12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Da, Bero Jelinicu, PREKO DINAMA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[youtube][/youtube]
Primjeti li iko na ovom klipu zastavu od Palestine?
Mislim da ce ona biti i na ovoj tekmi sa Izraelom glavna fora, osim ako ne naprave jos vecu
Mislim da ce ona biti i na ovoj tekmi sa Izraelom glavna fora, osim ako ne naprave jos vecu

- Nerminovic
- Kontakt:
FliX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Juventinisimo
- Kontakt:
Izvoli,uporedi...nasih 11 vs njihovih 11...
Podijeli im ocjene od 1-5...da vidimo za koliko su bolji...
Ako hoces idi i nazad...za vrijeme Bole,Barbe,Brazze,Balje...dokle ti volja..
Sto se tice Dinama,to je istina...nadam se da ce Zeljo i Sarajevo istim stopama...daju neke znakove zivota...buducnost ce pokazati..
Podijeli im ocjene od 1-5...da vidimo za koliko su bolji...

Ako hoces idi i nazad...za vrijeme Bole,Barbe,Brazze,Balje...dokle ti volja..
Sto se tice Dinama,to je istina...nadam se da ce Zeljo i Sarajevo istim stopama...daju neke znakove zivota...buducnost ce pokazati..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Daj ba Juve,krajnje je glupavo raspravljat na tu temu,to ce ti reci svako ko iole prati fudbal... Ljudi su za klasu iznad nas u ovom momentu i to je to.. Nema se tu šta upoređivat,90% naših nit igra nit ima naznaka da ce se to promijeniti!
To ti je valjda dovoljan podatak,igraci nam u klubovima koji se bore za opstanak i opet nisu standardni...
To ti je valjda dovoljan podatak,igraci nam u klubovima koji se bore za opstanak i opet nisu standardni...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Naravno da su trenutno bolji, i uglavnom su uvijek bili. Jedina loša generacija im je ona kad je Barić bio selektor, to je bila smjena generacija, kad su Prosinečki, Soldo, Šuker, Jarni, Bokšić i ostali bili na zalasku karijere.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
eeee a da je elviru bi balji pogodio prazan gol u zagrebu ne bi oni ni francuske a ni kulta vidjeli.....to balja , tvorce hrvatske reprezentacije .
bosanci i kompleksi od hrvata
bosanci i kompleksi od hrvata
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaju Hrvati taj nacionalni naboj, pokazuju puno više nego što mogu. Jesu trenutno bolji od nas ali ne puno bolji...
Vjerujem da možemo dobit Izrael ali me i strah. Treba ozbiljno shvatit tu utakmicu, kvalitetniji smo od njih i sve osim pobjede će biti veliko iznenađenje. Najbitnije je da nam igrači uđu u formu, Pjanić je izgleda na vidiku toga. Lulić će vjerovatno brzo da se vrati u prvih 11 Lazia, Bičo i Spaha su standardni, kao i Zukanović i Đurić. Seo će kao i Lulić brzo u prvih 11. Bešić, Hajrović, Mujdža i Džeko moraju više igrat, pogotovo Hajrović i Mujdža jer ova dvojica ne igraju nikako.
Manite Palestinu, nije ni vrijeme a ni mjesto za to, UEFA i FIFA samo čekaju neki kiks vezano za tu temu i da nekog izbace i ne moramo to biti mi.
Vjerujem da možemo dobit Izrael ali me i strah. Treba ozbiljno shvatit tu utakmicu, kvalitetniji smo od njih i sve osim pobjede će biti veliko iznenađenje. Najbitnije je da nam igrači uđu u formu, Pjanić je izgleda na vidiku toga. Lulić će vjerovatno brzo da se vrati u prvih 11 Lazia, Bičo i Spaha su standardni, kao i Zukanović i Đurić. Seo će kao i Lulić brzo u prvih 11. Bešić, Hajrović, Mujdža i Džeko moraju više igrat, pogotovo Hajrović i Mujdža jer ova dvojica ne igraju nikako.
Manite Palestinu, nije ni vrijeme a ni mjesto za to, UEFA i FIFA samo čekaju neki kiks vezano za tu temu i da nekog izbace i ne moramo to biti mi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Lijep je gest nasih navijaca da podsjecaju na Palestinu i da se suosjecamo sa njima ali pozivanje ma ubijanje Zidova, paljenje Izraelske zastave, toga se maniti pod hitno, prvo sto baca lose svjetlo na nas kao navijace, dok drugo znamo dobro kako je Europa radikalna sto se tice antisemitizma.
Uostalom, mislim da su i nasi navijaci primljeni dobro u Izraelu, i da nije bilo indicenata ili kakvih uvreda, nase je da im tako i uzvratimo.
Ali tesko da ce proci tekma bez ikakvog incidenta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uostalom, mislim da su i nasi navijaci primljeni dobro u Izraelu, i da nije bilo indicenata ili kakvih uvreda, nase je da im tako i uzvratimo.
Ali tesko da ce proci tekma bez ikakvog incidenta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postoji li mogucnost da i mi i Izrael prodjemo. Simpaticni su mi. Da kako Belgija ispadne a oni idu dalje dobro bi bilo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Postoji li mogucnost da i mi i Izrael prodjemo. Simpaticni su mi. Da kako Belgija ispadne a oni idu dalje dobro bi bilo.

