FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 04 apr 2015, 18:24

Sadikovic i Bucan prelosi danas, nista pozitivnog nisu odradili.
Steta za prokockano vodstvo, ovo smo danas trebali uzeti ali sta se moze ni bod nije los.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2015, 18:27

Gotovo,dobro je :) Malo mi je zao zbog onog glupog gola kojeg smo primili,ali ruku na srce Zrinjski zasluzeno izjednacio. Drugo poluvrijeme generalno tanko,iko smo imali onaj zicer Memije.Odbrani nemam sta prigovoriti,posao odradili dosta dobro pod kakvim su pritiskom bili.Sredina terena najlosiji dio ekipe danas.
Sve u svemu,i prije tekme sam pisao,evo i sad ponavljam da sam zadovoljan i remijem,niz bez poraza nastavljen :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 04 apr 2015, 18:27

Ma ne znam nemam nista protiv momka, niko sretniji od mene da postane veliki igrac, ali da se neko forsira 2-3 sezone kao Sadikovic a da stagnira ne sjecam se. Pa jbmu ne mozes kao vezni igrac igrati ovako nonsalantno. Nije samo kod gola sto je izgubio loptu, nego kao vezni da mu neko izbroji izgubljene lopte, pogresne pasove i prosetane kilometre, to je sramota.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 apr 2015, 18:28

ma jbg ova stativa Memije bilo je i malo iskosa i nije lako ovo toliko ni za zabiti zatvorio mu je ugao fino, a primili jesmo glup gol al eto nije Antolovic ni kriv, a opet je na kraju i dobro odbranio tako da sve u svemu mislim da je ovo realno iako mi je nenormalno krivo sto nismo uzeli al eto makar ga nismo primili u 90-toj, tad ne bi mogao spavati
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 04 apr 2015, 18:31

Sredina danas skoro da i nije postojala, pogotvo drugo poluvrijeme...Sadiković danas odigrao utakmicu na nivou amatera, uglavnom su mu igre loše, samo danas je bio posebno inspirisan, sramota :sick: ..On ako zasluzuje poziv u U21, onda mali Amir treba direktno u A-reprezentaciju.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 apr 2015, 18:31

Ovo je dobar bod,nemamo poraz , a gostovali Širokom i Zrinjama..sad samo treba odraditi 2 tekme kuci ..to nam je najbitnije ,6 bodova uzeti na nasoj Grbavici :)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 apr 2015, 18:31

Cestitke momcima za bod na teskom gostovanju, mogli smo i do sva tri, ali ne znam jesmo li i ovaj jedan zasluzili igrom. Na sredini je jedna velika rupa i ne mozes imat posjed nikako. Sudiji se sjetim familije, svirao nam je svaki kontakt. Sadikovica zacementirati za klupu, nije ovo za njega...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 apr 2015, 18:31

MrRiccoli je napisao/la:ma jbg ova stativa Memije bilo je i malo iskosa i nije lako ovo toliko ni za zabiti zatvorio mu je ugao fino, a primili jesmo glup gol al eto nije Antolovic ni kriv, a opet je na kraju i dobro odbranio tako da sve u svemu mislim da je ovo realno iako mi je nenormalno krivo sto nismo uzeli al eto makar ga nismo primili u 90-toj, tad ne bi mogao spavati
Sadikovic upravlja kako ce Zrinski izvesti prekid i dok on tu trosi vrijeme umjesto na odbranu, pade gol !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 apr 2015, 18:34

Sretan jesam zaista. Ekipa ima glavu i rep ujedno i borbeno srce, ali zadovoljan upotpunosti ne mogu biti jer od ciste utakmice, da zavrsimo sve, da totalno odvedemo u drugom smijeru mi sami sebe dovedemo u sitvaciju da strepimo.

Oda je postavio igru za deset, ali eto nazalost, pojedini igraci jos nisu dosegli taj nivou da odgovore takticki hiruski prezicno. Bojim se da ce mali Memija tek postaviti svjestan tezine onog promasaja u narednih par kola...

Takoder mi je jos malo smetalno ta zadnja predaja pasa. Bas sam pratio, imali smo takvih 6 sitvacija, racunaju onaj pas u prostor za Memiju, i samo u jednom slucaju je lopta prosla kako treba, tj njegovom.
Mislim da tu ima dosta potencijala i da Oda treba vise raditi na predaji zadjeg pasa, tj lopte u prostor bez cekanja.
Na kraju primimo najgori moguci gol, ali svejedno, kada promasis 100%, svakako bi ga primili...

