dubrovnik je napisao/la:Medunjanina nema niti na klupi njegovog tima u ovim trenutcima, Prcic je najcesce na klupi, Susic igra ali je u zadnje vrijeme tragikomican. Salihovic igra kad je fit po 20ak minuta i po meni je u ovom momentu najbolji igrac za poziciju AM a odmah iza njega je Stilic koji je standardan igrac ali ipak u klubu koji je nize rangiran nego klubovi nabrojanih igraca(izuzev Tinovog kluba). U isto vrijeme Milicevic i Vrancic dolaze i po meni bi se izmedju njih dvojice trebala traziti nova 10ka. Tesko mi je ovo reci ali cini mi se da je Medunjanin zreo da bude izostavljen sa nekih narednih spiskova. Momka nema vise ni na klupi i ne znam sta bi mogao raditi u repki. Nisam imao razumjevanje kad je bivsi selektor garantirao poziv nekolicini igraca bez obzira u kakvoj formi bili pa prema tome treba takav biti i sa Medom. Ako se ne popravi on je po meni prvi kandidat za ispadanje iz repke. U ovom momentu je Stilic miljama ispred njega. Utakmica protiv Austrije je pokazala da Medunjaninu u ovom momentu pomoci nema. Na nasu zalost.
Biramo izmedju igraca koji su zakucani za klupu u ligama 5 i igraca iz HNL i Poljske (i to ne iz najjacih timova). Nemam nista protiv Stile, kao ni Prcica (protiv TSS imam) ali nista mi ne dobijamo sa tim igracima. Stilic i TSS su (po meni, dostigli plafon, Prcic je navijac kao i Medunjanin...
Salihovic je kandidat za poziciju AM, jos uvijek najbolji vezni igrac ,pored Pjanica i Besica. Bitno je da je zdrav i da trenira, ako dobija po 20 min, jos bolje.
Mislim da bi trebalo pozvati Scuka ,Milicevica i Vrancica.
Scuk je box-to-box veznjak, postize golove, najbolji igrac M. Boleslav u pristojnoj ligi (bolja i od HNL i od Poljske) . Dobar u duelima, defanzivi, izdrzljiv...sve sto nam treba.
Milicevic nam je itekako potreban,igra krilo, postize golove, brz, , uz to se i bori za titulu u Belgiji...
Vrancic nije neka srece, od iduce sezone nazad u cvajtu, ali ako igra u BL, to ga kvalifikuje za poziv, kao i Djurica.
Zec i Mahmutovic su stali s golovima , pa su sanse da dobiju poziv manje, **** ga.