- Consigliere
- Kontakt:
A, i tada su nastupili na Evropskom prvenstvu u Portugalu, dakle poredjenje nase i njihove reprezentacije i uspjeha iste je potpuno besspotrebno jer tu nema puno rasprave.Virtu4l je napisao/la:Naravno da su trenutno bolji, i uglavnom su uvijek bili. Jedina loša generacija im je ona kad je Barić bio selektor, to je bila smjena generacija, kad su Prosinečki, Soldo, Šuker, Jarni, Bokšić i ostali bili na zalasku karijere.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Najveći problem u našoj tekmi sa Izraelom je :
Mi nemamo privredu,mi nemamo vojsku,mi nemamo kad Putin postavi interkontinetalne balisticke rakete na Krim a ovima u Briselu i Pentagonu se ledi krv u žilama. E to mi nemamo.

Mi nemamo privredu,mi nemamo vojsku,mi nemamo kad Putin postavi interkontinetalne balisticke rakete na Krim a ovima u Briselu i Pentagonu se ledi krv u žilama. E to mi nemamo.

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Hrvati u tekmu ulaze sa : " Nismo najbolji ali poginut cemo za pobjedu"
Srbi sa : " Mi smo najbolji i razbit cemo ih "- i ako su jaka pojedinacno ekipa imaju to da su najjaci u glavi i onda su opusteni previse i zbog toga rezultati ispastaju.
Dok mi idemo sa : " Znas ti nas, yebo ti nas. Sanse nemamo " i onda nas Cipar klepi u sred drzave
Pojedinacno Srbija je drama jaka a mi i Hrvati smo tu negdje. Ali timski mi uz Mešu, Hrvati uz Kovaca smo opet tu negdje ali je Srbija dosta iza jer im je atmosfera dosta losa
Srbi sa : " Mi smo najbolji i razbit cemo ih "- i ako su jaka pojedinacno ekipa imaju to da su najjaci u glavi i onda su opusteni previse i zbog toga rezultati ispastaju.
Dok mi idemo sa : " Znas ti nas, yebo ti nas. Sanse nemamo " i onda nas Cipar klepi u sred drzave

