Pa recimo Đip, pa Osmankovic, da ne idemo dalje. Sve talenat do talenta. Sve sami talenti. Ko zasluzuje sansu on ce je i dobiti. Haj ti mene ubijedi @plavipatriota da ima jos neki igrac iz generacije 94' ( Bajic, Hodzic generacija ) a da je zasluzio sansu u prvom timu ? Sa njima sam trenirao jer smo generacija, i tacno se znalo jos od Bubamara kupa koji igras sa 7 godina ko ce uspjeti a ko ne. Doduse vremenski se pokaze ko je uporan, ko ne. Tako su i Jamaka pljuvali kao Dadu, a kad ode Jamak, kuku majko, nema ko dodati napadacima.Nije ni termin utakmice bitan . Bitno je da dobijemo. Ko ne dodje u Srijedu, ima za vikend sansu da dodje. Manje se treba misliti ocel biti 2500 ili 3100 ili pak 4400 ljudi. Bitno je da dobro igramo i da dajemo podrsku igracima.Niko, al bas niko nije veci od svetinje. Izvini @FKZ1921 sto tvoj post citirah, nemoj misliti za ovaj pocetak da ozbiljno mislim.FKZ1921 je napisao/la:Koji juniori su odskakali u svojoj generaciji a nisu dobili sansu? Odnosno,dobili su nogu.plavipatriota je napisao/la:kako neki ljudi naivno gledaju na fudbal to je nevjerovatno, vi mislite da je stvar do "4-5 trenera" koji stavljaju nekog stalno da to mora značiti kvalitet... Mora u Španiji, Engleskoj i Njemačkoj... Kod nas nije baš to sve tako jasno... Ako neko ima jače emocije prema nekom igraču ne mora značiti da je upravu oko njega...
Ja gledam objektivno, realno ne pruža neke partije, NIJE BORBEN I AGRESIVAN, a znam još puno stvari kako i šta OD NJEMU BLISKIH LJUDI!
Nemoj da pričamo kako ga "bockaju" na treningu, mislim kako su ga "bockali", eto iskreno, ne znam jel se u zadnjih pola godine promijenilo stanje
Previše gledate strane države i taj "idealni fudbal", a kod nas se i dalje sve radi oko menadžera...
I dalje ne mogu dobri juniori potpisat ukoliko nemaju jakog menadžera koji će dogovoriti za njih taman bili majstori...
Mi smo potpisali dosta kvalitetnih juniora, ali lično znam za par momaka koji su odskakali u generaciji i dobili su nogu jer nisu imali nikog da u njihovo ime se založi...
Možete praviti budalom ljude koji dođu na tekmu i odu sa nje i to je jedini kontakt sa Željom, ali ne možete nekog ko stvarno zna šta se dešava. Ne govorim za sve, tu su super i pile, ali oko omladinskog pogona i igrača koji su izašli iz njega znam jer nismo daleko generacijski, malo sam stariji od njih... A nije Sarajevo toliko veliko!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Uvijek ima fula pa tako i u nasem omladinskom pogonu. Moramo shvatiti da su i treneri samo ljudi i da mogu pogrijesiti. Ali cinjenica je da se kod nas treneri i ostali strucni kadar trudi te greske svesti na minimum. Dokaz tome je broj omladinaca koji debituju za prvi tim, ne samo ove sezone nego proteklih 10-15 godina. Da je mozda moglo bolje, moglo je. Ali imamo primjera gdje su se te stvari puno gore odradile tako da mi mozemo biti sretni i zadovoljni sa radom u nasem omladinskom pogonu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Đip bi mozda i dobio sansu da nije levat presao kod pitara. I poslije onog ku.rcenja, on neki dan izjavljuje kako je lijepo igrati na Grbavici.
Meni jedan igrač je nagovještavao strašnu karijeru , Damir Rovčanin . Kakvu je brzinu imao i realizaciju . Kada se sjetim one tekme u kupu kada ga zavali komšijama . Mislim da je trebao igrati i za reprezentaciju ali je imao neki problema oko papirologije . I poslije toga se nekako izgubio .
Brkica
-
- Kontakt:
Rijetko je šta u životu crno - bijelo pa tako i ovo za Dadu. Ja ne mogu da kudim Željinog igrača, a još pogotovo naše dijete. Ne kažem da me nisu znali iznervirati, ali barem se trudim koliko mogu da to zadržim za sebe. Ako se išta od Dade mogne napraviti, budite sigurni da će Oda to i napraviti.
Nego, da je samo Radnika dobiti.
- ficobahtic
- Kontakt:
Bravo Mejtas, sve si nacrtao. Svi mi vidimo otprilike isto i igru i igrace ali ne treba odmah ici djonom prema pojedincima i omalovazavati sve ono dobro sto ti pojedinci naprave. Sabura samo jer fino nam ide ovo proljece, moramo skupiti redove i pokusati dati podrsku pa cak i kad ne ide sve kako treba. Vecinom su to mladi momci koji sigurno citaju ovaj forum i bilo kakva negativa bez potrebe moze lose utjecati na njih. Ako vec treba kritikovati onda to treba da bude kritika strucnom stabu koji selektuje igrace za utakmicu, ali kako i njih kritikovati kada izvlace maksimum iz ekipe. Na dobrom smo putu da ostvarimo cilj i moramo razmisljati pametno, nekad se cak moramo i ugristi za jezik jer je to za dobrobit Želje.rodom s Mejtaša je napisao/la:Rijetko je šta u životu crno - bijelo pa tako i ovo za Dadu. Ja ne mogu da kudim Željinog igrača, a još pogotovo naše dijete. Ne kažem da me nisu znali iznervirati, ali barem se trudim koliko mogu da to zadržim za sebe. Ako se išta od Dade mogne napraviti, budite sigurni da će Oda to i napraviti.
Okrenuti se utakmici protiv Radnika i svim silama pokusati uzeti bodove, jedino to je sad bitno.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- JoseMourinho
- Kontakt:
bgm radnik nije bezveze ekipa, ni sjena one ekipe sa jeseni, doveli su dsta "provjerenih" igraca sto bi se reklo za nase uslove i sigurno ce ostat u ligi, nece biti tako lahka tekma kako svi kontaju, mislim da ce nam dosta lakse biti sa drinom, ali treba 6 bodova uzet iz ove dvije tekme i zadrzat dobru formu pa onda u goste vitezu cini mi se

