FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 12 apr 2010, 23:31

kalimero je napisao/la:Prava stvar bila bi dovest Tifu da 5 min. prije tekme otpjeva Grbavicu na centru s mikrofonom :mrgreen:
Ej zamisli to, extra ideja !!!
Volim te Zeljo!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 apr 2010, 23:36

zlatandr je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Prava stvar bila bi dovest Tifu da 5 min. prije tekme otpjeva Grbavicu na centru s mikrofonom :mrgreen:
Ej zamisli to, extra ideja !!!
pa i bit ce...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 apr 2010, 23:46

čamac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Cuj zapad...lakse ti je naci kartu za carnegie hall nego za ovu tekmu za zapad...
camac mogla bi se zapjevat i "skola fudbala" :mrgreen:
Dobro si. Je li to ono Bosno moja .... u tebi je Grbavica ...
Znaš šta mi je ostalo u sjećanju, ono baš prava nostalgija, kad cijeli stadion pjeva Mehmeda majka budila. To bi mu trebalo zapjevati prvom prilikom kad dođe.
Naravno da je ta :mrgreen:
Imam negdje kasetu derbija, 3:0 ih pocjepali i huk sa tribine "bosno moja..." predivno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 00:25

Camac moram ti ovo reci...sada je ovim mladjim ofiranje doci u dresu a kamoli otpjevat one stare pjesme :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 13 apr 2010, 00:31

Seyo_TM je napisao/la:Camac moram ti ovo reci...sada je ovim mladjim ofiranje doci u dresu a kamoli otpjevat one stare pjesme :mrgreen:
Neka nova furka, ali neka to ti je nova generacija, ja bih volio da opet sa salovima u rukama kao nekad 15-20 min. bez prestanka pjevamo "ŽELJOOO, ŽELJOOOOO, ŽELJO,ŽELJO, ŽELJOOOOOOO"-jednostavno idealno
Ove nove pjesme imaju dosta ritma i zaista su lijepe ali teske brate grlo cijepaju ako hoces da ih dobro otpjevas i da grmi
26.05.2010-TITULA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2010, 00:32

Nije jug jedina tribina na stadionu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 apr 2010, 00:34

bistrikboy je napisao/la:Nije jug jedina tribina na stadionu...

al je sveta strana... :D ...i ja bi volio da se makar nekad organizuje ko za Bajramski turnir da dodjemo svi u dresovima voljenog kluba...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 apr 2010, 00:35

nove generacije nove furke, ne možeš reći ovo valja ovo nevalja, trenutno je ovo sad in i nemam ništa ni protiv ovoga, samo nek Željo ..uzove dere :D
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 00:40

Ma boli mene "piiiip" za ove nove furkice...ja volim svoj plavi dres i ne stidim ga se...yebote 90% ljudi nema ni plavu majicu a kamoli dres, al imaju bijele tene hahaha...nosat cu i ja prdi feri ako nam on bude sponzor dresova :mrgreen:
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 apr 2010, 00:45

sad Kad pogledaš Jug svake boje ima osim plave, s te strane sam i ja za dresove, ljepše je brate kad je sve plavo...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 apr 2010, 00:51

muXmania je napisao/la:sad Kad pogledaš Jug svake boje ima osim plave, s te strane sam i ja za dresove, ljepše je brate kad je sve plavo...
ja fakat nisam upucen u te nove navijacke furke..mozeli neko objasnit sto se ne ide u dresovima na tekmu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 13 apr 2010, 00:53

slazem se sa tobom sejo... kazem opet to je furka i nacin prepoznavanja te nove generacije navijaca koja je pod snaznim uticajem hool scene iz 19.st narocito eng. za mene je dres i sal ŽELJE nešto sveto i ni za kakve bar salove, bedzeve i slicno ih nebi mijenjao, ali opet ti momci u istoj mjeri vole zelju kao i mi, sto je najvaznije, pa neka nose sta god hoce, svi imamo istu ljubav ŽELJU
26.05.2010-TITULA

