i ja isto sad razmiljam zivota miRosicky je napisao/la:**** im mater prokletu svaki puta zajebu kad treba giroudu dat za hatrick

ma toooo hajmoooooo sprecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 4 boda od prvog mjesta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
i ja isto sad razmiljam zivota miRosicky je napisao/la:**** im mater prokletu svaki puta zajebu kad treba giroudu dat za hatrick
To što neko kritikuje Ozila ne znači da je lošiji igrač od Cazorle, a šta ja tebi imam pričati koji svršava na svaki Wellbeckov i Ozilov potez.AA23 je napisao/la:nisam corav, bilo je prica kako ozil treba na klupu a da onaj prcopijevac igra
uglavnom bez ozila smo dosta losiji
To je samo Greivis pisao, a taj stalno trollaVGS je napisao/la:Istinu momak govori, i ja sam procitao par komentara tipa Ozil treba na klupu a Cazorla na AMF i najbolje smo igrali dok je Cazorla bio u sredini, Ozil se ne trudi bla bla
Fali mu to što nije krilo, nije prodoran, ne igra odbranu, milion puta je bolji na AMFu....topnik1 je napisao/la:Šta fali Ozilu na desnom krilu. Odlično je to, i nemamo bolje trenutno. Nemojmo biti subjektivni
Ima zato Perobega_afc je napisao/la:Odbijam da gledam utakmicu u kojoj nema kapitena.
Kad je Ramsey ušao protiv Mančestera, a Ozil prešao na desno krilo, koje je igrao u Realu, bio je čak i bolji.anell je napisao/la:Fali mu to što nije krilo, nije prodoran, ne igra odbranu, milion puta je bolji na AMFu....topnik1 je napisao/la:Šta fali Ozilu na desnom krilu. Odlično je to, i nemamo bolje trenutno. Nemojmo biti subjektivni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.