OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Ivan Opačak do kraja sezone u Sparsima
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
InteresantnoBassha je napisao/la:Ivan Opačak do kraja sezone u Sparsima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Odlican je ove sezone, a protiv Sparsa je u Sarajevu ubacio 26, a u Zenici 22 poena. Uprkos godinama igra sjajno i bice vam veliko pojacanje
Limvo Likce
Dino Hodzic novo pojacanje sparsa..
Za ivana mi je jasno, ali za dinu i nijeconcombre je napisao/la:Dino Hodzic novo pojacanje sparsa..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Vrlo jednostavno, treba im plej. Imaju samo dva Nikolića i Adija. Nikolić često rovit, Adi ipak nije još nivo da u tom nekom slučaju bude startni plej protiv Igokee npr. Nije ni Dino neka pljačka, ali realno ko je to bolji iz ove lige od njega. Poznaje se i sa Ivanom, a i sa još nekim igračima SParsa.nerminh74 je napisao/la:Za ivana mi je jasno, ali za dinu i nijeconcombre je napisao/la:Dino Hodzic novo pojacanje sparsa..
Očekivao sam nekoga kao npr. Zlatko JovanovićzaboljisportuBiH je napisao/la:Vrlo jednostavno, treba im plej. Imaju samo dva Nikolića i Adija. Nikolić često rovit, Adi ipak nije još nivo da u tom nekom slučaju bude startni plej protiv Igokee npr. Nije ni Dino neka pljačka, ali realno ko je to bolji iz ove lige od njega. Poznaje se i sa Ivanom, a i sa još nekim igračima SParsa.nerminh74 je napisao/la:Za ivana mi je jasno, ali za dinu i nijeconcombre je napisao/la:Dino Hodzic novo pojacanje sparsa..
Opacak 3 strijelac lige, Hodzic 4, jos je Dino igrao u finisu sezone sjajno, definitivno pojacanja za finala lige za prvakla
Limvo Likce
-
- Kontakt:
sa hodzicem i opackom pokusava se skinut igokea 

Mislim da se sa jeftinim pojačanjima pokušava nešto uraditi što je po meni pravilno jer i skuplja pojačanja to nebi zagarantovala, pogotovu što trenutno u Sparsima nije baš bajna finansijska situacijaHeraklitMracni je napisao/la:sa hodzicem i opackom pokusava se skinut igokea
-
- Kontakt:
Njima treba biti prioritet kao sto je bio da mlade forsiraju , pa kakav god rezultat bio ...
-
- Kontakt:
Evo ovdje si odgovorio na očekivanja tipa Zlatko Jovanović, a uz to ja ne mislim da bi neko kvaliteta Zlatka mogao biti dobar za SParse. Taj tio igrača da ali koji je na mnogo većem niou od Zlatka. AKo se razumijemo, a to košta, taj veći novi. Dino je nivo Zlatka ali drugi tip igrača, koji po meni treba Sparsima, a i jeftiniji sigurno.nerminh74 je napisao/la:Mislim da se sa jeftinim pojačanjima pokušava nešto uraditi što je po meni pravilno jer i skuplja pojačanja to nebi zagarantovala, pogotovu što trenutno u Sparsima nije baš bajna finansijska situacijaHeraklitMracni je napisao/la:sa hodzicem i opackom pokusava se skinut igokea
Svi dovode najbolje igrače svojih klubova, Negovanović, Boljkovac... Ali nema veze, širi se rotacija, umjesto Gegića i Manjgafića ulaze ova dvojica, treba još neko umjesto Bašića,
Treba nam centar ljudi, četvorka, Josipović tu mijenja između 4 i 5, Šalić dobar, ali rovit, Đurasović dobar kad uleti na 4, ali treba to neko stalno rješenje, Bašić je jedan kd najgorih centara lige, rijetko dobije i minut, bolje kvalitetna rotacija nego jedan takav igrač u 20.
Treba nam centar ljudi, četvorka, Josipović tu mijenja između 4 i 5, Šalić dobar, ali rovit, Đurasović dobar kad uleti na 4, ali treba to neko stalno rješenje, Bašić je jedan kd najgorih centara lige, rijetko dobije i minut, bolje kvalitetna rotacija nego jedan takav igrač u 20.

Velika lekcija je naučena, ne mogu se loše otvarati utakmice i kasnije to stizati, ipak su ozbiljni protivnici i veći ulog sada. Idemo pobijediti Leotar pa lagano dalje, najvažnije je ne biti 4, što je malo vjerovatno, ali ne treba se opuštati i misliti da smo najbolji, bar dok tabela ne pokaže drugačije.
prati li neko spars-cibona...ima li ko sastave?
s kim igrate iduće kolo?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
[youtube][/youtube]mercurial je napisao/la:prati li neko spars-cibona...ima li ko sastave?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 518&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh, nakon ovog apsolviranog gostovanja, slijede Široki pa Igokea, nekako se nadam da možemo do dvije pobjede, svakako smo jači od Širokog, još igramo kući, a Igokea će biti problem bez Buze iako rotacija izgleda jako dobro, Hodžić dosta dobar, Opačak uvijek tu kad treba ući, postiže na iskustvo, odlična odbrana...
Mada mislim da možemo odigrati jako jako dobru utakmicu, pa ako se poklopi malo lošija šuterska noć, pobjeda ne bi trebala izostati
Mada mislim da možemo odigrati jako jako dobru utakmicu, pa ako se poklopi malo lošija šuterska noć, pobjeda ne bi trebala izostati

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.