12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

TomBrajder
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la TomBrajder » 04 apr 2015, 00:03

Juventinisimo je napisao/la:Pobjeda
53
88%

Kod: Označi sve

Neriješeno
3
5%
Poraz
4
7%
Ukupno glasova : 60

I dalje ima nevjernika... :puke:
Ziko četnik sa 4 profila glasao da cemo izgubit a ovi za nerijeseno su domaci pacijenti.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 apr 2015, 00:13

Pa imaju oni jedan zasluzeni bod protiv Armenije(i to na strani) iz cetiri utakmice..do kraja kvalifikacija ce uzeti jos jedan u Albaniji(pomocu drona) i to su im puna dva...nisam siguran koga bi oni mogli kontaktirati,da bi gledali nesto na TVu :? :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 apr 2015, 00:32

Belgija, Vels i Kipar... zasigurno navijaju za nas u ovoj utakmici ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 apr 2015, 00:36

Zna mi rođak neke Kiprane i kaže kako se nadaju da razvalimo Izrael i da protiv nas planiraju 3 boda..
Jesmo pali qrcu za uši da se ovi nadaju pobjedi protiv nas yebote. :facepalm:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 apr 2015, 00:44

Nadam se i ja da cu karnut neku sa fb teme al nista...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 apr 2015, 02:07

HariTz je napisao/la:Zna mi rođak neke Kiprane i kaže kako se nadaju da razvalimo Izrael i da protiv nas planiraju 3 boda..
Jesmo pali qrcu za uši da se ovi nadaju pobjedi protiv nas yebote. :facepalm:
Oni s nama igraju zadnju tekmu.. nek oni prije toga uzmu bodove Belgiji/Izraelu/Velsu i nece biti zime. Njima je realnost mozda imati na kraju nekih 10bodova... 12plafon!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 04 apr 2015, 20:50

@Juventinisimo

S kojeg si nicka pisao u medjuvremenu buraz?

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 apr 2015, 23:01

Ja nikada nisam imao drugi nick,niti cu imati.

Nisam pisao dugo vremena...nije mi se dalo...jedno te isto se trubi non stop... :?

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 apr 2015, 23:25

Ko te sad plaća momčino?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 apr 2015, 23:53

Ovu utakmicu trebamo odigrati pametno i pametno se pripremiti za nju.
Ne smijemo podleci nikakvim nefudbalskim stvarima,moramo se naspanovati na najace,igraci na terenu,navijaci na tribinama,novinari...ali samo na ono sto je teren i kvalifikaciona grupa B.

Ustvari,jedina sansa Izraela i jesu neke gluposti koje bi mi eventualno napravili na tribinama i sasvim sigurno ce uciniti sve da tako nesto iskoriste,mozda cak i pokusaju isprovocirati.
Ne smijemo im to dozvoliti i eventualne izgrednike moramo ako treba i sami rjesavati.
Na terenu mislim da nemaju sanse,bolji smo za dvije klase i naspanovani,imamo zelju,zajednistvo i napokon selektora koji ucestvuje u utakmici.

Sanse su nam sad mnogo vece cak i za direktan plasman samo se ne smijemo bojati nikoga i u svakoj utakmici ici na glavu za pobjedu.
Ima jos puno utakmica i bice neocekivanih rezultata.Recimo,ja uopste ne vjerujem da ce taj famozni Vels pobijediti Kipar u gostima,ne bi im dao vise od 30 posto sansi.

Samo jako i pametno.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 apr 2015, 06:26

Sheyi je napisao/la:Ko te sad plaća momčino?
Cuj ko?? Pa Mesa...sa Papetom sam sporazumno raskinuo ugovor i trebalo je vremena da se moj agent nagodi sa Mesom..trazio sam povisicu radi ovih baraba sa foruma.. ;) plata je legla..bonusi..topli obrok...jaci sam nego ikada... :tralala:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2015, 06:38

Juventinisimo je napisao/la:
Cuj ko?? Pa Mesa...sa Papetom sam sporazumno raskinuo ugovor i trebalo je vremena da se moj agent nagodi sa Mesom..trazio sam povisicu radi ovih baraba sa foruma.. ;) plata je legla..bonusi..topli obrok...jaci sam nego ikada... :tralala:
Ovo nisu pljuske, vec samarcine. :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 apr 2015, 11:07

harishp je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:
Ovo nisu pljuske, vec samarcine. :rol:
Aferim momčino, samo neka uredno uplaćuju sve. Kad možemo očekivati neki strip? :kafa:

Izgleda da je neko provalio u Harisov profil, zarez, odvajanje i tačka na kraju rečenice. :tralala:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 apr 2015, 12:27

Meni lično je bilo drago vidjeti totalno drugačiji pristup igrača u ovim dvjema utakmicama pod vođstvom novog selektora. Mnogo smo agresivniji, branimo se kolektivno što na terenu dok se igra, što u sitnim prekidima i čarkama. Nazire se homogenizacija klape kao nekad u Ćirina vremena. Takve karakteristike koje je ekipa počela pokazivati sigurno mnogo obećavaju u susretima koji su pred nama.

Jedno je sigurno, a to je da moramo ići utakmicu po utakmicu i aspolvirati protivnike jednog po jednog. Ne sumnjam u Mešu i njegovu analizu protivnika, te pripremanje utakmice. Mada mnogo toga ovisi od igrača. Ono što treba da nas zabrinjava je nikakva takmičarska forma većine igrača na koje trenutno računamo i nadam se da će se u vremenu koje nam je ostalo takva situacija znatno promjeniti. Na bolje naravno.

Imamo još mnogo vremena do iduće kvalifikacijske utakmice, i nadam se da ćemo uspjeti posložiti neke stvari, zbiti redove i krenuti svim snagama ka zajedničkom cilju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 apr 2015, 18:14

Bravo Zizu maestro :thumbup: ..upravo si potvrdio sve ono sto smo mi placenici trubili prije nekoliko mjeseci..

Zbog cega bi selektor trebao uticati na agresivnost,borbenost,kolektivnost,pristup u jednoj REPKI ???
Valjda je normalno,kada igras za drzavni dres da dajes sve od sebe...do poslijednjeg atoma snage.. :kafa:

Opet se ide do Cire...pa Ciro je napustio repku Hrvatske prije 100 godina...pa sta?? oni i dalje imaju pristup igri kao sto su imali za vrijeme Cire..Hrvati igraju za repku a ne za selektora..

Kod nas je to drugacije...kod nas je vazno da neko izbaci "yebacemo im majku" i raja podivlja od euforije..

To bi nas moglo dobro mlatnuti po glavi..kao sto je i prije..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2015, 18:32

Kalesijski ti zvuci :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 apr 2015, 19:30

Juventinisimo je napisao/la:Zbog cega bi selektor trebao uticati na agresivnost,borbenost,kolektivnost,pristup u jednoj REPKI ???Valjda je normalno,kada igras za drzavni dres da dajes sve od sebe...do poslijednjeg atoma snage.. :kafa:

Opet se ide do Cire...pa Ciro je napustio repku Hrvatske prije 100 godina...pa sta?? oni i dalje imaju pristup igri kao sto su imali za vrijeme Cire..Hrvati igraju za repku a ne za selektora..

Kod nas je to drugacije...kod nas je vazno da neko izbaci "yebacemo im majku" i raja podivlja od euforije..

To bi nas moglo dobro mlatnuti po glavi..kao sto je i prije..
Odgovor na prvo pitanje se nalazi u činjenici da jedino navijači sa Balkana tako gledaju na nastup u nacionalnom dresu. Tačno je da je nastup u nacionalnom dresu stvar ponosa za sve ljude širom svijeta, ali se u nas na takve stvari gleda sa malo više žestine, srčanosti i patriotizma. A naši reprezentativci, iako su dio ovog naroda, ipak pripadaju tom nekom svjetskom miljeu i njihovom načinu razmišljanja osim par izuzetaka.

Naši igrači su doživjeli pozitivni šok iz razloga što su konačno dočekali profesionalan pristup od ljudi koji bi ih trebali organizirati i usmjeriti ka konačnom cilju. Zato smo naišli na pozitivne reakcije na terenu i produkt svega toga su pristojne prezentacije na istome.

Vezano za Hrvate...Hrvati su imali rezultat od '98, i od tada imaju kult reprezentacije, imaju homogen teritorij, imaju bolje standarde i mnogo, mnogo toga što je uspjelo da održi njihov brand do današnjih dana, mada ni u ovom trenutku njihov Savez nije cvijećka.

