Stozina.anell je napisao/la:Ima zato Perobega_afc je napisao/la:Odbijam da gledam utakmicu u kojoj nema kapitena.

Jedna za Vedu: Hajmo Spreca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Stozina.anell je napisao/la:Ima zato Perobega_afc je napisao/la:Odbijam da gledam utakmicu u kojoj nema kapitena.
gaston je napisao/la:Bega častiš ako nas uzmete danas
Bas ga momacki mijenja. Mislim da ga niko bolje ne moze zamijeniti.anell je napisao/la:Ima zato Perobega_afc je napisao/la:Odbijam da gledam utakmicu u kojoj nema kapitena.
Mislim da se ne bi slozio sa istom nagodbom kao sa njombega_afc je napisao/la:gaston je napisao/la:Bega častiš ako nas uzmete danasOvo je isto ko da si reko: Castis ako pojedes nesto danas.
![]()
Ovako si znaci i zenu preso pred Junajted.![]()
Nije frka, bice neko janjce.
Pa dobro sad, neko casti necim, neko necim drugim.gaston je napisao/la:Mislim da se ne bi slozio sa istom nagodbom kao sa njombega_afc je napisao/la:gaston je napisao/la:Bega častiš ako nas uzmete danasOvo je isto ko da si reko: Castis ako pojedes nesto danas.
![]()
Ovako si znaci i zenu preso pred Junajted.![]()
Nije frka, bice neko janjce.
![]()
Svaki put kad se igrala ova formacija Ezil je bio na krilu, samo sa nekom slobodnom rolom gdje znac uc u sredinu da zajedno sa Santijem probaju nac neku rupu. Nece to bit toliki problem jer je Rambo danas tu.anell je napisao/la:Ako je vjerovati ovom što je skysports objavio Ezel je na lijevom krilu.
Trebali ste ih*ZZtop10 je napisao/la:Kakav cirkus u odbrani liverpulatrebali smo ga do sada uvaljati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.