Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la NoName » 12 apr 2010, 15:12

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50
Opet diverzije pravis. :mrgreen: 8-) 8-)
Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i to :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 15:22

Ebote gledam ukupne ocjene od 208 igraca svih ocjenjeni u BL Vedo na 197.
Ali dobro bolje je ocjenjen od onog Svabskog Poljaka Podolskog,od Milivoja Slovenca i Pejcinovica koji je priljubio zadnju poziciju.Ima ih i gori ako nista :mrgreen: 8-)
P.S Dzeko na 18
Miske na 49
Salihovic stojadin ili 101.
Ma to su nerealne ocjene,garant :ugeek:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 apr 2010, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 apr 2010, 15:24

harishp je napisao/la:Ebote gledam ukupne ocjene od 208 igraca svih ocjenjeni u BL Vedo na 197.
Ali dobro bolje je ocjenjen od onog Svabskog Poljaka Podolskog,od Milivoja Slovenca i Pejcinovica koji je priljubio zadnju poziciju.Ima ih i gori ako nista :mrgreen: 8-)
Utješno, nema šta :lol: Al' ima još vremena, ko zna, kako je zaredao s ovim šesticama, samo nebo mu je granica :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 apr 2010, 15:32

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50
Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i to :mrgreen:
Vedu dok god ne prodje strah, sto ima od duela, nece te ocjene ici na bolje(jedino ako zabije koji gol).
Skoro svaku loptu sto mu neko doda ona se odbije od njega 3 metra. Ja mislim da on vise obraca paznju na protivnike oko njega neg na loptu. Ali kad ima loptu onda je dobar, npr gol protiv Herthe. I sto Vedo ima je brzina. Neki dan sto je trebao dodati Eduardu protiv Freibura, kad je uzeo onom liku loptu.
Nek i on i Salih idu iz Hoffenheima, sto dalje od Maicusela, Eudarda i Vuckevica. Od ove trojice Vedo i onako lopte nece vidjeti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 15:33

Principatus je napisao/la:Vjerovatno sa TMa.
http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite1.html

Licno ne vjerujem da Stuttgart sebi moze kupiti Ibisevica, jer gledaju da nadju nesto za manje para, a ovaj ima ugovor kod Hoffenheima ja mislim do 2012 ili 2013. Moraju racunati sa nekih 10 milliona Eura, a Hoffenheimu nije bas stalo do novca. Iako bi mu to pozelio, posebno poslije toliko pljuvanja po njemu i sa strane pojedinih Hoffenheimovih "navijaca". Za spekulisati je, da ako Hoffenheim dodje pri sebi, Ibisevic isto, da ce sljedecoj sezoni biti mnogo jaci nego u ovoj. Mozda je to razlog za interes Stuttgarta, nada da je Ibisevic upravo potcjenjen zbog njegove i Hoffenheimove forme, uostalom losa atmosfera u ekipi etc.
Na mjestu Hoopa skinuo bi im kompletno i radikalno platu za minimalno 50%.Ragnicku povisio ali s tim da nakon prve dvije uzastopno nedobivene leti napolje.Jos par friskih pojacanja doveo.Kao i navijace stavio uzengije,da se ne ritaju.
Moze,dobro je.Ne moze sve otjerao u onu stvar i mirno proveo svoje staracke godine.Ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 apr 2010, 19:08

Valjalo bi Vedi da ode u Stutgard jer tamo je puno bolja ekipa i on bi se sigurno dobro uklopio u njihovu igri sobzirom da zna igrati u Bundesligi :D
mB!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 apr 2010, 19:16

Treba biti realan i reci da dosta toga ne stima u ovoj seljackoj ekipi...Ragnikck je ocigledno trener samo za prvi dio sezone...covijek nema autoriteta..a igraci su najveca BAGRA koja je na dunjaluku...to su vecinom neobrazovana bagra koja misli da nesto zna osim ganjati loptu...oni kada se uskurce to samo Sir Alex Ferguson zna smiriti...i Cappello mozda :)
Fala Bogu pa je sankcionisao ove kloceve ,a pogotovo Vukcevica...on balavunder i velika neznalica nesto glumi...dobro je da Vedo i Sejo uopste se ista trude...ocigledno je da se ostali zajebaju ali doslovno...ni ne cude me izdanja ovakva Hoffa...
Vedi ce drasticno pasti cijena sto je po meni odlicna prilika za bjezaonu!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 apr 2010, 19:50