Sve u svemu, ispunili smo onaj zacrtani cilj, tj ostati neporazen.
Idemo dalje. :) :)

Ne znam iskreno zasto mnogi potenciraju tu neku igru. Iskreno, mi smo dosli da igramo na rezultat, a ne da gajimo lijep nogomet, jer kad se racuna ukupni zbir, u to ne ulazi ljepota, vec koliko smo golova dali.
Tako da, po meni postava igre perfektna. Jbg, imali smo ih, ali nismo znali. Jbg
Valjda smo naucili iz iskustva BL. Mi gore kao igrali lijepo a oni golove davali.

Protiv Radnika bez Bogdanovica ako se ne varam.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 apr 2015, 18:40, ukupno mijenjano 3 puta.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 04 apr 2015, 18:36

TMmanija2012 je napisao/la:..sad samo treba odraditi 2 tekme kuci ..to nam je najbitnije ,6 bodova uzeti na nasoj Grbavici :)
3 domace* :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2015, 18:37

Amir ce da bude igracina! Samo da ga povrede zaobidju. Bajic bez dileme nas najbolji igrac i top 3 u cijelog Premijer Ligi. :salut:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 04 apr 2015, 18:39

TMmanija2012 je napisao/la:Ovo je dobar bod,nemamo poraz , a gostovali Širokom i Zrinjama..sad samo treba odraditi 2 tekme kuci ..to nam je najbitnije ,6 bodova uzeti na nasoj Grbavici :)
Tako je prijatelju, trebamo biti zadovoljni, dobiti ove dvije domace, usli smo u seriju dobrih rezultata i to nas treba radovati...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 apr 2015, 18:42

Sreca pa ne primismo gol i nakon druge greske Sadikovica. Dobar mec, jakog tempa. Nasi solidni. Marjan najbolji ponovo uz stoperski par Kosoric- Bogdanovic. Ostali svi u pet deka. Mislim da smo posustali nakon sto je Kokot izasao. Ostaje zal zbog 3 boda, ali i s ovim smo zadovoljni.. Bravo Zeljo, bravo Manijaci..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 apr 2015, 18:44

Budimo realni, svi smo mi priželjkivali ovaj bod. Ostaje gorak okus, jer smo imali sva tri u džepu. Sadiković definitivno zaslužuje hlađenje na klupi. Mali Hadžiahmetović više pokazao u nešto više od pola sata nego ovaj cijelu utakmicu. Odović napravio grešku, umjesto Kokota trebao je Dado napolje. Al' 'ebai ga sada. Bod k'o kuća, sada uzeti još 6 u dvije naredne utakmice na Grbavici.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 apr 2015, 18:44

Ostaje zal za onom propustenom sansom Memije, ali mi moramo biti zadovoljni ovim bodom.Mozda i dva najteza gostovanja mi napustamo neporazeni.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 apr 2015, 18:45

Šta napadate Sadikovića, uopšte nije bio toliko loš. Po meni Djelmić najlošiji. Sve u svemu dobar rezultat i dobra igra. Mogli smo dobiti ali i izgubiti. Bod realan. Ja zadovoljan.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 apr 2015, 18:46

Moze li mi netko reci da li je Verea imao uopste kontakt sa loptom kako je usao?

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 04 apr 2015, 18:46

Alihodžić je poslije meča to najbolje rekao, nama je cilj da osvojimo bod i u tome smo uspjeli, ostali samo na mjestu koje vodi u Evropu i to je najbitnije.

U četiri meča osvjenih osam bodova, još ostali neporaženi na najtežim gostovanjima je odličan učinak.

Igračima nemam šta zamjeriti, ovo je naš maksimum i toga moramo biti svjesni. Sada slijedi period lakših utakmica i za očekivati je dosta bodova i pobjeda...

Fizička sprema i mada i dalje najveća boljka, vezni red nije dobio 5 duela ukupno...
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 apr 2015, 18:47

Astren je napisao/la:Fali još jedan igrač u sredini, bez problema dolaze do 16 metara.
Fino receno. Previse lopti je dolazilo do Nikolica po zemlji i on je proslijedzivao ovima sa strane. Zaboravih gore dodati da me Bucan opet iznervirao, valjda zato dobija platu :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 apr 2015, 18:47

Bodom prezadovoljan al igrom i nisam toliko, imali smo mali milion gresaka igrai se moraju prije oslobadati lopte.
Kako forum sporo radi i to ne samo danas inace je vrlo sporo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Orvel i 45 gostiju.