Pojedinacno Srbija je drama jaka a mi i Hrvati smo tu negdje. Ali timski mi uz Mešu, Hrvati uz Kovaca smo opet tu negdje ali je Srbija dosta iza jer im je atmosfera dosta losa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto se furate na ovo, koji vam je qurac Palestina u zivotu ? Ko je to nosio nasu zastavu sa ljiljanima po stadionima kada je bio rat u BiH, ko je to nama davao podrsku u ratu ?FliX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo moze problem da nam napavi, da sudija prekine utakmicu, da se tribine isprazne ili da nam uzme UEFA bodova radi "antisemitizma" ... ne furaj te se pogresno samo nam pravite stetu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zastave Palestine nisu nikakav problem i za to nemaju sta kaznjavat. Ja se jedino bojim povika. Za to nas mogu cekat drasticne kazne i grozna reputacija. Ili neka provokacija tipa one zastave u Mejdanu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tačno smo glup narod.
Većinu nas boli neka stvar za Palestinom 365 dana u godini da bi odjednom 12 juna u nama proradio taj gen za solidarnošću, žaljenje i slično.
Pa hajde da uništimo **** tako što ćemo raširiti palestinske zastave,vrijeđati Izraelce i sami sebi skočiti u stomak. Sreća pa imamo već 12 bodova na kontu pa nas ova tri sto nam uzmu radi našeg glupog mentalitet neće nikako unazaditi.
Većinu nas boli neka stvar za Palestinom 365 dana u godini da bi odjednom 12 juna u nama proradio taj gen za solidarnošću, žaljenje i slično.
Pa hajde da uništimo **** tako što ćemo raširiti palestinske zastave,vrijeđati Izraelce i sami sebi skočiti u stomak. Sreća pa imamo već 12 bodova na kontu pa nas ova tri sto nam uzmu radi našeg glupog mentalitet neće nikako unazaditi.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bojim se ni ja zastave, al znaš i sam kakav je svijet naš. Nek primimo gol šanse za ozbiljan incident rastu za barem 50%. Nije me toliko strah ni Izraela koliko me je strah naših navijača.Cartman je napisao/la:Glupi su samo oni koji misle da ce se utakmica prekinut zbog zastave sirom Svijeta priznate drzave.
I pricaj za sebe, mene sigurno ne boli qurac za Palestinu.
**** majku kad bi opet 3:0 izgubili ne bi me iznenadilo kad bi neki crtali sebi Hitlerove brkove i uzvikivali Heil Hitler sa tribina.
-
Mi smo idealne musterije da se Izraelu namakne prvo veliko takmicenje preko nasih ledja.
Taman im pada politicka popularnost, a i mi smo taze sa SP, ne moramo opet, jos je i ExYu poznata po huliganstvu i rasizmu...dobicemo po usima budemo li se zaj.ebavali, nemojte da opet ispadnemo ovce.
Taman im pada politicka popularnost, a i mi smo taze sa SP, ne moramo opet, jos je i ExYu poznata po huliganstvu i rasizmu...dobicemo po usima budemo li se zaj.ebavali, nemojte da opet ispadnemo ovce.
Hrvatska je pojedinačno jača i od Srbije i od BosneOtelo je napisao/la:Hrvati u tekmu ulaze sa : " Nismo najbolji ali poginut cemo za pobjedu"
Dok mi idemo sa : " Znas ti nas, yebo ti nas. Sanse nemamo " i onda nas Cipar klepi u sred drzave![]()

i ne znam šta to Hrvatska postiže više nego bi trebala....plasira se na prvenstvo preko objektivno slabijih ekipa u kvalifikacijama ( ali zadnjih godina je i tu bilo problema), a na prvenstvu dobije po nosu....
Bosna je jako dobro igrala od 2009 i 2014 ,ali ipak trenutno nema velik izbor igrača, a glavni igrači su u padu..ni mnogo većim zemljama nije lako stalno ići na takmičenja......Srbiji mogu priznati da su pojedinačno jači samo u obrani, ali znamo da im se Vidić oprostio, a Subotić više ne želi igrati...
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CAGarfia, Proximic i 32 gosta.