Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nije potrosio ni blizu kao Arsene Wenger...mislim smijesno Borussija je ove sezone dosta losa i opet su nas pobjedili i ispred nas zavrsili u grupi i kladim se da smo nekim slucajem mogli sa njima igrati u osmini finala izbacili bi nas a realno imamo puno jaci tim. Daj Kloppu pare koje je Wenger potrosio on bi napravio ekipu konkurentnu i u EPL i LP za trofeje...
Dosta je vise lazi i mitova kako Arsenal moze dobro voditi samo Arsene Wenger...
Dosta je vise lazi i mitova kako Arsenal moze dobro voditi samo Arsene Wenger...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Neka se Klop izbori za te pare,nisu ni Wengeru pale s grane 

Pa koliko je to Klopp potrošio ? Ovdje se samo piše trošio mnogo manje mnogo manje, a ja nijednu cifru nisam vidio u vezi tog trošenja
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Kad se tako dobro bori za pare neka preuzme neku funkciju vezanu za finansije i sponzore u Arsenalu kad mu tako dobro ide i ostavi se trenerskog posla gdje je vec vise od decenije vrlo neuspjesan. Posao trenera je da odabere dobre igrace i dovede ih i da smislja taktike i formacije i donosi trofeje a ne da pravi ugovore i gradi apartmane i stadione...
Ne znam šta si TI pratio (možda si pratio Express i Bum da vidiš šta radi pjevati Edwin Po), ali Campbell je dobar dio sezone 2005-06. proveo van stroja zbog ozljede pa ga je mijenjao Fićo Senderos, Ashley Cole se **** zbog nedovoljne plate (Mourinho ga vabio većim parama u Chelsea) i bio ozlijeđen (ili "ozlijeđen") pa je lijevog beka igrao Flamini, vezni red je vodio 18-godišnji Fabregas koji je pokidao protiv Juventusa koji je u veznom redu imao Vieiru i Nedveda. Eboue je bio na desnom boku i odigrao odlično protiv Reala sa Zidaneom, Ronaldom, Figom, Beckhamom, Robertom Carlosom... Sjećam se da je prosječna dob odbrane Arsenala bila oko 23 godine no nisu primili gol ni protiv Reala niti protiv Capellovog Juventusa sa Ibrahimovićem, Nedvedom, Trezeguetom, Buffonom, Thuramom, Emersonom...BigBigBang je napisao/la:Wenger je tada imao jaku ekipu, vecina igraca iz nepobjedivih sta spominjes slagiranog Senderosa tada je u odbrani jos bio Sol Campbell i Kolo Toure, na golu Lehman u napadu Henry krilo Ljumberg u sredini mladi Fabregas, lijevi bek Ashley Cole, Gilberto Silva a Flamini i Toure tadanisu bili ovako losi igraci ko danas na klupi RVP i Bergkamp![]()
...sta si ti pratio ti pojma nemas ni ko je igrao za ARsenal 2006?
Bergkamp je bio na kraju karijere, a Van Persie, klošar prije dolaska u Arsenal, na početku svoje.
Klop je dobar trener, ali imao je itekako losih transfera. Ogroman rezultat je napravio sa nepoznatim igracima koje je doveo za male pare. Jedini Reus je placen nesto vise, mada ni to nije neka cifra. Kada je poceo vise trositi, a gubiti svoje igrace tu je i izgubio konce. Doveo Mkhytarjana za 25mil, Aubameyanga za 15-tak, Ciro Immobile, jos jedan napadac ali se ne sjecam imena. Ti igraci bas i nisu bili uspijeh. Jermen je bio dosta dobar, ali nije ni blizu cijene. Aubameyang se moze smatrati uspjehom s obzirom na cijenu, ali nije bas svjetska klasa. Ovosezonski napadaci daleko od uspjeha.
Ni on nije uspio zadrzati nosioce igre. Izgubio Kagawu, Sahina (pa ih vratio), Gotzea, Lewandovskog (kao free agenta, iako je znao da nece produziti ugovor), a ovog ljeta vjerovatno jos nekoga.
Nije trava uvijek kod komsije zelenija.
Ni on nije uspio zadrzati nosioce igre. Izgubio Kagawu, Sahina (pa ih vratio), Gotzea, Lewandovskog (kao free agenta, iako je znao da nece produziti ugovor), a ovog ljeta vjerovatno jos nekoga.
Nije trava uvijek kod komsije zelenija.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
Da, pricaj mi malo sad o povredama u sezoni 2006, i ko je umjesto koga uskakao, a ovo sa Ashleyem Coleom me je zakucalo, Mourinho je kriv ssto nismo osvojili 2006, najboljeg lijevog beka svijeta vabio novcem pa ovaj namjerno lose igraoArtetitis je napisao/la:Ne znam šta si TI pratio (možda si pratio Express i Bum da vidiš šta radi pjevati Edwin Po), ali Campbell je dobar dio sezone 2005-06. proveo van stroja zbog ozljede pa ga je mijenjao Fićo Senderos, Ashley Cole se **** zbog nedovoljne plate (Mourinho ga vabio većim parama u Chelsea) i bio ozlijeđen (ili "ozlijeđen") pa je lijevog beka igrao Flamini, vezni red je vodio 18-godišnji Fabregas koji je pokidao protiv Juventusa koji je u veznom redu imao Vieiru i Nedveda. Eboue je bio na desnom boku i odigrao odlično protiv Reala sa Zidaneom, Ronaldom, Figom, Beckhamom, Robertom Carlosom... Sjećam se da je prosječna dob odbrane Arsenala bila oko 23 godine no nisu primili gol ni protiv Reala niti protiv Capellovog Juventusa sa Ibrahimovićem, Nedvedom, Trezeguetom, Buffonom, Thuramom, Emersonom...BigBigBang je napisao/la:Wenger je tada imao jaku ekipu, vecina igraca iz nepobjedivih sta spominjes slagiranog Senderosa tada je u odbrani jos bio Sol Campbell i Kolo Toure, na golu Lehman u napadu Henry krilo Ljumberg u sredini mladi Fabregas, lijevi bek Ashley Cole, Gilberto Silva a Flamini i Toure tadanisu bili ovako losi igraci ko danas na klupi RVP i Bergkamp![]()
...sta si ti pratio ti pojma nemas ni ko je igrao za ARsenal 2006?
Bergkamp je bio na kraju karijere, a Van Persie, klošar prije dolaska u Arsenal, na početku svoje.

