Što se tice današnje utakmice ovako bih ja ocijenio igru naših igrača :
Antolovic- u prvom poluvremenu dosta siguran, u drugom nije bio na nivou, nesretno se lopta odbila od njega i zavrsila u golu, mada je tu mogao i bolje reagovati i biti bolje pozicioniran,na kraju nas spasio dobrom odbranom nakon udarca Scepanovica
Kosoric- dosta solidan, samo je malo previše faulova napravio i zasluženo dobio žuti karton
Bogdanovic- na pocetku tekme dosta nervozan, par greški, nakon onog prvog starta je zaslužio karton, sudija mu ga nije dao, ali je nakon toga što se tekma bližila kraju bio sve bolji
Kvesić- u odbrani je bio dobar, sa par greški, u napadu loš,
Zeljković- solidan, kod gola krivac zajedno sa Sadikovicem, previše naivno je ispao ..
Hasanovic- defanzivno solidan, zabio gol, kad je lopta kod njega ja molim Boga da je samo sigurno doda nekome da ne napravi kakvu glupost
Dado - nikad vecu pizdu nisam vidio u fudbalu od njega, momak je ko curica sviju mi, treba ženskom klubu SFK 2000, igračica pa nek se prijavi, nek njima tamo živce vadi. Momak ima tehniku, dobar i jak šut ali džaba ti to sve kad imaš blokadu u glavi, kad ne smiješ ko muško uci u duel, vezni si igrac a ni jednom ne smiješ faulirati protivnika, on je jedini igrac koji ne isprlja dres u toku utakmice, bukvalno se ne oznoji, treba ga ohladiti koju tekmu pa ako nastavi da se ovako ponaša dat' na kakvu posudbu, nece se on od fudbala hljeba najesti ako nastavi ovako kako je krenuo..
Memija, kako mi je žao što je ovaj momak promašio onu šansu za 0:2, da je zabio gol vjerovatno bi i pobijedili, on je naše blago..
Đelmić- dosta tanak danas, momak se dosta trudio ali su ga dobro zatvorili
Kokot- kad vidim koliko se bori za svaku loptu i kako se bori za sveti dres i grb, svaku bi mu grešku oprostio
Bajić- dva fantastična poteza danas, prvo ona asistencija a onda onaj pas za Memiju kad je ovaj izašao 1 na 1 sa golmanom. Naš najbolji igrac.
Što se tice igraca koji su ušli:
Bucan, oprosti se Sejo više i za tvoje i za moje dobro, što je stariji to je sve gori i gori, ne znam na osnovu cega prima platu, mene bi bila sramota uzeti platu da igram ko Bucan, izvlacim živce i sebi i svojim suigracima, i svojim navijacima, i protivnickim igracima, i protivnickim navijacima i sudiji i delegatu i svima na planeti
Varea- na kraju sezone mu se zahvaliti na svemu, nama rekreativci ne trebaju, razumijem da ne igra na svojoj poziciji ali pokaži malo želje majka mu stara, da vidim da ti je stalo a ne ko neka baba se povlacis po terenu
Amir- koja ce ovo igracina biti

, bolji igrac od Dade 10 puta, i bolje bi bilo da forsiramo njega nego Dadu, kako je momak koji je tek postao punoljetan u par navrata izigrao vezni red Zrinjskog, sa koliko samo želje igra, ne boji se uci u duel i ako je fizički slabiji od gotovo svih igraca koji su danas nastupili, jednostavno milina ga je gledati dok igra.
Treba da nastavimo da idemo od utakmice do utakmice i osiguramo naš cilj ove godine a ako ispadne nešto više treba se za to boriti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.