Budućnost ima najpovoljni raspored i ako im se ukaže prilika oni će 100% ući u PL.njihova prednost je što šute i lagano bez euforije uzimaju bodove.Imaju sve uslove za PL kao i Gošk koji šuti i muti.Nama dolazi:Gradina,Goražde,Radnički,Jedinstvo i Budućnost a gostujemo:Branitelj,Igman,Mladost,Metalleghe i Orašje.Diablo55 je napisao/la:Ma neka bude cirkus...Cirkus ko cirkus se može provoditi kod nekih klubova koji se bore za opstanak, a za prvo mjesto ba nema tu previše cirkusa. Malo mora bit ja ne kažem, ali ipak ti moraš imati uslove. Pa ja ne znam šta smo se mi prošle sezone nadali da možemo ući u PL kad jedna SLOBODA se takmiči za isto mjesto kao i mi, i pri tome ulaže veliku svotu novca na sve to i čak angažuje NOGOMETNO IME za trenera. A da tog cirkusa nema, prijatelju moj vjeruj mi da bi svi ovi igrači igrali za mizernih 400-500 maraka, i to bi bilo hoćel bit, nećel bit. Ovako barem klubovi poput nas u prethodnim sezonama i ne znam evo, Rudara, Goška itd. na kraju kad vide da nemaju šanse za plasman u Pl, onda gledaju makar da izvuku barem dio para koje su već uložene u tu sezonu, kako bi se moglo sljedeće sezone nastaviti takmičenje sa stabilnim budžetom. Šta fali ako smo pustili Banovićima prošle sezone(ili pretprošle, ne sjećam se) na kraju da izbore opstanak, a nama ta utakmica nije imala nikakvog značaja. Možda nam oni sad vrate tako što će skinuti nekog od glavnih konkurenata sa prve pozicije i nama obezbijediti prvo mjesto, jer sam siguran da oni neće ići na ulazak.
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
evo age sta ima kako ste.
- 7aprildomemoj
Za PL računica je jasna. Dobit sve domaće utakmice i tri na strani: Igman, Orašje i Branitelj a ne izgubiti u Doboju i Jajcu
Uz to čekati kiks Mladosti 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
U DK je vec jednom sudio sudija iz PL, tako da ce u svim narednim utakmicama kod "novog GOŠK-a" suditi sudije iz nase lige. Ja sam se raspitivao za utakmicu kad mi budemo tamo igrali i receno mi je onako kako sam napisao.GracanicaAA je napisao/la:Forlan je napisao/la:U Doboju se igra derbi kola i tu će sigurno biti pet sudija a glavni bi trebao biti iz PL tako da mi to miriše na X.Do kraja ima još 10.kola i tek sad počinje cirkus "FEDERALE"![]()
![]()
Pa logicno da bude sudija iz PL za derbi i jos se bore za 1 mjesto, bas me zanima ko ce sudit
Ja se nadam da ce igrat prvih 11 sto i igramo inace...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I Mladost bi kiksala da nije penalaziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu

Forlan slazem se s tobom, a bit ce jos kikseva svih ekipa u to sam siguran, a isto tako smatram da ce uci u PL ekipa koja bude najmanje kiksala kuci. Na stranu svakojake price ja iskreno zelim svima svu srecu i ko god da udje sigurno nece biti nezasluzeno. Isto tako siguran sam da ce se voditi borba do posljednjeg kola
Mislim da dugo u ovoj "cirkus ligi" nije bilo neizvjesnije oko ulazka u PL a Bogami i na dnu je situacija zategnuta.Igman je već u drugoj ligi i oni će do kraja igrati za premije od drugih ekipa.Rudar također u Gračanici zapeo a kući neće Orašje da pobijedi.Do kraja će pružati otpor samo konkurentima Mladosti(Budućnost,Gošk,Metalleghe i Goražde)ziher je napisao/la:Forlan slazem se s tobom, a bit ce jos kikseva svih ekipa u to sam siguran, a isto tako smatram da ce uci u PL ekipa koja bude najmanje kiksala kuci. Na stranu svakojake price ja iskreno zelim svima svu srecu i ko god da udje sigurno nece biti nezasluzeno. Isto tako siguran sam da ce se voditi borba do posljednjeg kola
Ja ne znam što se toliko brinete ko će ući, to se zna. Ja znam sve cifre koliko je kome dato i na kojoj utakmici, prema tome ostalo je sve nebitno.
Pa de nam kazistreet je napisao/la:Ja ne znam što se toliko brinete ko će ući, to se zna. Ja znam sve cifre koliko je kome dato i na kojoj utakmici, prema tome ostalo je sve nebitno.