- HighburyHigh
- Kontakt:
- Schneiderlin
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Koliko je puta Wenger izašao kao pobjednik u duelima sa Mourinhom.?
0

I još ni gramatiku ne znaš. cccc simene simene
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lupaš gluposti, po običaju. Naveo sam ti sa kakvim timom je Wenger otišao do finala preko velikih evropskih klubova.BigBigBang je napisao/la:Da, pricaj mi malo sad o povredama u sezoni 2006, i ko je umjesto koga uskakao, a ovo sa Ashleyem Coleom me je zakucalo, Mourinho je kriv ssto nismo osvojili 2006, najboljeg lijevog beka svijeta vabio novcem pa ovaj namjerno lose igraoJa sam nabrojao glavne igrace iz rostera te sezone i vidi se da je to tada bio veoma jak tim, ne kao 2004 ali vrlo jak...
Kakav omjer ima Klopp protiv Wengera? Ili već spomenuti Fabio Capello?Koliko je puta Wenger izašao kao pobjednik u duelima sa Mourinhom?
Ti si ubacen pijun od strane Mourinha!! Pokusavas unijeti nemir medju fanovima Arsenala, al ne prolazi ti to bas najbolje...Schneiderlin je napisao/la:Saurman je napisao/la:Koliko je puta Wenger izašao kao pobjednik u duelima sa Mourinhom.?
0prije će lik umrijeti nego ga pobijediti,a o trofejima da nepričam
pogotovo europskim,tu je voajer luzer na kvadrat
Vidi se da ides u Mourinhovu skolu, uskoro se ocekuje da odrastes...
- zanatlija57
- Kontakt:
Hahahahaha. Prije me je ovaj "poznavalac" prilika u Arsenalu koji se predstavlja nickom BigBigBang pomalo nervirao svojim nebulozama ali me sada počinje zabavljati. Zaista momčino, gdje se ti informišeš i ko ti je mentor u donošenju zaključaka. Ovo što ti pišeš teško mogu vjerovati da neko "informisan" može pisati. Samo tako nastavi.
problem je sto wenger misli da mi sa ovom ekipom mozemo do titule ali ustvari ne možemo
na kraju se sve svede da nas povrede sjebu i da nas tvrdoglavost Wengera ukopa i da zato propadamo u sezoni.. tvrdoglav je ko magarac i to mu je glupo skroz
na kraju se sve svede da nas povrede sjebu i da nas tvrdoglavost Wengera ukopa i da zato propadamo u sezoni.. tvrdoglav je ko magarac i to mu je glupo skroz
Jel ovo ellhamdulilah neko obrisao Seamana 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Drugi smo džamijem'
- Schneiderlin
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Jel ovo ellhamdulilah neko obrisao Seamana
rambo16 je napisao/la:Ja sam prijavio post jer vrijeđa inteligenciju
voajeroljupci na aparatima

Pa nije ovo loše nimalo. Čuj drugi 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.