Ragnick ih je stvorio, on ce ih i unistiti
100% sportski i krajnje opušten potpis

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 apr 2010, 19:57

RiNo je napisao/la:Ragnick ih je stvorio, on ce ih i unistiti
Procitana knjiga je on...doslo vrijeme da se neke stvari mijenjaju. A trener uvjek najebe,bio kriv ili ne. Ragnick je KRIV!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2010, 20:05

Stuttgart, nije lose. Jos pogotovo ako dovedu Muslimovica. :D Bosanski napad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 20:10

majestic24 je napisao/la:
Procitana knjiga je on...doslo vrijeme da se neke stvari mijenjaju. A trener uvjek najebe,bio kriv ili ne. Ragnick je KRIV!!!
Jeste i nek im vehaga dodje pa ce im biti kriv svako ziv.
Od goreg ima jos gore.
Bayern bez Roberya moze se slikati
Isto kao i Hofa bez Ba i Obasija spremnog.Onda lako i Vedi i Salihovicu.Jednom da protura lopte drugi da zabija ili makar asistenciju.
Pa i M.U fakticki bez jednog igraca kao drugi tim. :roll:
Da sad neko ne ulazi u to o kvalitetu.Za hoffu nedostatak tih igraca je golemo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 apr 2010, 22:29

harishp je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Jeste i nek im vehaga dodje pa ce im biti kriv svako ziv.
Od goreg ima jos gore.
Bayern bez Roberya moze se slikati
Isto kao i Hofa bez Ba i Obasija spremnog.Onda lako i Vedi i Salihovicu.Jednom da protura lopte drugi da zabija ili makar asistenciju.
Pa i M.U fakticki bez jednog igraca kao drugi tim. :roll:
Da sad neko ne ulazi u to o kvalitetu.Za hoffu nedostatak tih igraca je golemo.
Hare je ovdje u potpunosti u pravu...mi smo malo previse kriticni i prema Vedi i Salihovicu...nije lako igrati sa klocevima...i sam kloc postanes...a definitivno da Hoffu trebaju Obassi i BA u top formi...onda i Vedo igra sa puno vise samopuzdanja i zavrsnica mu je za 10. Dok njih nema oni su prosjecna ekipa...a svi znamo uz to da Demba Ba i Obassi "obozavaju" Ibia...najvjerovatnije sto Ibi zna Francuski pefektno koji i njih dvojca govore...mislim da su ovi neki Vukcevici,Marquselli i ostali cirkusanti doprinjeli samo losoj atmosferi...glupa politika kluba...doveli 5 poluspiceva ,krilnih igraca ,a dobrog beka ni lijevog ni desnog nemaju...a ni zadnjeg veznog razaraca,a ni playmejkera klasicnog!!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 apr 2010, 01:12

Vedi i Salihovicu je najbolje da idu iz Hofenhajma,Stutgart bi bio odlicna ekipa za Vedu..a Bayer za Salihovica

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 13 apr 2010, 04:02

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ebote gledam ukupne ocjene od 208 igraca svih ocjenjeni u BL Vedo na 197.
Utješno, nema šta :lol: Al' ima još vremena, ko zna, kako je zaredao s ovim šesticama, samo nebo mu je granica :mrgreen:

Pa jel po vama dvojici ima 17 igraca u Bundesligi koji su bolji od Edina Dzeke, toliko o realnosti ocjenjivanja njemackog Kickera.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 13 apr 2010, 04:11

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cekaj da ja tebi objasnm kako je tek nerealno da se jedna ekipa kakva je studgart interesuje za eto skoro pa najlosije ocjenjenog igraca bundeslige po Kickeru.

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 13 apr 2010, 05:16

Vedo savrsen za Engleske Pl. Steta sto nije onda otisao u Birmingham..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2010, 11:14

el_fenomeno je napisao/la:Vedo savrsen za Engleske Pl. Steta sto nije onda otisao u Birmingham..
On savrsen za PL? Bez uvrede prema njemu, ali on je jedva dovoljno fizicki jak za Bundesligu, a ne za Premiership. Pojeli bi ga odbrambeni ovih manjih ekipa koji su svi dvometrasi skoro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 apr 2010, 12:39

Kada je u formi Vedina snaga lezi u tome sto jednostavno zna tu stojati gdje treba. Sto jos ima to je jedna abnormalna brzina. Manje mu lezi da se probija kroz neke odbrane, ali tu i tamo pokazao je da i to moze. Njegov potencijal kada je u formi i igra u jednoj intaktnoj ekipi se najbolje moze vidjeti u snimcima protiv Slovenije. Kako je samo tu bezobrazno igrao, bez ikakvog respekta medju nekih 4 protivnika uzima loptu, seta i izvadi jedanesterac itd.

