za premijer ligu nemam neko pozitivno misljenje-ono malo igraca koji se izdvoje kvalitetom njih treba pozivati...ostali nek trckarajudamirdamic72 je napisao/la:ja sam uvijek bio da se dovode i probavaju igrači konkretno gledao sam Anela Hadzica u Austriji i bio sam veliki pobornik istog u reprezentaciji.medjutim nije isto valjati igrače SC Wiener Neustadt i reprezentativce Belgijebulbasor je napisao/la:Fazon je sto vecina forumasa u startu otpisuje domacu ligu, i cuje za nekoga ili procita (vjerovatno placeni clanak) i odmah ga daj u reprezentaciju. Zato se moramo vise okretati nasim klubovima i omladinskim pogonima. Zeljo ima dobre omladinske pogone, Sarajevo radi odlicnu stvar sa akademijom ciji rezultati ce se vidjeti tek za nekoliko godina,Format je napisao/la:Ovde spominjemo Tankovica a ja sam ga gledao par puta,Bajic je Wc napadac za njega eto.
I Atajica smo prizivali pa sta bi na kraju,nisu ni selektori telad,ima tu gresaka ali prepozna se majstor.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Borac ima dobre omladinske selekcije na koje se oslanjaju posljednjih nekoliko sezona, Sloboda, Celik i Velez trebaju vise ulagati u svoje omladince, Zrinjski i Siroki godinama stvaraju dobre mlade igrace. To su mjesta koja trebaju piti pogon za sve mlade selekcije. Doborodosli su i ovi iz vana, ali necemo dovijeka biti dijasporska reprezentacija.![]()
definitivno treba biti selektivan i prilikom pozivanja igrača i ne zvati sad svakog poluprofesionalca kopi šutne loptu u 3. finskoj ligi i odmah ga nuditi kao bitno rješenje za reprezentaciju
e sad i tu treba napraviti granicu u godinama.nezgodno je pozivati i premlade igače a opet je loše pustiti ih da "ostare" ili / i odu nekom drugom ako su talenti.