Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Zukanovic je dosta odmjereniji i skolovaniji igrac [naravno, zbog iskustva], te tehnicki dosta bolje potkovan, ali na strani Sea su brzina i agresivnost, i naravno momciluk je rusioc na Sea mislim.
Zukanovic nam vise moze doprinjeti u ofanzivi, dok Seo mnogo vise u defanzivi. Kako god, selektor je na slatkim mukama.
Zukanovic nam vise moze doprinjeti u ofanzivi, dok Seo mnogo vise u defanzivi. Kako god, selektor je na slatkim mukama.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma jednostavno obojica su zabetonirani u prvih 11, sad je samo pitanje gdje ce se jedan od njih preselit.
Pa nismo mi brazil da nam takav kvalitet na klupis sjedi
Pa nismo mi brazil da nam takav kvalitet na klupis sjedi
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo da vas sve pozdravim...najvece fanove naseg najveceg,najboljeg,najjaceg i najglavatijeg SEA..usput sam se dobro ismijao...aferim momciluci..
@Roki11...KRALJ SI..
ne daj ovim barabama da te isprovociraju.. 
@Roki11...KRALJ SI..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Marsal
- Kontakt:
Zuka je meni bolji stoper nego bek. Uostalom najjaci smo bili kad su pozadi igrali Spaha i Zuka. Ima mjesta za obojicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
SjeverniVjetar
Zuka je malo spor za beka. Mozda u italiji i formaciji koju igra Chievo, to funkcionise, protiv Austrije se, u par navrata , vidjelo da ne moze ispratiti brza krila. Mozda je i do neuigranosti nase zadnje linije i veznog reda(sigurno jeste, bar djelimicno) , ali da je spor, jeste.
Kolasinac je ipak klasa iznad Zuke.
Kolasinac je ipak klasa iznad Zuke.
I za jednog i za drugog mora biti mjesta u prvih XI
- master1015
- Kontakt:
Roki kome ti prijetis?
- DonCorleone
- Kontakt:
Kolasinac bi Zukanovica za dorucak pojeo, ne pomaze tu ni nova opasna brada Zukanovica. Kada se Seo rusilac vrati, ima zabetonirano mjesto na lijevom beku i to mu ne mogu uzeti ni medvjed ni Zukanovic zajedno
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Meni drag igra,al misljenja sam da je Kolasinac bolji na beku...Cvrsci,brzi,prodorniji...
Al ga viddim i prvih 11,pored Spahe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al ga viddim i prvih 11,pored Spahe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Nije momciluku dobromaster1015 je napisao/la:Roki kome ti prijetis?
Štasi ti to faca neka ovdje.glumiš da si kolašinac sa tom slikom.koja glupost ccmaster1015 je napisao/la:Roki kome ti prijetis?
Debilu jedan, tebi je avatar Whoopi Goldberg..Roki11 je napisao/la:Štasi ti to faca neka ovdje.glumiš da si kolašinac sa tom slikom.koja glupost ccmaster1015 je napisao/la:Roki kome ti prijetis?
- NoName
- Kontakt:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Na klupi danas ... nadam se da ce uci u 70 min

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ništa od Sea ni danas 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sead bi, kako zbog postavke igre trenera, borbe, iako slabih izgleda, za CL (kvale, tako i konkurenciji, zaigrati malo ili nikako do kraja BL, ne bude li povreda bekova ili stopera. Radnik je i treba se nadati da izbori mjesto bar u narednoj sezoni.
Ja' rečenice Allahu dragi. Samo Milostivi Gospodar zna šta si ti htio reći...Biki je napisao/la:Sead bi, kako zbog postavke igre trenera, borbe, iako slabih izgleda, za CL (kvale, tako i konkurenciji, zaigrati malo ili nikako do kraja BL, ne bude li povreda bekova ili stopera. Radnik je i treba se nadati da izbori mjesto bar u narednoj sezoni.
HariTz je napisao/la:Debilu jedan, tebi je avatar Whoopi Goldberg..Roki11 je napisao/la:Štasi ti to faca neka ovdje.glumiš da si kolašinac sa tom slikom.koja glupost ccmaster1015 je napisao/la:Roki kome ti prijetis?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zaboravio jednu zagradu, ali tebi dovoljno da drzis predavanje iz jezikoslovlja, ha!?nele-BHF je napisao/la:Ja' rečenice Allahu dragi. Samo Milostivi Gospodar zna šta si ti htio reći...Biki je napisao/la:Sead bi, kako zbog postavke igre trenera, borbe, iako slabih izgleda, za CL (kvale, tako i konkurenciji, zaigrati malo ili nikako do kraja BL, ne bude li povreda bekova ili stopera. Radnik je i treba se nadati da izbori mjesto bar u narednoj sezoni.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Sead Kolašinac
vjeruj da nije sve do zagradeBiki je napisao/la:Zaboravio jednu zagradu, ali tebi dovoljno da drzis predavanje iz jezikoslovlja, ha!?nele-BHF je napisao/la:Ja' rečenice Allahu dragi. Samo Milostivi Gospodar zna šta si ti htio reći...Biki je napisao/la:Sead bi, kako zbog postavke igre trenera, borbe, iako slabih izgleda, za CL (kvale, tako i konkurenciji, zaigrati malo ili nikako do kraja BL, ne bude li povreda bekova ili stopera. Radnik je i treba se nadati da izbori mjesto bar u narednoj sezoni.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, Maverick i 36 gostiju.