Benko i Okic, kako igraju?hilmo je napisao/la:Nije lose, ali za nesto vise mora bolje. Baric nekoliko katastrofalnih centarsuteva.
Nakon vodstva mnogo borbenije igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kakvi su ovo likovi na Istoku ? Ovo navijaci Sarajeva ? Pa od 5 min psuju se majke,kakav je ovo primitivizam Boze sacuvaj
Benko, nemam rijeci. Fantastican.
Okic mogu reci najtanji.
Okic mogu reci najtanji.
-
- Kontakt:
Okić nije za Sarajevo, to je bar svima jasno, i nadam se da će što prije napustiti klub.hilmo je napisao/la:Benko, nemam rijeci. Fantastican.
Okic mogu reci najtanji.
Ja beskorisnije krilo od okica u zivotu nisam vidio,niti zna driblati,jedan na jedan katastrofa,snaga nula bodova otresaju ga ko slinu znaci nista,ali on mora tu igrati jer nema ko drugi recimo tu da gurnes velkoskog on je isto tako beskoristan na krilu,ima puric jos hahahahahah al kakav je to tek odron i sva ta prica kako imamo roster ko real je smijesna pa mi nemamo krila kako treba u ekipi,izuzetak je dulja koji ponekad zablista
Rekao sam da moraju dobiti 5 0 da bi se iskupili. Dakle nisu su se iskupili. 
Salim se, napokon pobjeda pa makar i protiv Mladosti. Cetiti razlicita strijelca, sto je dobro. Nemanja dao go napokon. Hajmo sad iskoristiti ovaj lagan raspored u naredna tri kola i osvojit 9 bodova i preuzeti vodstvo.
Koliko je bilo gledalaca, nisam bio na Kosevu.

Salim se, napokon pobjeda pa makar i protiv Mladosti. Cetiti razlicita strijelca, sto je dobro. Nemanja dao go napokon. Hajmo sad iskoristiti ovaj lagan raspored u naredna tri kola i osvojit 9 bodova i preuzeti vodstvo.
Koliko je bilo gledalaca, nisam bio na Kosevu.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Napokon rutinska pobjeda, bez gubljenja živaca, sad čekamo pregled da vidimo golove 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Fala ti Bože!

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Rez odlican. Samo treba ostat na zemlji I jednu po jednu utakmicu a ne obracat paznju na druge.
Kako je fino kada nema medijskog prenapuhavanja,slikanja,intervjua i gostovanja po raznim emisijama.Samo neka ovako ostane.Samo u tišini i maksimalno ozbiljno.
-
- Kontakt:
Konacno pobjeda bez nekog zivciranja. Drago mi je da Samir i Cimi opet igraju na sredini, pomognuti sa neumornim Rustemovicem. Posebno mi je drago zbog Bice... Tekmu po tekmu, pa sta Bog da na kraju.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dobro je, drago mi je zbog Bice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nisu me odusevili u prvom poluvremenu, valjda je nervoza do prvog gola bila prevelika. Osim Okica, ne mogu ni za koga reci da je odigrao lose.
Baric je imao ocajnih ubacaja, ali u defanzivi je bio solidan.
Marko fantasticno odigrao skupa sa Tatkom!
Puric se borio kao lav i na kraju upiso asistenciju, u oko je Milosa pogodio
Benkari svaka cast, Radovac isto tako dobra partija, Cimi takodjer. Rustemovic imao par nerezonskih poteza, ali po meni je skroz okej odigrao. Bilbija ni tamo ni vamo, svaka cast za gol.
Baric je imao ocajnih ubacaja, ali u defanzivi je bio solidan.
Marko fantasticno odigrao skupa sa Tatkom!
Puric se borio kao lav i na kraju upiso asistenciju, u oko je Milosa pogodio

Benkari svaka cast, Radovac isto tako dobra partija, Cimi takodjer. Rustemovic imao par nerezonskih poteza, ali po meni je skroz okej odigrao. Bilbija ni tamo ni vamo, svaka cast za gol.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 04 apr 2015, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
solidno,nadam se da su pojedinci skontali shta mesha "znachi" ekipi
VVVBK
VVVBK
Pratio sam ovih dana treninge Sarajeva, Bilbija daleko najozbiljniji..
Gdje je onaj sto je tvrdio da je Bilbija svoje odigrao?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja zadovoljan, sledio se ko p.. ali bar je vrijedilo ovaj put!
Drago mi je da je Benkara procepio i na Kosevu..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
I mene zanima. Moj @sabinho sve zivi insajder, a niko veze nemaSabinho je napisao/la:Gdje je onaj sto je tvrdio da je Bilbija svoje odigrao?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jes' se nas'o ko ce da proziva ostale. Sjeti se sta si ti pisao, pa se pokrij usima.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Dobro je, uzeli tri boda, napucali protivnika i idemo dalje.
Nekim stvarima možemo biti zadovaljan, nekim malo manje. Izgleda da lagano dobijamo onu udarnu ekipu i oni su se najbolje pokazali. Cimirot i Radovac trebaju igrati zajedno.
Nekim stvarima možemo biti zadovaljan, nekim malo manje. Izgleda da lagano dobijamo onu udarnu ekipu i oni su se najbolje pokazali. Cimirot i Radovac trebaju igrati zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.