Dje Danilovica iskopa, znas sto je postao igrac...Znao je ostati nakon treninga i raditi na svojim slabim stranama...znao je kad raja krene u grad na kafu izaci na igraliste i trenirati.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja druže @plavipatriota nemam veze sa Dadom nikakve. I ja objektivno gledam. Pokušao sam napraviti jedan korektan post. Ne mislim ja da ti mene prozivaš nego onako govorim. Znači fakat sam ga pratio zadnjih 20 min i ono sam ja zapazio. Potrudit ću se kad stignem da pregledam čitavu tekmu jer mogu vratiti zadnjih 7 dana sve što je bilo na areni. Znači ja nijedan post ovih što ''pljuju'' Dadu nisam vidio a da je sa argumentom, da su pratili čitavu tekmu nego se sve svodi na priču oko jedne ili dvije greške. Taj broj grešaka ima svaki igrač, ali baš svaki.
Ne znam što ga bockaju i sl, ali moram ti reći da sam ja prošle godine recimo gledao par tekmi juniora. Na dvije je igrao i Dado i po meni se isticao od ostatka ekipe, čak više i od Memije. DOminirao je i fizikom. Recimo meni je Mekić tad bio odličan, a vidim sad ne može ni u Igmanu izboriti standardnih prvih 11. SLažem sa FKZ1921 da su ga svi treneri gurali i to nije slučajno. Trebamo znati šta to recimo Oda traži od njega da bi mogli kritikovati svaki potez. MOlim vas nemojte praviti novog Jamaka ni krivog ni dužnog. Možda mu i jeste babo ili menadžer neko ko ga gura, ali nebi baš to moglo proći kod svakog trenrea, pogotovo ne kod ovih koji su mu bili, bar ja tako mislim.
Dugo pratim košarku i recimo, stariji se sjećaju, da je po popričama raje DAnilović bio jedan od gorih a trenri rekli on je taj. Partizan ga primjetio i čovjek dugo godina igrao NBA.
Igrac koji u Zelji ostaje nakon treninga i vjezba je Bajic i vec daje to rezultate.Sto se Dade tice nije da nema gradju izgleda ko momcina nije ni da ne zna trcati niti sutati ima dobar pas ali nekako izgleda mlitavo tako mi je izgledao i Bajic proslu sezonu nekom treba vise vremena nekom manje.S druge strane nas je zasluzuje sansu...ALI mora raditi sam na sebi iskreno ja vec vidim napredak sto se njega tice u defanzivi ocigledno je da radi na samom sebi.Jos uvijek je mlad i dok je tako treba dobijati sansu jer samo igranjem moze nesto biti od njega.Istini za volju bilo je i drugih na utakmici protiv Zrinjskog koji su bili gori od Dade tipa Djelmic ili recimo najgori pojedinac Bucan po meni i Zeljkovic jako los uvijek ima taj neki kiks pa nemojmo se obrusavati na one kojima treba nasa podrska prije svega mislim na mlade igrace.