Ja ovako uvijek imam 15 minuta maksimalno da jedem i to je u centru pa sam prosao sve tu lokale koji nemaju veze sa cevapima
I ako si u zurbi da jedes u hodu ili da poneses pa jedes kad sjednes onda ima par mjesta kao Kitchen, imaju svoje neke fazone. Prave svoj hljeb i ubace svega. Imaju sada niz nekih jela, a mozes se najesti za tri cetiri marke posteno.
Onda najbolji doner mi je u Casperu, mal ali je ono meso kvalitetno i nema loseg mirisa, samo je problem sto je mal, a cetiri marke je ali je ukusan i sos je dobar. Ne mozes se najesti od njega ali je najbolji tvrdim odgovorno..
Pa onda Chick King je dobar sa tih par nekih jela, onaj Chick King od cetiri marke rastura. I to je ono sto treba jesti kod njih, nikakvi medaljoni samo chick king.
Bivsi Forneti je sada Burito Padre i imaju taj burito. Strasno ukusan i veoma mal, tri marke ali ti trebaju tri da se najedes. Onako ko voli ljuto i voli te egzotike a nije gladan toliko okej je.
Njam njam mi je slab skroz, jer malo stave svega. Primjera radi ako hoces hamburger sto tu kada je malo mesa i slabo odradjen kada imas Sezam. Ista cijena hamburgera a meso vrhunske kvalitete.
Dalje ne znam alo TNT mi je okej, samo tijesto ali zasiti onaj sendvic sa sirom i sunkom sa cilijem je pristojan.
Mozaik izbjegavam jer je pica siromasna a komad marka. ne moze se od toga nista jesti..
Toliko o centru..