FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Martovski očaj što prije zaboraviti, aprilske bitke kreću
Kratko i jasno
Kratko i jasno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja bih jedva ček'o svaku taman da smo zadnji u kantonalnoj čini mi se...uNbx je napisao/la:@hilmo
+1
Samo sto ja jedva cekam i ovu tekmu.

1946
MA i ja jedva čekam radi sebe, jer bih mogao cijeli dan sjediti na stadionu i gledati, međutim, kad zamislim šta će biti ako nakon deset minuta ne povedemo, jednostavno
A o ovom naslovu na fksinfo, ništa iz prošlosti ne smijemo zaboraviti, nego samo pouke uzeti i krenuti dalje, jer ako zaboravimo osuđeni smo da nam se to ponovi. A ponavlja nam se svake sezone
Delač; Barić, Tatomirović, Mihojević, Puzigaća; Radovac, Cimirot; Duljević, Stojčev, Velkoski(?); Benko.

A o ovom naslovu na fksinfo, ništa iz prošlosti ne smijemo zaboraviti, nego samo pouke uzeti i krenuti dalje, jer ako zaboravimo osuđeni smo da nam se to ponovi. A ponavlja nam se svake sezone

Delač; Barić, Tatomirović, Mihojević, Puzigaća; Radovac, Cimirot; Duljević, Stojčev, Velkoski(?); Benko.
Jbemti ove pauze, majke mi bude mi poslije njih vazda osjecaj ko da igramo neki play off, a ono vazda bude nesto tipa brotnjaBitiSrcemVezan je napisao/la:
Ja bih jedva ček'o svaku taman da smo zadnji u kantonalnoj čini mi se...Jednostavno, jače od mene (nas).

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra ocekujem normalnu,zrelu i agresivnu igru i da konacno pobijedimo i procepimo..da se digne samopouzdanje opet i da odradimo ovih 5 utakmica sto bolje i lakse pred Siroki pa cemo vidjeti kako i sta dalje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra mora procepiti 4-0. Benko 2x, Krste, Duljevic
Jel se vratio Ahmo?

Jel se vratio Ahmo?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kallasi na produženoj reprezentativnoj pauzi, a možda je uzeo i bolovanjeEvolution87 je napisao/la:Sutra mora procepiti 4-0. Benko 2x, Krste, Duljevic![]()
![]()
Jel se vratio Ahmo?

Sutra vjerovatno bekovi Baric i Protic, na šta li ce to liciti?
Das Ist Walter
Ahmo izgleda zaboravio put do Haseta.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Samo tebe volimo...
Rekao sam poslije Veleža da neću ići protiv Mladosti, ali sam se predomislio moram otići radi uprave ako već igrači nisu zaslužili radi njih da se ode.
Valja opet gledati betonski bunker gostujuće ekipe po ko zna koji put na Hasetu
Opet će biti patnje za oči (krađe vremena - valjanja po terenu, 15-minutnih ispucavanja lopti od strane golamana itd, itd) od strane gostujuće ekipe. Ako ne budemo dali gol na vrijeme eto nam opet belaja i pritiska s tribina na igrače koji će se ponovno pogubiti kao što im je navika u posljednje vrijeme.
Valja opet gledati betonski bunker gostujuće ekipe po ko zna koji put na Hasetu

SRETAN BROJ - 1725
Hajd rekoh malo da odmorim od foruma koji dan,vratim se ista tema. I samo konstatacija eto u Bayernu igraju igraci iz ljubavi. To nema veze sa parama nego za fudbalskim znanjem. Nasi igraci su precijenjeni i stvorila se slika ultra giga jakog Sarajeva a realno da smo blago jaci od ostalih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poslije ispadanja od Borca u kupu ja sam na ovom forumu napisao da su mediji jedni od glavnih krivaca za ovo što se dešava jer su stvorili nesnošljiv pritisak igračima i klubu i stvorili su prevelika očekivanja navijačima onim svim silnim izvještavanjem sa priprema, prijateljskih tekmi itd. itd. Nakon moje konstatacije održala se je sjednica uprave gdje su igrači kažnjeni po džepu i gdje je uprava zabranila daljne medijsko oglašavanja u velikim mjerama. Kao da su me poslušali šta sam tada napisao. Naši su igrači samo medijski precjenjeni i ništa više zato je takva slika nastala.xbox je napisao/la:Hajd rekoh malo da odmorim od foruma koji dan,vratim se ista tema. I samo konstatacija eto u Bayernu igraju igraci iz ljubavi. To nema veze sa parama nego za fudbalskim znanjem. Nasi igraci su precijenjeni i stvorila se slika ultra giga jakog Sarajeva a realno da smo blago jaci od ostalih.
SRETAN BROJ - 1725
Satro sedam maraka karta u petak, meni juce u fan shopu ladno 8KM uzeli 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da imaš godišnju ne bi imao tih problemauNbx je napisao/la:Satro sedam maraka karta u petak, meni juce u fan shopu ladno 8KM uzeli

SRETAN BROJ - 1725
Ma skupljam karte odavno pa zato ne uzimam godisnje. Nije bolest sve sto boli
Nisam dobar

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ah to je šminka za 20 ili 30 god. fina se lova može uzeti za te karte, ali ipak se to ne prodaje.uNbx je napisao/la:Ma skupljam karte odavno pa zato ne uzimam godisnje. Nije bolest sve sto boliNisam dobar
SRETAN BROJ - 1725
Kolekciju 2000-2012 mi stara bacila slucajno
Kontala papiri stari, a i ja kreten u kesu sve stavljo
I koncertne karte isto tako...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Šteta za tu kolekciju iz 2000. 2012 možeš potražiti kod raje možda je nekom neka ostala pa neka ti proslijedi bez nadoknadeuNbx je napisao/la:Kolekciju 2000-2012 mi stara bacila slucajnoKontala papiri stari, a i ja kreten u kesu sve stavljo
I koncertne karte isto tako...

btw.
Balerine pročepite danas ne tražimo ništa drugo.
SRETAN BROJ - 1725
- franklampard8
- Kontakt:
Ahmu sam sinoć vidio sa Kuadiom kod Vrazove tako da je srećom namirisao put do Sa
Danas optimistično, 3:0 bez prevelike drame i vraćanje na pobjednički kolosjek. Najbitnije da je zli i naopaki mart prošao, novi mjesec nova nafaka.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi i 59 gostiju.