Isto tako doner na Ilidzi u Freshu preko puta pijace kod Sare.
Sramota me vise tamo ulaziti, mislice da zivim od njihove hrane

Sent from my Nokia 909
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Llicno mislim da je pizza bolja u Portu ali dobro o ukusima se ne raspravlja a gdje je taj Taze delikatesen ima li ti neki narodski naziv ili sam tako neupucenCernica je napisao/la:Mostar
Ćevapi: Rota,Bahra
Sendvići: Taze delikatesen
Pizza: Rovinj
Pite: Rođeni,Visak,Musala,Ago
Restorani: Han,Šadrvan,Radobolja,Hladovina,Kolo
Vec napisah, doduse jeste na B.Malti u Trznom ali Pizza Cut je prekucala sve ostale. Probaj, ne bude valjala posalji mi racuntuzlak1987 je napisao/la:
Hocu pizzu kako treba, bogatu i ukusnu..
krmpotich je napisao/la:Vec napisah, doduse jeste na B.Malti u Trznom ali Pizza Cut je prekucala sve ostale. Probaj, ne bude valjala posalji mi racuntuzlak1987 je napisao/la:
Eno ti ga brato u đačkom domu na ćoši preko puta irish puba. Jest da nema ništa ispod petaka ali perverzija sendvići. U vezi pizze ono nije u svakoga okus isti mada je i u Portu dobraxaves je napisao/la:Llicno mislim da je pizza bolja u Portu ali dobro o ukusima se ne raspravlja a gdje je taj Taze delikatesen ima li ti neki narodski naziv ili sam tako neupucenCernica je napisao/la:Mostar
Ćevapi: Rota,Bahra
Sendvići: Taze delikatesen
Pizza: Rovinj
Pite: Rođeni,Visak,Musala,Ago
Restorani: Han,Šadrvan,Radobolja,Hladovina,Kolo
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako niko nije spomenuo Seju sto se tice cevapa u Zenici?
Haseljic i mafija sa vjetrenica
Dobra je Nota Bene, imaju dobru picu, al Liberta im je vrh (gljive i piletina u nekom tijestu), ja se od male porcije najedemtuzlak1987 je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Vec napisah, doduse jeste na B.Malti u Trznom ali Pizza Cut je prekucala sve ostale. Probaj, ne bude valjala posalji mi racuntuzlak1987 je napisao/la:
Jeo sam i ja u Cassa Novi na Stupinama dobra ovako ali se ne zadesim tamo..jedino kad je petak subota rezervisano. Vino litar 12 KM i onda pizzu kao neko meze. Fina bude..
Moram vidjeti kako rade u Nota bene, ona je relativno blizu dole pa nije daleko za otici..
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Isto tako doner na Ilidzi u Freshu preko puta pijace kod Sare.
Sent from my Nokia 909
Iskreno bezveze mu je hrana,jednom me haos stomak bolio nakon njegove pljeskavice,poslije toga nikad vise tamo.Heller je napisao/la:Jel Tale kojeg spominjete Tale Trovač kod Sloge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.