Hajd naučili su i od vas gosti odlaziti sa slomljenim rebrimaALBOX je napisao/la:Ma nema veze i sa zapisima i bez zapisa samo gazi dalje![]()
Idemo ludo , idemo jako...vidim ove slike od Jedinstva, ljudi se zale zbog
grube igre Gradine u subotu , a i onaj potez protiv Radnickog....onu 10-tku
Gradininu ,sehic ja mislim,
treba max.salamiti u subotu
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Što ulaze u duel kad su slabijiPirloSTB je napisao/la:Hajd naučili su i od vas gosti odlaziti sa slomljenim rebrimaALBOX je napisao/la:Ma nema veze i sa zapisima i bez zapisa samo gazi dalje![]()
Idemo ludo , idemo jako...vidim ove slike od Jedinstva, ljudi se zale zbog
grube igre Gradine u subotu , a i onaj potez protiv Radnickog....onu 10-tku
Gradininu ,sehic ja mislim,
treba max.salamiti u subotu
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Samo jako i nasa je tekma nekih 3-0 
Bg mi bice ovo sigurno opet jedna teska utakmica , kao i uvijek protiv Gradine, daj boze da grijesim ...
- 7aprildomemoj
Utakmice protiv susjednih gradova su uvijek bile tvrde i neizvjesne. Ti kantonalni derbiji imaju naboj više i prestiž, tako da bilo kakva pobjeda pa ako može i sa pola gola razlike
biće sasvim dovoljna. Moramo nastaviti niz domaćih pobjeda i neporaženosti u proljetnom dijelu 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Bratstvo kupilo i utakmicu od Gradine i sudije takođerAlterEgo je napisao/la:Čuo sam da je vas počasni predsjednik u povratku iz sanskog mosta viđen u prijedoru na kafi sa hodžom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
evo paora
Pa đesi ti rumenko bublaviagalo je napisao/la:evo paora
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
hahahahahahaahahaForlan je napisao/la:Pa đesi ti rumenko bublaviagalo je napisao/la:evo paora
Danas pobjeda od 4-0 tamam
evo me sto?kelje
agalo je napisao/la:evo me sto?kelje
Da nije malo 4-0??GracanicaAA je napisao/la:hahahahahahaahahaForlan je napisao/la:Pa đesi ti rumenko bublaviagalo je napisao/la:evo paora![]()
![]()
Danas pobjeda od 4-0 tamam![]()
Kad ste vi nas mogli dobit..momci malo realnosti..
OFK Gradina Srebrenik
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nemam sta pisat PRODATA UTAKMICA, sve je vidjeno svi su vidili sta je bilo.Nema za nas PL di prodajemo utakmice.
Svi koju su bili dole od forumasa sve su vidili tako da mogu ovo i potvrdit
GracanicaAA je napisao/la:Nemam sta pisat PRODATA UTAKMICA, sve je vidjeno svi su vidili sta je bilo.Nema za nas PL di prodajemo utakmice.
Gradina para puna pa pocela kupovat utakmice..
OFK Gradina Srebrenik
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Može sram da ih bude sve. Ako misle onako igrati nek zaborave plasman u prva četiri.. Sramota za klub, upravu i igrače.
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Ova utakmica može samo u jednom slučaju biti prodana: da Gradina pusti bodove Orašju. U životu nisam vidio neiskusnijeg sudiju(nemojte misliti da hoću reći da je navijao za jedan ili drugi klub). Sve u svemu slabo izdanje naših momaka.GracanicaAA je napisao/la:Nemam sta pisat PRODATA UTAKMICA, sve je vidjeno svi su vidili sta je bilo.Nema za nas PL di prodajemo utakmice.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la:Nemam sta pisat PRODATA UTAKMICA
Sine dragi, prodali vi nama ili ne, 6 utakmica već nas niste pobijedili. Nemamo za struje u klubu.
I znaš kako kažu, sve se vraća sve se plaća. Dobro se sjetite prošle utakmice Bratstvo 1-1 Gradina gol Pantića dva metra iz ofsajda, ili onaj Gradina 1-1 Bratstvo takođe gol Pante iz ofsajda.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Može li mi neko napisati kakav je bio odnos igrača prema utakmici... Nisam bio na tekmi pa me zanima da se nisu previše opustili, ili zbilja da su prodali utakmicu ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.