Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa znam po sebi jbt dobijem npr 3 glave od toga potrosim 2 na kladaru opet ili tako nesta jbg to nam je u krvi nema prestajanja,samo ulazite onoliko kolko ste spremni da izgubite 

Zadnja izmjena: SteveHeighway, dana/u 07 apr 2015, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Kladionica je cudo ... **** heroin sta je ovo!? Danas su nase pare
- plavipatriota
- Kontakt:
nije meni žao što sam trošio njihove pare, to kad bih brojao ne bi nikad vratio, žao mi je ovih svojih, želim se samo vratiti na stanje kao da nisam igrao kladionicu, kao da sam "štedio" jer sam imao to prije običaj... nisam sitničav, niti sam pohlepan ili cicija, baš obrnut, ali jednostavno ima neka membrana u glavi koja mi ne da da prebolim te pare, radije bih da su mi ispale...SteveHeighway je napisao/la:Pa znam po sebi jbt dobijem npr 3 glave od toga potrosim 2 na kladaru opet ili tako nesta jbg to nam je u krvi nema prestajanja,samo ulazite onoliko kolko ste spremni da izgubite
što je najgore, baš osjećam neki pritisak, a znam da je to pogrešno, i što je još gore nemam hrabrosti igrati ono što mislim već igram ono što se očekuje samo da vratim...
a inače kad dobijem, pa mi naraste taj pobjednički mentalitet, vjerujte tad boljeg "kladioničara" nema, raja ako čuje samo se javlja i vjerujte da svi dobro prođemo... ali jednostavno, kad gubite uđete u taj grozni gubitnički niz i iz straha da ne možete pogodit i ne pogodite...
a i ima do peha, evo sad me inter skide za milju ipo, a na drugom inter i šalke za milju ipo, to sam već "zaokružio" bio...
i dalje mi noću odzvanja u glavi "fudbal iz strejndž", pas mu mater yebo u onu kosu seljačku
- fanatic1991
- Kontakt:
+1Hass je napisao/la:Brate to jest problem nas kockara.Kockar ne staje ni kada gubi ni kad dobiva,yebaji ga.Kad dobija,forsira,krenulo ga ovo,ono,a kad gubi,igra da vrati uloženo.99% nas nebi prestalo ni kada bi dobili 100 milja,jer bi tad mislili da smo magistrirali kockanje
Tužno,al tako je.U jednoj od knjiga o kocki procitah ovako:'Nas kockare i profi kladioničare razdvaja samo jedna stvar-samokontrola'' .S tim se u potpunosti slazem.Tuzno ali istinito,od ovog nema ljeba,sve je to sipanje iz supljeg u prazno:-)
@Gonza,koju si skolu zavrsio?

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Drug moj batali ti ovo na vrijeme ... Vidis kako lose utice na tebe.
NIJE MAJKA MUJU KLELA STO SE KLADIO NEGO STO SE VADIO !!!
NIJE MAJKA MUJU KLELA STO SE KLADIO NEGO STO SE VADIO !!!
- SteveHeighway
- Kontakt:
@plavipatriota nista ni ne moras pricati ja u zadnjih 10 dana 15-16 listica sve na jednom padao,dobitak najmanji mi je bio 55 KM pa na prema gore,inace ne igram nista ispod petobe,a ne ulazem iznad cenera vise,jer kladaru igram iz cistog hobija,ali se ne nerviram u zadnje vrijeme ni priblizno ko prije 3-4 godine..što ? Pa zato sto znam da ne mogu toliko profitirati od kladionice,jedino ako dobijem jednom 10 milja na markicu ko sto premier postavlja one listice,mada ja sam veliki skeptik i ne vjerujem toliko u to
Preporocujem ti toplo da se ne nerviras nije kladara vrijedna tvojih zivaca jbt,pretpostavljam i da si mlad gdje ce te ovo govvno syebati
Samo uzivaj,krenut ce i nas kad nas krene necemo stati

Preporocujem ti toplo da se ne nerviras nije kladara vrijedna tvojih zivaca jbt,pretpostavljam i da si mlad gdje ce te ovo govvno syebati

Samo uzivaj,krenut ce i nas kad nas krene necemo stati

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- plavipatriota
- Kontakt:
raja ste
simpatično je to što nisam idiot i debil, a tako idiotske i debilne stvari radim kad je ovo u pitanju da je to nevjerovatno...
npr, imam 10 maraka da uložim, umjesto npr da stavim 8 KM na neke sigurice, a ove dvije marke šta bog da, ja odigram 7-8 listića, kontam "proći će jedan", i onda svih 7-8 padnem jer sam stavljao neke gluposti, a pogledam ono sve sigurno prošlo, raja se zahvaljuje bogu i ostalim stvarima na lijepom danu, a meni je kriv neko iz druge grčke što nisam kraljevski prošao... i vjerujte od tih 7-8 listića bar 4-5 padnem na jednom i to masne pare...
to vas sroza totalno...