www.nkbratstvogracanica.com
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Ja kako znam ti si taj koji je non-stop u klubu, a može pp ako želišcesc4 je napisao/la:Pa de nam kazistreet je napisao/la:Ja ne znam što se toliko brinete ko će ući, to se zna. Ja znam sve cifre koliko je kome dato i na kojoj utakmici, prema tome ostalo je sve nebitno.
jerane sto se tice rudara samo da znas jedno... rudar nikada nece igrati za mladost...oni vise vole da udje bilo ko drugi vec mladost...to su bolesnici ...Forlan je napisao/la:Mislim da dugo u ovoj "cirkus ligi" nije bilo neizvjesnije oko ulazka u PL a Bogami i na dnu je situacija zategnuta.Igman je već u drugoj ligi i oni će do kraja igrati za premije od drugih ekipa.Rudar također u Gračanici zapeo a kući neće Orašje da pobijedi.Do kraja će pružati otpor samo konkurentima Mladosti(Budućnost,Gošk,Metalleghe i Goražde)ziher je napisao/la:Forlan slazem se s tobom, a bit ce jos kikseva svih ekipa u to sam siguran, a isto tako smatram da ce uci u PL ekipa koja bude najmanje kiksala kuci. Na stranu svakojake price ja iskreno zelim svima svu srecu i ko god da udje sigurno nece biti nezasluzeno. Isto tako siguran sam da ce se voditi borba do posljednjeg kola
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Jesam stalno oko kluba ali ne znam ko ce uci. Pa ako nije problem u ppstreet je napisao/la:Ja kako znam ti si taj koji je non-stop u klubu, a može pp ako želišcesc4 je napisao/la:Pa de nam kazistreet je napisao/la:Ja ne znam što se toliko brinete ko će ući, to se zna. Ja znam sve cifre koliko je kome dato i na kojoj utakmici, prema tome ostalo je sve nebitno.

" onclick="window.open(this.href);return false; Pregled 20. kola
Po ovom što se vidi na pregledu kola jedno pet komada je trebalo Bratstvo primit,,,
a golman Bratstva je igrač kola sta je sve odbranio.... 

Ti si fakat pacijent. Sta sam sad napisao, idiote jedan? Jesu li vec sudile sudije iz PL u DK? Jesu. Jel' mogu suditi dvaput'? Ne mogu.ziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba
Skini mi se vise s k.urca, zamisli da si kengur i od.j.ebi u troskoku, bolesnik jedan.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Zoom088 je napisao/la:Ti si fakat pacijent. Sta sam sad napisao, idiote jedan? Jesu li vec sudile sudije iz PL u DK? Jesu. Jel' mogu suditi dvaput'? Ne mogu.ziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba
Skini mi se vise s k.urca, zamisli da si kengur i od.j.ebi u troskoku, bolesnik jedan.

Fakat treba bit lud da Zoom-a uspijes iznervirat

Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike

Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()

Nemoj tak bolan Zoom cemu vrijedjanje, sta se odmah palis ko kutnjak. Pa covjece tvoj svaki drugi post je paljba po Mladosti ali nema veze ba nije frka, kada sve ovo prodje vidjet ce se cije su price bile osnovane i je li bilo potrebe za svakojakim prozivkama itd. Ja Vama druze zelim srecu u nastavku a tebi u novom radnom okruzenju.Zoom088 je napisao/la:Ti si fakat pacijent. Sta sam sad napisao, idiote jedan? Jesu li vec sudile sudije iz PL u DK? Jesu. Jel' mogu suditi dvaput'? Ne mogu.ziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.