Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Jel vas stid? Ccc tema Sea na dnu, gdje to ima? Ima da bude na vrhu svaki put kad udjemo, inace se ne pise dobro kad Seo dodje na tekmu protiv Izraela.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jel Seo ikako igrao u Zenici dosad? 
-
TomBrajder
- Kontakt:
Jel se ono Fuchs u zadnjoj tekmi povrijedi, ili je mozda suspenziju dobio, nesto mi je ostalo u glavi..
Jedva cekam da Seo tenk Kolasinac opet pocne da rusi
Ma ko da je to bitno za Seovo igranje.TomBrajder je napisao/la:Jel se ono Fuchs u zadnjoj tekmi povrijedi, ili je mozda suspenziju dobio, nesto mi je ostalo u glavi..
Mislim da je bio na klupi protiv nas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma znam da nije bitno al opet valja cekat ovo do ga postepeno uvode u igru, dobro bi bilo da fuksa ne igra da gledamo Sea od pocetka u nedelju.Pivopija je napisao/la:Ma ko da je to bitno za Seovo igranje.TomBrajder je napisao/la:Jel se ono Fuchs u zadnjoj tekmi povrijedi, ili je mozda suspenziju dobio, nesto mi je ostalo u glavi..
Mene najvise brine ova 3-5-2 formacija Schalkea, jer je Fuhs igrao po lijevom krilu, a Seo je defanzivac.TomBrajder je napisao/la:Ma znam da nije bitno al opet valja cekat ovo do ga postepeno uvode u igru, dobro bi bilo da fuksa ne igra da gledamo Sea od pocetka u nedelju.Pivopija je napisao/la:Ma ko da je to bitno za Seovo igranje.TomBrajder je napisao/la:Jel se ono Fuchs u zadnjoj tekmi povrijedi, ili je mozda suspenziju dobio, nesto mi je ostalo u glavi..
-
TomBrajder
- Kontakt:
Najvise bi volio kad bi ga Mateo prebacio na DM, to bi godilo reprezentaciji samo takoPivopija je napisao/la:Mene najvise brine ova 3-5-2 formacija Schalkea, jer je Fuhs igrao po lijevom krilu, a Seo je defanzivac.
Dosadni ste sa ovim momcina momciluka ovcetina i to. preseravate se. budite ozbiljni cc
Aj' ti druže pritisni Alt i F4Roki11 je napisao/la:Dosadni ste sa ovim momcina momciluka ovcetina i to. preseravate se. budite ozbiljni cc
sta se pravis pametan je li ???? izade mi sa mozile.moro sam se ponovo logovat
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovcavina.Roki11 je napisao/la:Dosadni ste sa ovim momcina momciluka ovcetina i to. preseravate se. budite ozbiljni cc
uzmi ti momak pravopis uruke pa vidi jel se pise ovcetina
Ajjjjjjj boze hahahahahhahahahahhahaahRoki11 je napisao/la:sta se pravis pametan je li ???? izade mi sa mozile.moro sam se ponovo logovat
Hahahhahahaaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
TomBrajder
- Kontakt:
troll
@Goalgetter, čuo si ga brate, uzmi pravopis u ruke

- Goalgetter
- Kontakt:
A knjigu u glavu.HariTz je napisao/la:@Goalgetter, čuo si ga brate, uzmi pravopis u ruke![]()
Nije momciluku dobro, prosvjetlice njega nas majstor.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 apr 2015, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ocigledno da nisi stigao do slova U.Roki11 je napisao/la:uzmi ti momak pravopis uruke pa vidi jel se pise ovcetina
Ja neznam sad gdje procitah, ali neko rece da Zuka moze igrati i desnog beka? Pa eto dok ne nademo bolje rjesenje mogu tako. Ili jednog od njih na DM sa Besicem.zgembo89 je napisao/la:NE znam kako njega i Zukanovića spojit na isto mjesto obojica su ljudine samo Seo više dere ovčavine..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Slatke muke selektora između Kolašinca i Zuke.
Mada, realno gledajući, Kolašinac ima prednost u odnosu na Zuku, a i može on pokriti više pozicija.
Mada, realno gledajući, Kolašinac ima prednost u odnosu na Zuku, a i može on pokriti više pozicija.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 24 gosta.