Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Policeman » 06 apr 2015, 12:55

naš je :mrgreen:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 apr 2015, 13:08

Što se povreda tiče, od dolaska u United, ne može se reći da je imao puno problema
slika

U fazi raspada.

I na ova 42 dana dodaj komotno 10 (+).
- Ed Woodward for Prime Minister !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 apr 2015, 13:25

OnlyUnited je napisao/la:
Što se povreda tiče, od dolaska u United, ne može se reći da je imao puno problema
slika

U fazi raspada.

I na ova 42 dana dodaj komotno 10 (+).
Ove sezone je to jedna jedina povreda. Kod Moyesa jest bilo problema, ali to je do njega nesretnika. :mrgreen: Malo šta je štimalo i polazilo za rukom. I pored toga mislim da je RvP bio najbolji strijelac ekipe.

Uostalom, Carrick je ove sezone i više pauzir'o, pa šta? Vratio se i gazi i dalje.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 apr 2015, 13:29

Zbog ove Malleolar inury, Persie je i 2011. bio preko 70 dana van terena.

Sredinu takodjer moramo pojacati. Neozbiljno bi bilo uci u naredni period sa ovim veznim redom.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 apr 2015, 13:34

Carrick se vratio i razvaljuje trenutno da ali ko se moze uzdati u njega za iducu sezonu? Ja licno ne mogu, 34 godine ce imati pocetkom iduce sezone a tu je i taj problem povreda tako da Herreri treba novi partner na sredini terena, meni je Verratti idealna zamjena ali s njim se nikako ne povezujemo. Isti slucaj je i sa RvPom. Godine su ga stigle, povrede ubijaju a plata ogromna, njegovom prodajom se stvara prostor za dovodjenje jednog WC veznjaka. Da su oboica mladji nekoliko godina pa bi i rekao da ostanu okosnica tima, pogotovo Carrick ali ovako... :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 apr 2015, 13:36

OnlyUnited je napisao/la:Zbog ove Malleolar inury, Persie je i 2011. bio preko 70 dana van terena.

Vezu takodjer moramo pojacati.
Ne slažemo se i eto. Ja vjerujem da će RvP i sljedeće sezone da gazi EPL-om, a ti kako hoćeš. :P

Stoper obavezno, veznjak i desni bek poželjno, a špic je zadnji prioritet. To je moje mišljenje po pitanju transfera. Za formaciju sa jednim špicem sasvim dovoljni su Rooney, RvP i Wilson. Vjerujem da od momčine Wilsona može biti nešto i mislim da je dovoljno dobar da bude treći izbor za sljedeću sezonu.

Edit:

@Rooney, to su dva majstora, igrači koje ne ovise o fizikalijama, govorio sam već, i sve dok ih zdravlje služi, a može ih i dalje služit 3/4 (tri četvrtine :) ) sezone sigurno, ne vidim zašto ne bi bili standardni dio postave. Tu je Blind, tu je Herrera, pa i Fellaini, iako sad više igra u nekoj drugoj ulozi.

U redu, ako se ukaže prilika za vrhunskim veznjakom, naravno da sam "za", ali i dalje mislim da će Carricka biti teško izbaciti iz postave. Za napadače sam pis'o već.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 apr 2015, 13:53

Iduce sezone ponovo borba na tri fronta, fizicka sprema ce biti od velikog znacaja. Kupovina veznog obavezna. Carrrick vise nije igrac za 30 + meceva, a bez njega ostajemo za Blindom/Anderom te Fellom koji ne smije biti alternativa ovoj dvojici, nego nesto kao dodatak u formaciji 433 te kao sidras po potrebi.

Liga prvaka sa sobom nosi veliko opterecenje, a ce Rooneyu trebati pouzdan partner u napadu (sto u tandemu ili zamjeni), a Wislon je zelen za takve stvari.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 06 apr 2015, 14:00

OnlyUnited je napisao/la:Iduce sezone ponovo borba na tri fronta, fizicka sprema ce biti od velikog znacaja. Kupovina veznog obavezna. Carrrick vise nije igrac za 30 + meceva, a bez njega ostajemo za Blindom/Anderom te Fellom koji ne smije biti alternativa ovoj dvojici, nego nesto kao dodatak u formaciji 433 te kao sidras po potrebi.