Na TM ima diskusija o njegovom mogucem transferu za Stuttgart. Veoma interesantno citati misljenja drugih navijaca, dakle ne Hoffenheimovih, za koje je on najlosiji igrac uopste kao i Salihovic, i inace za sve kriv. Kada Eduardo i ostali Brazilci/Afrikanci lose igraju, onda je to vecinom jer je lose vrijeme i ovi nisu navikli na to. :D Kako god, Stuttgartovci su tendencionalno vise za to da se on dovede i smatraju ga upravo jako potcjenjenim, posebno zbog okolnosti kao povrede i lose situacije u Hoffenheimu, koja je ubitacna za napadace njegove vrste. Mnogi su misljenja da bih u njihovoj intaktnoj ekipi procvjetao. Istog sam misljenja.

Ko zna Njemacki moze ovdje citati diskusiju: http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite5.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 apr 2010, 15:30

Principatus je napisao/la:Kada je u formi Vedina snaga lezi u tome sto jednostavno zna tu stojati gdje treba. Sto jos ima to je jedna abnormalna brzina. Manje mu lezi da se probija kroz neke odbrane, ali tu i tamo pokazao je da i to moze. Njegov potencijal kada je u formi i igra u jednoj intaktnoj ekipi se najbolje moze vidjeti u snimcima protiv Slovenije. Kako je samo tu bezobrazno igrao, bez ikakvog respekta medju nekih 4 protivnika uzima loptu, seta i izvadi jedanesterac itd.

Na TM ima diskusija o njegovom mogucem transferu za Stuttgart. Veoma interesantno citati misljenja drugih navijaca, dakle ne Hoffenheimovih, za koje je on najlosiji igrac uopste kao i Salihovic, i inace za sve kriv. Kada Eduardo i ostali Brazilci/Afrikanci lose igraju, onda je to vecinom jer je lose vrijeme i ovi nisu navikli na to. :D Kako god, Stuttgartovci su tendencionalno vise za to da se on dovede i smatraju ga upravo jako potcjenjenim, posebno zbog okolnosti kao povrede i lose situacije u Hoffenheimu, koja je ubitacna za napadace njegove vrste. Mnogi su misljenja da bih u njihovoj intaktnoj ekipi procvjetao. Istog sam misljenja.

Ko zna Njemacki moze ovdje citati diskusiju: http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite5.html
Citao sa juce bas malo taj forum. Bas govore ovi iz hofe tako, kaze neki lik uzmite ga djaba vam.
Bilo dobro da ode i Vedo i Sejo.
Pa sjecas se kako je 2008 u Minhenu otresao onog lika i zabio :mrgreen:.
Vedo treba da dobije samopouzdanja a nece ga dobiti kad mu Majkumuzel i Eduardo ne salju lopte.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 apr 2010, 17:53

soko je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Kada je u formi Vedina snaga lezi u tome sto jednostavno zna tu stojati gdje treba. Sto jos ima to je jedna abnormalna brzina. Manje mu lezi da se probija kroz neke odbrane, ali tu i tamo pokazao je da i to moze. Njegov potencijal kada je u formi i igra u jednoj intaktnoj ekipi se najbolje moze vidjeti u snimcima protiv Slovenije. Kako je samo tu bezobrazno igrao, bez ikakvog respekta medju nekih 4 protivnika uzima loptu, seta i izvadi jedanesterac itd.

Citao sa juce bas malo taj forum. Bas govore ovi iz hofe tako, kaze neki lik uzmite ga djaba vam.
Bilo dobro da ode i Vedo i Sejo.
Pa sjecas se kako je 2008 u Minhenu otresao onog lika i zabio :mrgreen:.
Vedo treba da dobije samopouzdanja a nece ga dobiti kad mu Majkumuzel i Eduardo ne salju lopte.
Joj al mi onaj gubas Eduardo ide na neku stvar,ja glupljeg igraca nisam vidio i skrtijeg,zbog njega Vedo i Hofenhajm ove godine igraju katastrofalno....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.