A ja sam pomenuo Ćiru iz razloga što su kod njega reprezentativci znali ko šta radi, iako je bilo javašluka, seljakluka i koride kao popratnog materijala njegovog uspjeha. Sve se to trpilo jer je to njegov trademark, i iz razloga što se znalo koliko čovjek zna, i može.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 20:49

zizu1991 je napisao/la:Odgovor na prvo pitanje se nalazi u činjenici da jedino navijači sa Balkana tako gledaju na nastup u nacionalnom dresu. Tačno je da je nastup u nacionalnom dresu stvar ponosa za sve ljude širom svijeta, ali se u nas na takve stvari gleda sa malo više žestine, srčanosti i patriotizma. A naši reprezentativci, iako su dio ovog naroda, ipak pripadaju tom nekom svjetskom miljeu i njihovom načinu razmišljanja osim par izuzetaka.
To je momenat koji smo mi imali do sredine prošlih kvalifikacija, ali se izgubio iz mnogo razloga. Prvo jer smo pogani i u sve se miješamo, svako misli da bi znao raditi posao onog drugog, nakon čega nebitne stvari postaju bitne i apsolutno sve je pod lupom. Samo kod nas je moguće da jedan frustrirani novinar zatalasa apsolutno sve, da se na njegovu bljuvotinu reaguje na prvu, bez imalo razmišljanja, a onda to ide lančano, jer ljudi obožavaju sve ono što je negativno i teži ka senzacionalizmu. Npr. Džeko je u svom prvom intervjuu nakon 'silenzio stampa' rekao 'ne dirajte mi porodicu i normalno ćemo komunicirati'. Sve su to razlozi koji dovode do toga da se igrači manje zalažu, da su pod ogromnim pritiskom i da nemaju prava na grešku, a od takvog igrača nemaš koristi. U redu žestina, srčanost i patriotizam, ali neke granice moraju postojati.

Što se tiče teme, Hrvati imaju nevjerovatan nacionalni naboj, pozitivan pritisak, što u određenim momentima od prosječnog igrača pravi svjetsku klasu, onda kada je to najpotrebnije. Srbija je sve suprotno, vrhunski igrači koji na terenu djeluju smiješno. Mi smo negdje između, mada smo u jednom momentu bili rame uz rame sa Hrvatskom po tom pitanju.

Ovo što Meša radi djeluje kao da bi se mogli vratiti tamo gdje smo bili, nadam se da će ovu energiju sa aut linije prenijeti na igrače. To ne važi za Bešića jer bi se mogao predozirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 apr 2015, 23:38

Hrvati vec nekoliko godina uopste nemaju bolju repku nego mi a imaju puno bolje rezultate..jedini razlog je pristup utakmicama..
Srbi su taraba..imaju odlicne igrace,pogotovu odbranu..oni bi vjerovatno igrali dobro u koridi..barem se tako ponasaju...a ni mi nismo daleko od njih..puno blize njima nego Hrvatima..

Hrvatima svaka cast..godinama su u vrhu a vecinu tih godina sa prosjecnim timom..

Mi k'o mi...sami sebe pobjedjujemo..iz godine u godinu..

Mesa je krenuo da pise novu(nadam se dobru) pricu...za njega se ne brinem do slijedecih kvalifikacija..ove kako god zavrse,prsti ce biti uprti u Papetov los start,sto je i za ocekivati.

Mesi se lomaca sprema za slijedece kvalifikacije..u slucaju ne plasmana na EP,morace da bude jako oprezan...dusmani ce cekati na svaki pogresan korak,kao sto su cekali i Papeta..a to dodje kad tad..

Mala pobjeda protiv Andore...nikakva igra...sada je to sve u magli...to ce se pominjati tek poslije.."novinari" ce vec naci pravo vrijeme za to..oni cekaju,spremni su..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 apr 2015, 00:22

Juventinisimo je napisao/la:Hrvati vec nekoliko godina uopste nemaju bolju repku nego mi a imaju puno bolje rezultate..jedini razlog je pristup utakmicama..
Idi lezi,Hrvati su uvijek bili ispred nas u fudbalu i teško da ćemo ih ikada stići... sve glavne igrače su sami proizveli,preko DINAMA,a mi smo dobili Hajdukove proizvode,zato ce oni 100% u Francusku a mi teško! U one prve 4 tekme više bi Dinamo bodova osvojio s Mamićem na klupi nego Safet...
Dok mi ne budemo imali nesto slicno Dinamu kad je u pitanju proizvodnja igrača,možemo samo da pišemo da Hrvati nemaju bolju repku! Pogledaj njihove igrače gdje igraju,a gdje naši,pa pogledaj klupu... Zanio si se previše!
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 apr 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.