Liga prvaka sa sobom nosi veliko opterecenje, a ce Rooneyu trebati pouzdan partner u napadu (sto u tandemu ili zamjeni), a Wislon je zelen za takve stvari.
Khedira i Hummels bili bi odlični.... extra transfer rok!
Di Maria ce biti na boljem nivou još se navikava i Herrera bi mogao biti nosioc igre...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 apr 2015, 14:10

Khedira od oktobra 2012. van terena blizu 280 dana (ukupno). Mislim da ima boljih rjesenja (Naninggolan, Verrati, Matuidi, Cabaye, Schnaiderlin, pa i Gustavo).
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 06 apr 2015, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 apr 2015, 15:12

Pa ja kad sam rekao da ce Persi ostati nisam mislio da mora igrati prvu postavu,igrac njegovog kalibra je dobrodosao na klupi,ali sigurno da on moze donijeti dobrog Utdu.Npr u ovoj postavi kao jedini napadac(u tom slucaju Rooney iza njeg) sa dobrim krilima Persi opet vrlo lako moze da povrati formi i nastaviti tresti mreze kao sto inace zna.
Vidjet cemo opet sta ce odlucit LvG al tesko da ce se on njeg odreci ;)

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 06 apr 2015, 15:19

EPL je napisao/la:
Khedira i Hummels bili bi odlični.... extra transfer rok!
Di Maria ce biti na boljem nivou još se navikava i Herrera bi mogao biti nosioc igre...

Hummels moze :thumbup:

Khedira ni slucajno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 apr 2015, 22:01

Rooney88 je napisao/la:Carrick se vratio i razvaljuje trenutno da ali ko se moze uzdati u njega za iducu sezonu? Ja licno ne mogu, 34 godine ce imati pocetkom iduce sezone a tu je i taj problem povreda tako da Herreri treba novi partner na sredini terena, meni je Verratti idealna zamjena ali s njim se nikako ne povezujemo. Isti slucaj je i sa RvPom. Godine su ga stigle, povrede ubijaju a plata ogromna, njegovom prodajom se stvara prostor za dovodjenje jednog WC veznjaka. Da su oboica mladji nekoliko godina pa bi i rekao da ostanu okosnica tima, pogotovo Carrick ali ovako... :?
Sto se tice veznog, slazem se za Verattija ali teško da će doći.
Ja sam već pisao o Larsu Benderu,šta mislite o njemu kao opciji za sredinu?
''Neka me mrze samo da me se boje''

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 apr 2015, 22:09

Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba :D .Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 apr 2015, 22:13

Poligon10 je napisao/la:Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba :D .Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)
Nista Bender kao DM?
:D

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 apr 2015, 22:18

cipiripi je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Da se ja pitam ja bi volio vidjeti od ovih nekog:Nainggolan,Verrati,Matuidi,Kondogbia,Pogba :D .Ovo su igraci koji bi barem po meni unaprijedili nas vezni red u raznim segmentima.Mladi,talentovani i vec sad izgradjeni igraci,strasno bi bilo kad bi nekog od njih dobili na ljeto(naravno po mom misljenju)
Nista Bender kao DM?
:D
Iskreno da je to onaj Bender od prije 2 sezone obje rucke bih ga prihvatio,ovako u ne bas nekoj formi on nije nista bolji od Blinda koji moze igrati tu poziciju,smatram da bi nama ubrzali i unaprijedili igru ovi sto sam nabrojao.Mladi igraci fizicki spremni sa jakom tehnikom,to bi bio pun pogodak za ovaj nas vezni red koji bi bio dodatno ubrzan

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 apr 2015, 19:24

Lars Bender kad god, brat mu je unakažen povredama
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 07 apr 2015, 19:30

Od 2013/14. Sven 188 dana van terena (ukupno), dok Lars 204. Cak Lars prednjaci po povredama i prije sezone 13/14.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 07 apr 2015, 21:48

OnlyUnited je napisao/la:Od 2013/14. Sven 188 dana van terena (ukupno), dok Lars 204. Cak Lars prednjaci po povredama i prije sezone 13/14.
Stvarno šteta za obojicu jer su kvalitetni igrači, pogotovo Lars.
Kao što je naveo @poligon Nainggolan ili Veratti su pun pogodak za vezni red. Uz to jedan stoper, bek recimo Clyne i krilni napadač odnosno Depay. Meni dosta :mrgreen:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 08 apr 2015, 12:55

Radja je odlican duel igrac. Zna i asistirati samo u Romi skoro pa nema kome.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 11 apr 2015, 21:06

Radja je i najrealnija opcija kada su u pitanju kvalitetni veznjaci.Moja je zelja Verrati,ali realnost je da ce njega tesko pustit,zatim i Pogba koji je tesko "dohvatljiv".Na kraju nam ostane Radja koji sigurno ne bi bio losta investicija nego bas naprotiv,igrac njegovog profila bi nam itekako dobro dosao i zato ga ja prizeljkujem na ljeto.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.