Danas ce se nadam se i vidjeti kako takva mjera kao i jos neke koje su donesene daje rezultat. Samo ozbiljno,koncentrisano i do kraja!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam upratio prethodne stranice,ali vidim na ovoj se pominje medijska pompa itd,pa se sve svaljuje na novinare.. Ne bih ja rekao da je sve do medija,mislim da je i uprava uvidjela da je previse eksponirala klub u prethodnih par mjeseci. Tako da treba biti posten i reci da je dobrim dijelom i do njih,svjesni su oni toga zato su i donijeli takvu odluku da se sve to svede u okvire normale,pa sad kao sto vidimo nastupila je i ta medijska tisina,nema FKS u svakoj prici,u frizerskim salonima,pijacama,na kafama,itd...sto je svakako dobra stvar.
Danas ce se nadam se i vidjeti kako takva mjera kao i jos neke koje su donesene daje rezultat. Samo ozbiljno,koncentrisano i do kraja!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- luis enrique
- Kontakt:
Pozdrav bordo braco, ima li tekme danas na nekoj Tv?
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
Tacno je da je uprava napucala medije ali da imamo igrace koji to mogu podnijeti sada bi bili prvi na tabeli. Od sada treba birati nove igrace ne samo po fudbalskom znanju nego i mentalnoj cvrstini. Problem je kako znati koji igraci mogu podnijeti velike tekme i pritisak ako do sada nisu bili puno izlozeni tome. Nase u akademiji treba pripremati od malena da nemaju to papansko da su bahati kad umisle da su bolji od nekoga.
Imam cudnu suhvu da ce Sloboda danas uzeti 3 bobe.
Imam cudnu suhvu da ce Sloboda danas uzeti 3 bobe.
Da nije raja rano otišla na tekmu? Ovdje pravo zatišje.
#samojako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#samojako
Sta se lozite kakvo zatisje pred sta, titulu mozda ? Dođite sebi ako nemate kome, ako nisu u stanju da pobjede Mladost neka se srame.hilmo je napisao/la:Da nije raja rano otišla na tekmu? Ovdje pravo zatišje.
#samojako
Pravi test su dva kola nakon Mladosti, dva gostovanja zaredom ako tu ne uzmemo vise od tri boda, titula je izgubljena.
Re: Odg: FK Sarajevo
Moje "zatišje" je bila samo konstatacija da sat i više niko ništa napisao nije. Nikakvo prizivanje bura, jer bure naprave više štete nego koristi.
Svaka utakmica je ispit i svaka je teška.
Svaka utakmica je ispit i svaka je teška.
- franklampard8
- Kontakt:
Ako dobijemo Obarsku sa 3 ili vise golova razlike moci cemo vidjeti primjer: od ocaja do euforije. Na stranu sto igramo sa Mladosti. 
1946
Znaci ipak nista od prenosa, iako je uprava pokusala da osposobi...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
U 21h bi trebo biti snimak na Vogošći. 
Neka ovo svima bude prvo i posljednje pitanje.ackeey je napisao/la:Ima li neko kakav link?
NEMA PRENOSA, NEMA LINKA
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
steta za prenos jel ima nas i koji ne zvimo u sarrajvu a pratili bi bordo klub
Ja bi bio zadovoljan sa 2:0.
Zadnja izmjena: deda, dana/u 04 apr 2015, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sastav!
Delac, Baric, Mihojevic, Tatko, Puzi, Rustemovic, Cimirot, Radovovac, Bica, Benko, Okic!
Delac, Baric, Mihojevic, Tatko, Puzi, Rustemovic, Cimirot, Radovovac, Bica, Benko, Okic!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne smaraj temu.deda je napisao/la:http://footballschedule.tv/fk-sarajevo- ... 4-04-2015/
- trunks1946
- Kontakt:
Odlican sastavMCMXLVI je napisao/la:Sastav!
orde del male
ove ako ne dobijemo 2,3 razlike onda ne znam...
Bica 1-0 sa 20 metara 
Nije lose, ali za nesto vise mora bolje. Baric nekoliko katastrofalnih centarsuteva.
Nakon vodstva mnogo borbenije igraju.
Nakon vodstva mnogo borbenije igraju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.