojekta.
ja nevolim ovaj klub,nemam nikakav osjecaj,ali pratim,i svaki uspjeh mi je drag,mozda zbog nostalgije,zbog imena,sta li vec..ali ako nista,neka igraju ljudi,moras priznati da se trude,da momci igraju...
pa u kakvoj je ligi igrala dita nakon rata,i kakvi su uslovi bili.....klubovi,ma hajde bogati.. :roll:
**** ti ligu u kojoj onaj kovrdjavi mume zabije 40 poena :urnebes:
ali se igralo,danas nam nevalja heo,leotar,zrinjski,a valjali posusje,hercehovac,student il sta ja znam...malo realnosti braco..neka ovo prati ko hoce,a vi ako necete,ima tema brate.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 08 apr 2015, 09:48

Heo=Hercegovac btw, klub ima više historije od pola lige. :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2015, 12:21

solinas je napisao/la:vala sto se tice ovoga kluba,staragarda,brate,ides mi na mojmilo :mrgreen:
zajedno sa harijem poterom :urnebes:
brate ba pa niste samo vi zivili ditu bolan,ima nas jos,hiljade...ali dite nema,prnula u sisu,gotovo.
ja potpuno razumijem tvoje frustracije,ali nemozemo nista promjeniti...
i iskreno da ti kazem,pomalo to paglu izgleda bas iz razloga kojeg sam gore naveo...hiljade tuzlaka budale,samo vas dvojica,pametni :roll:
mora da su iluminati,zavjera sta li, :)
postujem te majke mi moje,ali ako nepodrzavas ovo,nemoj ba ni ofirati po temi,jbg,ima momaka koji hoce sta konstruktivno procitati i na temi pvojekta.
ja nevolim ovaj klub,nemam nikakav osjecaj,ali pratim,i svaki uspjeh mi je drag,mozda zbog nostalgije,zbog imena,sta li vec..ali ako nista,neka igraju ljudi,moras priznati da se trude,da momci igraju...
pa u kakvoj je ligi igrala dita nakon rata,i kakvi su uslovi bili.....klubovi,ma hajde bogati.. :roll:
**** ti ligu u kojoj onaj kovrdjavi mume zabije 40 poena :urnebes:
ali se igralo,danas nam nevalja heo,leotar,zrinjski,a valjali posusje,hercehovac,student il sta ja znam...malo realnosti braco..neka ovo prati ko hoce,a vi ako necete,ima tema brate.
nismo nas dvojica nego ima bruka svijeta sto ne podrzava ovog frankestajna...vjeruj mi....ja nemam nista protiv novoosnovanih klubova al da neko koristi ime Slobode koju je btw ugasio radi licnih interesa i svojih cejfova...e to nece proc....ja bih isao u mejdan jer gotivim kosarku pravo ali necu iz razloga sto su poturili to kukavicije jaje i ovaj klub zovu Sloboda a svako ko ima 2 ciste u glavi zna da ovo nema veze sa Slobodom...al ima ove djece ko ovaj sto za barcu navija da on meni objasni sta je Sloboda....ja sam vise Slobodini tekmi pogledao u mejdanu i na gostovanjima nego sto je on svoju barcelonu na tv gledao....i ovaj projekat im je prosao jer vecina raje danas su gloryhunteri....i sta ima ova klub od recimo 3.,4. mjesta...nista...ako dobace do polufinala silovat ce ih igokea i siroki kao i obicno zadnjih deceniju i vise....al nek gledaju,boli me tuki...ja svakog koga znam cu nagovarat da ne gleda ovo smece od kluba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.