simpatično je to što nisam idiot i debil, a tako idiotske i debilne stvari radim kad je ovo u pitanju da je to nevjerovatno...
npr, imam 10 maraka da uložim, umjesto npr da stavim 8 KM na neke sigurice, a ove dvije marke šta bog da, ja odigram 7-8 listića, kontam "proći će jedan", i onda svih 7-8 padnem jer sam stavljao neke gluposti, a pogledam ono sve sigurno prošlo, raja se zahvaljuje bogu i ostalim stvarima na lijepom danu, a meni je kriv neko iz druge grčke što nisam kraljevski prošao... i vjerujte od tih 7-8 listića bar 4-5 padnem na jednom i to masne pare...
to vas sroza totalno...
- fanatic1991
- Kontakt:
meni je gora ona solucija odigram tiket na 2 KM a 8+ KM bacim na bingo XDplavipatriota je napisao/la:raja ste![]()
to vas sroza totalno...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Patriota,možeš li biti 100% siguran da bi prestao s kladom u slucaju dobitka?
I koja je suma u pitanju,ako nije tajna,naravno?
I koja je suma u pitanju,ako nije tajna,naravno?

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Ma druze patriota vjeruj da je isti klinac i da si obnuto odigrao.
Bezbroj puta mi se desilo imam 10 km da odigram tikete za subotu, odigram ove public betove(sigurice ko fol) sto i svi drugi odigraju, barcu real city bayern arsenal manchester... na 7-8 km a ostavim 2 markice da odigram po svojoj zelji tiket ono sto mislim da bih trebalo doci, i na kraju dana dobijem na ovom mom slobodnom a ove sigurice se izmasam, tako da vjeruj najbolje je bataliti ovo skroz al eto mi smo idioti..
Bezbroj puta mi se desilo imam 10 km da odigram tikete za subotu, odigram ove public betove(sigurice ko fol) sto i svi drugi odigraju, barcu real city bayern arsenal manchester... na 7-8 km a ostavim 2 markice da odigram po svojoj zelji tiket ono sto mislim da bih trebalo doci, i na kraju dana dobijem na ovom mom slobodnom a ove sigurice se izmasam, tako da vjeruj najbolje je bataliti ovo skroz al eto mi smo idioti..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- plavipatriota
- Kontakt:
100 % siguran 
pričati o sumama je BOLNO, vjeruj, a msm da vjeruješ i znaš sam...
ja bih bio zadovoljan da dobijem 350 KM, prestao bih i s toliko, a onaj "ostatak" bih smatrao cijenom koju sam platio da se naučim pameti

pogotovo zato što dolazi vrijeme ljetnih škola, trebat će mi pare...

ja bih bio zadovoljan da dobijem 350 KM, prestao bih i s toliko, a onaj "ostatak" bih smatrao cijenom koju sam platio da se naučim pameti

A jbt 350 KM,ja kontam ti bas zglajzo,ne sekiraj se brateplavipatriota je napisao/la:100 % siguran
ja bih bio zadovoljan da dobijem 350 KM, prestao bih i s toliko, a onaj "ostatak" bih smatrao cijenom koju sam platio da se naučim pameti![]()

SLOBODA NAVIJAČIMA
- plavipatriota
- Kontakt:
ma zato druže i ne govorim o cifri, jer nekome je puno, nekom malo, a nekom taman, sve zavisi koliko je ko dobar
meni je ovo poprilično puno za ovakvo bacanje para, skontao sam tek kad sam pojeo gowno, ali nadam se da će se vratit to, red je više

meni je ovo poprilično puno za ovakvo bacanje para, skontao sam tek kad sam pojeo gowno, ali nadam se da će se vratit to, red je više

Ma da,naravno da to nisu bezazlene pare na danasnjem vaktu,i jedna marka je puno,govorim nije vrijedno gubljenja zivaca,zdravlja zbog te svote.plavipatriota je napisao/la:ma zato druže i ne govorim o cifri, jer nekome je puno, nekom malo, a nekom taman, sve zavisi koliko je ko dobar![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
- plavipatriota
- Kontakt:
to svakako, ali ovako kad dođe noć pa ono razmišljaš o nečem, prvo mi dođe to u glavu, jer su mi pare potrebne svaki dan, i sve kontam, šta sam mogao da nisam bio budala
ali valjda će doći nazad, zamrzio sam kvote, kladionicu, nekad mi je to zabavu predstavljalo, sada je to samo veliko FUJ

