NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Iceplayer » 07 apr 2015, 13:22

cesc4 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prvi :kafa:
Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 apr 2015, 13:24

Iceplayer je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dovoljno je 5 :mrgreen: :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 13:41

Iceplayer je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanak ;) Loše igramo u pm al nas niko nemože pobijediti :opaopa: već 8.utakmica.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 apr 2015, 14:11

Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+ ;)

Turbina da proda utakmicu Bratstvu, a među zadnjim na tabeli, 5 utakmica bez pobjede i sa gol razlikom 0-10, i prodali odjednom.. prodali da ispadnu, cejf im.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 apr 2015, 14:17

Forlan je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:[quote="cesc4"
Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanak ;) Loše igramo u pm al nas niko nemože pobijediti :opaopa: već 8.utakmica.[/quote]

Haha eto nek ste nas te sezone pustili, ali ste nas prosle kamenovali ;) ;)

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 14:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+ ;)

Turbina da proda utakmicu Bratstvu, a među zadnjim na tabeli, 5 utakmica bez pobjede i sa gol razlikom 0-10, i prodali odjednom.. prodali da ispadnu, cejf im.
Dušmanska posla dragi Benjo :twisted: Gradina je jedna od rijetkih ekipa ko je ušla u PL na pošten način al hajdi baksuzima to objasni,još su u stanju napravit te budalom.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 14:26

Iceplayer je napisao/la:
Forlan je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:[quote="cesc4"
Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanak ;) Loše igramo u pm al nas niko nemože pobijediti :opaopa: već 8.utakmica.
Haha eto nek ste nas te sezone pustili, ali ste nas prosle kamenovali ;) ;)[/quote]Stvar je karakera Ledeni,Stjepanović igra za herojski BIHAĆ i iz busa pokazuje tri prsta :hmmmmm: šta bi ti uradio :?: ja bi ga istjerao iz busa da ide pješke kući i nikad nebi zaigrao za moj klub,lično bi napravio prekid svaku tekmu u kojoj on zaigra.Jel u Bihaću pozdravljao sa tri prsta :roll:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 apr 2015, 14:47

Taj je protjeran iz Bihaca, ljudi ga ovdje mrze...

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 apr 2015, 15:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+ ;)

Pogledaj penal za Bratstvo u Čapljini ;) ....a do gostovanja u Jablanici Bratstvo nije dalo gola iz igre na gostovanjima

a kako igraju nije nikakvo čudo,,, :lol: :lol:

Jedino što u prilog ide počasnom predsjedniku je taj trokut u borbi za Premijer ligu on je tu jedini na dobitku.. :lol: :lol: :lol: :lol: .....

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 07 apr 2015, 15:14

Čuo sam da je vas počasni predsjednik u povratku iz sanskog mosta viđen u prijedoru na kafi sa hodžom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2015, 15:21

cesc4 je napisao/la:
Opet se ledeni pomamio ko i prosle godine ..naviknut ces se brate jos ako ne udjete pa ako budete se naredne godine sa njima borili ledeni ce biti u elementu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 apr 2015, 15:28

SaltCityAttack je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Opet se ledeni pomamio ko i prosle godine ..naviknut ces se brate jos ako ne udjete pa ako budete se naredne godine sa njima borili ledeni ce biti u elementu :)
Neki problem ? Ko je tebe sta pitao...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 15:33

SaltCityAttack je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Ako uđemo dobro i jest,jedino će mi biti žao dušmana a ako ostanemo u ovoj ligi opet ćemo ako treba pustit Jedinstvu da ostane :mrgreen: ljudi smo,nismo krajišnici :D (šala)

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 15:35

AlterEgo je napisao/la:Čuo sam da je vas počasni predsjednik u povratku iz sanskog mosta viđen u prijedoru na kafi sa hodžom.

Prijedsednik nije bio u Sanskom mostu jer sam ga ja lično vidio u Gračanici na dženazi.Jest viđen sa hodžom Fadilom :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2015, 16:28

cesc4 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
ziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba

Ti si fakat pacijent. Sta sam sad napisao, idiote jedan? Jesu li vec sudile sudije iz PL u DK? Jesu. Jel' mogu suditi dvaput'? Ne mogu.

Skini mi se vise s k.urca, zamisli da si kengur i od.j.ebi u troskoku, bolesnik jedan.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:lol: :lol: :lol:

Fakat treba bit lud da Zoom-a uspijes iznervirat :D
Izvinjavam se Ziheru i ostalima na ovom postu. U nevakat sam ga procit'o i odgovorio kako sam odgovorio.

Druze, treb'o si me vidjeti u Gorazdu na klupi kakav sam bio...k'o bubica :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 07 apr 2015, 16:30

Moj Diego, možda ne mislimo na istog, jel počasni predsjednik brkati gospodin koji vedri i oblači, ja na njega mislim.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 apr 2015, 17:13

cesc4 je napisao/la:
Stvarno bi volio da vi udjete, kada mi ne mozemo, ali nema sanse , vi ocigledno niste upuceni sta se sve cini u Federalnom savezu kako bi njihovi podmazivaci prosli kroz cilj na prvoj poziciji,,,Volio bih da grijesim ali mislim da se dzaba nadate, ova polusezona je zavrsena jos prije nego li je pocela, nazalost

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 07 apr 2015, 17:29

Zoom brate nema problema znamo mi da se ti dajes 100% u posao i da u danasnji vakat covjeka samo stvari izbacuju iz takta. Samo lagano

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 07 apr 2015, 17:38

sodaacm je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Stvarno bi volio da vi udjete, kada mi ne mozemo, ali nema sanse , vi ocigledno niste upuceni sta se sve cini u Federalnom savezu kako bi njihovi podmazivaci prosli kroz cilj na prvoj poziciji,,,Volio bih da grijesim ali mislim da se dzaba nadate, ova polusezona je zavrsena jos prije nego li je pocela, nazalost
Evo ALEREGO je "ČUO" da je Brko viđen u Prijedoru da sa hodžom pije kafu i uzima zapise :urnebes: Znači Bratstvo ulazi 100% u PL :clap: :clap: :clap: Bratstvo je šampion ooooooo :bih: :bih: :bih:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 07 apr 2015, 18:08

Ma nema veze i sa zapisima i bez zapisa samo gazi dalje :D
Idemo ludo , idemo jako...vidim ove slike od Jedinstva, ljudi se zale zbog
grube igre Gradine u subotu , a i onaj potez protiv Radnickog....onu 10-tku
Gradininu ,sehic ja mislim,
treba max.salamiti u subotu ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.