samo maksimalno ozbiljno i rezultat neće izostati. a dosad smo sve odigrali pravilno i ozbiljno. kvalitet nam nije nebeski, mjesta za još bolje također ima što kaže i oda, ali ništa nismo izgubili krivim pristupom.
Dado sretan ti 20. rođendan, i zelim da sve ove konstruktivne kritike svatiš dobronamjerno.
Mi ostali nema potrebe da stvaramo atmosferu podjela, ko je za Dadu ko je protiv. Svima nam je valjda uspjeh Zelje prevashodni cilj.
Mi ostali nema potrebe da stvaramo atmosferu podjela, ko je za Dadu ko je protiv. Svima nam je valjda uspjeh Zelje prevashodni cilj.
Izgleda da od Seida nema nista, a mogao je vec sledece godine biti to lijevo krilo koje nam fali.
Sutra nas ocekuje katastrofalan teren
jedan gol donosi tri boda sutra
Ako Bog da nadam se da mozemo postici taj jedan gol

Ako Bog da nadam se da mozemo postici taj jedan gol

Ne znam, ako ovako nastavi padati mislim da ce biti odgoda..
Mozda je to i najbolje, ovo je katastrofa.bangara je napisao/la:Ne znam, ako ovako nastavi padati mislim da ce biti odgoda..
Teren je ono što mene brine,ovaj pada tek toliko da stvar u.ebe.Ono što nam treba sutra a to je tečna igra je naprosto nemoguća.
Zadnja izmjena: reks, dana/u 07 apr 2015, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma teren je jos gori nakon dvije odigrane utakmice memorijalnog turnira.
stvarno mi nije jasno zasto se to igralo na glavnom terenu a ne na plastici 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Koliko ima istine u ovome jer se neki dan pisalo da se odustalo od derba-a jer kao on ne bi pristao da bude jedan od ulagaca nego bi htio da bude jedini gazda(kao utrpanko kod F.K.kobilja glava)???BLU SKY je napisao/la:Evo jedna radosna vjest od mene izo rastoder ulazi u klub sa pocetnim kapitalom od 5 mil svabo sve dogovorio.
51%--------49%
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kad bude sta konkretno, izaci ce klub u javnosti sa tim.
Do tada, mozemo samo nagadati.
Ne znam zasto mnogi potenciju odgodu. Pa nogomet nije dvoranski sport.
Nogomet se igra u raznim vremenskim okolnostima.
Ako lopta bude mogla odskakati igrat ce se pa koliko god to nama ne islo u prilog i koliko se god to nama ne bi eventualno svidjelo. Nema opravdanja, idemo jako, kao da nam ovisi o glavi, i rezultat sigurno nece izostati.
Ako pogodimo u prvih 20 min, sve ce lakse biti, ako ne, biti veoma tesko, ali sta je, tu je...
FORZAAA ZELJOOOOOOOO!
EDIT: @katakomba - Polako prijatelju. Nitko od nas jos ne zna ishod dogovora vec samo nagadamo. Ne treba odmah negativno sliku praviti.
Svaki ulagac ima svoje zahtijeve sto je sasvim i normalno, jer nece niti jedna budala poloziti svoje novce tako lako...
Tako, samo polako..
Do tada, mozemo samo nagadati.
Ne znam zasto mnogi potenciju odgodu. Pa nogomet nije dvoranski sport.
Nogomet se igra u raznim vremenskim okolnostima.
Ako lopta bude mogla odskakati igrat ce se pa koliko god to nama ne islo u prilog i koliko se god to nama ne bi eventualno svidjelo. Nema opravdanja, idemo jako, kao da nam ovisi o glavi, i rezultat sigurno nece izostati.
Ako pogodimo u prvih 20 min, sve ce lakse biti, ako ne, biti veoma tesko, ali sta je, tu je...

FORZAAA ZELJOOOOOOOO!
EDIT: @katakomba - Polako prijatelju. Nitko od nas jos ne zna ishod dogovora vec samo nagadamo. Ne treba odmah negativno sliku praviti.
Svaki ulagac ima svoje zahtijeve sto je sasvim i normalno, jer nece niti jedna budala poloziti svoje novce tako lako...
Tako, samo polako..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 apr 2015, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako je tako, daleko mu kuca od nasezeka_tm87 je napisao/la:Koliko ima istine u ovome jer se neki dan pisalo da se odustalo od derba-a jer kao on ne bi pristao da bude jedan od ulagaca nego bi htio da bude jedini gazda(kao utrpanko kod F.K.kobilja glava)???BLU SKY je napisao/la:Evo jedna radosna vjest od mene izo rastoder ulazi u klub sa pocetnim kapitalom od 5 mil svabo sve dogovorio.

Željezničar živimo !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Redfire16, TheTruth34 i 22 gosta.