ali valjda će doći nazad, zamrzio sam kvote, kladionicu, nekad mi je to zabavu predstavljalo, sada je to samo veliko FUJ
Derone alal ti vera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neću da pametujem jer je svako gospodar svog novčanika i budžeta, ali ako igrate kladionicu, bingo i čudesa uvijek sebi razdvojite lovu za RL ono računi, kafe, odjeća, hrana provod i dio za kladionice i odmah recite ove su pare koje sam halalio i smatram ih izgubljenim i trudite se da igrate za novac koji vam nije potreban ono koje možete da bacite na ulicu doslovno da vas boli briga. Ali prvo i najvažnije posvetite se školi, fakultetu, poslu uživajte u hobijima, a kladionica neka bude neki bijeg od stvarnosti i silnih problema koji nas okružuju u svakodnevnom životu. Realno najbolja stvar je po meni da se vodi evidencija uloga u toku mjeseca i neki limit npr. 30 km ili 50/100 zavisno od uplate ono da ti bude dnevno nekih 2-3 km odnosno 5/10 km ako se igra na veću lovu, pa ti ako hoćeš razgodi na više vikenda ili odjednom spucaj sve. Ali se držati toga kad pređeš kao na telefonu pretplatu prešao limit ne diraj mobitel ne zivkaj nikoga i rahat si znaš da nema i sve preko toga ide u minus tako i sa mjesečnim budžetom i limitom kladare. Mislim da je ključno u nama pogotovo među rajom što kad krene vikend mi počnemo pokrivati parove od 12h pa do 20h nabubamo 100 tiketa i liga daj da odigram ovo daj ono, ako si ustao i otišao na kafu u podne daj ko će čekati Monpelje i PSG u 20h i City u pola 7 te Inter 3+ u 20.45h nego nakrkaj malo Švaba od 13h, pa druge od 14h pa neka uleti par Poljska, Austrija, Češka, Moldavija do Bundesligaša do 15.30h pa onda daj jedne Engleze, druge, treće četvrte pa malo Škota dok dočekaš 20h ti odigrao i proputovao na rezultatima pola Evrope. I onda naravno što kaže @plavipatriota popadamo sve živo jer neko mora zeznuti i kad dođe ponoć hop rezultate vidiš da si prošao tiket kojeg nisi mogao da čekaš Monpelje, PSG, City i Inter glat bez problema jer smo nestrpljivi daj mi bolan do Engleza da obrnem par stoja, aha malo sutraa. Koliko puta kladionice na najvećim favoritima i onim zicerima u 13-14h što svaki sa kafe odigra uzme lovu to treba posebno analizirati.
Samo treba biti strpljiv i ne srljati, kad ide ide odigraj drugu Francusku gdje 7+ nije bilo od Napolena taj put će završiti 4:3, a kad stane igraj Švabe svaku tekmu na singlu 3+ biti će 1:0 i 1:1 kad neće neće. Samo se ne treba sekirati i nervirati kad fkt ne ide uzmi radi stvari koje te čine sretnim, idi u baštu okopaj par tura zasadi krompira kupi sebi knjigu ili odradi par treninga samo nemoj da ti bude dosadno i da lete misli na kladionicu. Nipošto ne smijemo dozvoliti da moramo biti robovi i ono moram baciti tiket vidi parova biti će love ne mora ništa i ništa nije sigurno osim smrti sve drugo se promijenjivo i danas ide sutra ne. Čuvajte sebe, nađite uvijek druge zanimacije osim kladionice zapamtite tanka je linija između zabave i ovisnosti.
PS.
Uvijek neka vam bude žena(e) na prvom mjestu, a onda kladara od njih glava boli, ali prije prođe nego Juventus jer Juventus se sastaje sa tom ekipom dva puta godišnje, a sa ženom možeš kad hoćeš....
Svako dobro momci i malo podrške od druga Janeza
Samo treba biti strpljiv i ne srljati, kad ide ide odigraj drugu Francusku gdje 7+ nije bilo od Napolena taj put će završiti 4:3, a kad stane igraj Švabe svaku tekmu na singlu 3+ biti će 1:0 i 1:1 kad neće neće. Samo se ne treba sekirati i nervirati kad fkt ne ide uzmi radi stvari koje te čine sretnim, idi u baštu okopaj par tura zasadi krompira kupi sebi knjigu ili odradi par treninga samo nemoj da ti bude dosadno i da lete misli na kladionicu. Nipošto ne smijemo dozvoliti da moramo biti robovi i ono moram baciti tiket vidi parova biti će love ne mora ništa i ništa nije sigurno osim smrti sve drugo se promijenjivo i danas ide sutra ne. Čuvajte sebe, nađite uvijek druge zanimacije osim kladionice zapamtite tanka je linija između zabave i ovisnosti.
PS.
Uvijek neka vam bude žena(e) na prvom mjestu, a onda kladara od njih glava boli, ali prije prođe nego Juventus jer Juventus se sastaje sa tom ekipom dva puta godišnje, a sa ženom možeš kad hoćeš....

Svako dobro momci i malo podrške od druga Janeza

- plavipatriota
- Kontakt:
hvala majstore na riječima podrške
upravo zbog brojnih stvari koje si naveo želim samo vratiti ovaj novac, te onda halaliti pare i uživati u svim ostalim stvarima!

upravo zbog brojnih stvari koje si naveo želim samo vratiti ovaj novac, te onda halaliti pare i uživati u svim ostalim stvarima!
Imam osjecaj da sam uletio na jednu od onih sesija drustva anonimnih alkoholicara i sl.

Zdravo, ja sam Puma i cist sam vec 6 sati.

Zdravo, ja sam Puma i cist sam vec 6 sati.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.