Mi "ludi" pratimo nas tim bez obzira na formu i igru.Volimo da odemo i da pogledamo nas tim, jer osjecamo da necemu pripadamo.A ovi ostali prate nase timove samo kad su na prvim pozicijama ili igraju Evropske tekme.Medjutim cim ekipa igra losije oni govore **** nas fudbal bolje je pratiti Reala,Bayerna,Barsu li druge, ali su prvi uredu da zajebaju raju kad protivnicki tim slabo odigraEvander je napisao/la:Mozes li ikoga kriviti radi toga?shzna je napisao/la:Ma nije to problem samo kod vas konkretno, već je to problem cijele ove naše lige zbog našeg jadnog mentaliteta. Draže mu je ostati i gledati neku utakmicu preko TV-a i srati do nemilosti o tome kako naša liga ne valja, kako je sve namješteno ( a UEFA pred cijelim svijetom štima li štima ). Kod nas nije trend "support your local club" već se ide na to navijanje preko laptopa, TV-a, bez ikakvog doprinosa "voljenom" klubu.
Jesu li "ludi" takvi ili par hiljada nas koji pratimo ovakvu ligu?
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Upravo je to svojatanje kluba jedan od ishodisnih problema. Nista protiv tebe samo konstatujem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2500 zvanicno,ma prosjek protiv ovih slabijih..nema vezeHarisharis je napisao/la:jel moguce da je bilo 1500 gledalaca?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po Avazu 1000, a skretnicara je po tom istom izvoru bilo 5500 protiv SlavijeMortemHz je napisao/la:2500 zvanicno,ma prosjek protiv ovih slabijih..nema vezeHarisharis je napisao/la:jel moguce da je bilo 1500 gledalaca?

Nije da nismo navikli lazne cifre od novinara iz pomenutog dnevnog lista. Ne znam samo koga laze

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dusmana na sve strane protiv divova

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2500 nas a njih 3500 proslo protiv SlavijeEvander je napisao/la:Po Avazu 1000, a skretnicara je po tom istom izvoru bilo 5500 protiv SlavijeMortemHz je napisao/la:2500 zvanicno,ma prosjek protiv ovih slabijih..nema vezeHarisharis je napisao/la:jel moguce da je bilo 1500 gledalaca?![]()
![]()
Nije da nismo navikli lazne cifre od novinara iz pomenutog dnevnog lista. Ne znam samo koga laze
Znam, zato i kazem. Ali po novinaru avaza njih je bilo 5500 a nas 1000MortemHz je napisao/la:2500 nas a njih 3500 proslo protiv SlavijeEvander je napisao/la:Po Avazu 1000, a skretnicara je po tom istom izvoru bilo 5500 protiv SlavijeMortemHz je napisao/la: 2500 zvanicno,ma prosjek protiv ovih slabijih..nema veze![]()
![]()

Sreca pa se utakmice ne igraju u Zanzibaru pa mozemo vidjeti realno stanje i saznati tacne informacije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Avaz ko avaz 

Prvo , ne cujem te dobro od guzve na ulazu onih koji su odlucili kupiti 49%. Drugo...prilicnu buku prave i bageri. Trece ....i oni Turci su na ulazu , donijeli lovu od Sehica poslije 5 god.JoseMourinho je napisao/la:Dusmana na sve strane protiv divova![]()
![]()
![]()

Finansijski , organizaciono nismo divovi za vas...nego GIGANTI. Haj sad malo pocni o plehovima....!!
- bordoakapitar
Nemoj tako brate! Znas da im je MP ovjerilo statut! Sad su oni GIGANTI, jer su time rijesili sve svoje probleme... U stvari, tamo nikad i nije bilo problema niti ce ih biti! Oni su najljepsi, najpametniji, najbolji i NAJPOSLUSNIJI mali plavi strumpfovi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A sto se tice malih plavih i posjete na stadionima o tome ne treba raspravljati, jer na kraju polusezone smo ih sisali za 3 ili 4 hiljade sto se tice posjete na domacem terenu (i to je zvanicna statistika), pored toga sto su oni igrali tri derbija kuci a mi u gostima, da ne spominjem clanove jer je to smijesno.
Sto se tice posjecenosti ljudima jednostavno treba biti jasno da na ovakvoj infrastrukturi samo ovo par teskih bolesnika ce doci da gleda tekmu uzivo jer kolko su losi uslovi na tribini za navijaca toliko su losi uslovi i na terenu za igrace koji uticu na kvalitet igre naravno. Najbolje utakmice se definitivno igraju u Zenici po meni. Ko je imao priliku da ode i pogleda evropsku utakmicu zna o cemu pricam...
Sto se tice posjecenosti ljudima jednostavno treba biti jasno da na ovakvoj infrastrukturi samo ovo par teskih bolesnika ce doci da gleda tekmu uzivo jer kolko su losi uslovi na tribini za navijaca toliko su losi uslovi i na terenu za igrace koji uticu na kvalitet igre naravno. Najbolje utakmice se definitivno igraju u Zenici po meni. Ko je imao priliku da ode i pogleda evropsku utakmicu zna o cemu pricam...
De nam postavi tu statistiku o posjecenostiamidzaTan je napisao/la:A sto se tice malih plavih i posjete na stadionima o tome ne treba raspravljati, jer na kraju polusezone smo ih sisali za 3 ili 4 hiljade sto se tice posjete na domacem terenu (i to je zvanicna statistika), pored toga sto su oni igrali tri derbija kuci a mi u gostima, da ne spominjem clanove jer je to smijesno.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hocu.al na kraju sezone.kad se sve sumira.Bodovi,medjusobni dueli u sezoni,broj navijaca i ostalu statistiku.
Jedna sedmica bez marketinga i 1000 ljudi na stadionu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ko da navijači ostadoše bez martovske plate pa nisu imali za karteVirtu4l je napisao/la:Jedna sedmica bez marketinga i 1000 ljudi na stadionu.

Ne radi se o marketingu vec o losim rezultatima te neatraktivnom protivniku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moj @sabe nema to koristi objašnjavati..Sabinho je napisao/la:Ne radi se o marketingu vec o losim rezultatima te neatraktivnom protivniku.
Otprilike si pogodio brojku, ali brojku vaših clanova.Virtu4l je napisao/la:Jedna sedmica bez marketinga i 1000 ljudi na stadionu.
Das Ist Walter
- ficobahtic
- Kontakt:
@Evander je ostao kuci da gleda Želju i broji penale za Zrinjski, ostalim su vjerovatno ovi razlozi sto si naveohilmo je napisao/la:Moj @sabe nema to koristi objašnjavati..Sabinho je napisao/la:Ne radi se o marketingu vec o losim rezultatima te neatraktivnom protivniku.

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Dvije titule i na proslavi trece dodje tri hiljade ljudi. U Evropi imate mizernije posjete od Zrinskog.Virtu4l je napisao/la:Jedna sedmica bez marketinga i 1000 ljudi na stadionu.
Kad je zadnji put Zelju gledalo 20 000 navijaca?
Ne ofiraj se na ovoj temi ziv bio. Ovdje trolati ne mozes, nije ovdje dijasporska nejac koju ces zajebavati

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], held9, rishovski, svrakino1921 i 26 gostiju.