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 13 apr 2010, 00:55

nick je napisao/la:
muXmania je napisao/la:sad Kad pogledaš Jug svake boje ima osim plave, s te strane sam i ja za dresove, ljepše je brate kad je sve plavo...
ja fakat nisam upucen u te nove navijacke furke..mozeli neko objasnit sto se ne ide u dresovima na tekmu...
vjeruj da ima raje, sa dresovima, ali vecinom orginal, iz kluba... nije to nikakva furka, bar sto se mene tice, bolje dati 20 km u udruzenje i kupiti fin sal ili majicu, bar znas da ide u prave ruke, nego dati pijacarima, i pola para turskoj pola para kini... :D osim toga, cjene nasih dresova su inace jako pristupacne, pa svako na tribini moze kupiti... pa i razvijenim europskim drzavama ja mislim da ne kostaju 100 km... :S
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 00:58

sandokan_TM87 je napisao/la:slazem se sa tobom sejo... kazem opet to je furka i nacin prepoznavanja te nove generacije navijaca koja je pod snaznim uticajem hool scene iz 19.st narocito eng. za mene je dres i sal ŽELJE nešto sveto i ni za kakve bar salove, bedzeve i slicno ih nebi mijenjao, ali opet ti momci u istoj mjeri vole zelju kao i mi, sto je najvaznije, pa neka nose sta god hoce, svi imamo istu ljubav ŽELJU
jbg sad i ti...ispade ko da govorim ko ne nosi plavo ne volji Zelju :mrgreen: nidje veze

Ja govorim da sad ako si u dresu onda si "saban"...barem mi tako ovaj klinac iz kopa...valjda to kod mladjih...
Shavatam na primjer da se grupa ultrasa obuce "casual" zbog murije...al mi neshvatljivo da je cijela tribina "tamna" :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 13 apr 2010, 01:03

Seyo_TM je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:slazem se sa tobom sejo... kazem opet to je furka i nacin prepoznavanja te nove generacije navijaca koja je pod snaznim uticajem hool scene iz 19.st narocito eng. za mene je dres i sal ŽELJE nešto sveto i ni za kakve bar salove, bedzeve i slicno ih nebi mijenjao, ali opet ti momci u istoj mjeri vole zelju kao i mi, sto je najvaznije, pa neka nose sta god hoce, svi imamo istu ljubav ŽELJU
jbg sad i ti...ispade ko da govorim ko ne nosi plavo ne volji Zelju :mrgreen: nidje veze

Ja govorim da sad ako si u dresu onda si "saban"...barem mi tako ovaj klinac iz kopa...valjda to kod mladjih...
Shavatam na primjer da se grupa ultrasa obuce "casual" zbog murije...al mi neshvatljivo da je cijela tribina "tamna" :mrgreen:
MA NIJE TO PROTIV TEBE JOSE, BOZE SACUVAJ, PA TI SI JEDAN OD LIKOVA NA OVOM FORUMU KOJE NAJVISE CIJENIM I ZA ONO STO SAM NAPISAO ZNAM DA JE I TVOJE RAZMISLJANJE ISTO
I MENE MOJ TETIC ZOVE SHABANOM... ALI NEKA :D :D :D :D
A OVO ZA ULTRASE MA ZNA TO I MURIJA VJERUJ MI NISU ONI TOLIKO NAIVNI
26.05.2010-TITULA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 01:07

Ma ja nisu ni naivni ni glupi, pa puste navijaca u teren da sam ide do hitne :mrgreen:

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 13 apr 2010, 01:27

Nego raja, jel tekma u subotu ili u nedelju?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 apr 2010, 01:27

BABO je napisao/la:Nego raja, jel tekma u subotu ili u nedelju?
Hahahah.. dobar si.. :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 13 apr 2010, 01:30

ne dobar , nego odlican :mrgreen: :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 13 apr 2010, 01:36

Sve se mijenja pa tako i tribina nekad je bilo moderno dolaziti u dresovima na plavo bijele pruge danas to mozda nije ali ljubav prema klubu je ono sto je ostalo ,mladze generacije a i dijelom starija generacija se prilagodila kao i veci dio balkana raznih stilovima koji dolazili iz zapadnih ijelova evrope i donositi neke predrarasude da neko ko je tako obuce manje voli zelju od onoga ko ima dres i 2 sala oko ruku jednostavno ne ide ,ti momci su ujedno i najredovniji na gostujucim utakmicama gdje se prelaze stotine i stotine kilometra da bi se nekad vidjelo 40 minuta utakmice a ne 90 cijelih,postoji i udruzenje navijaca koje u sklopu svog rada nudi i razne vrste artikala sa kojim mogu biti zadovoljni navijaci svih uzrasta (mislim da je bolje kupiti majicu,sal ,duksericu u okviru udruzenja nego za iste pare na pijaci kupiti kineski sal ,majicu intera,lacia i doci na utakmicu),pored ovo svega najvaznije da nas spaja ista ljubav prema plavo bijeloj boji i prema nasem klubu i to je ono sto treba da bude iznad svega pozz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP i 164 gosta.