Jbg.kriza ga deruSemPer_fi je napisao/la:Dzeko, Zec, Zlatan zabijaju samo Ibisevic nikad proraditi ....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jbg.kriza ga deruSemPer_fi je napisao/la:Dzeko, Zec, Zlatan zabijaju samo Ibisevic nikad proraditi ....
Mislim da bi Zeko mogao biti to sto mislisharishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama.
Manje, vise. :mrgreen:Pape ce ih ustrojiti pa bude vidio.Za_raju je napisao/la:Mislim da bi Zeko mogao biti to sto mislisharishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama.
Ma znao sam ja ko ce ugrizti za taj mamac.harishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama.
U spicu znaci Dzeko,Muslimovic i Zec pa nebi bilo lose.........Principatus je napisao/la:Ma znao sam ja ko ce ugrizti za taj mamac.harishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama.
Pa moze biti ako budemo igrali 4-3-3.
Principatus, stvarno ti je ovo bio lijep opis...Principatus je napisao/la:Svaka cast Muslimovicu, uvjek jak borac i simpatican tip, steta sto su ga te povrede uvjek bacale unazad. Jak joker, sjecam se jos Armenije. Kada smo vodili 0:1, Dzeko masi jedanesterac, nikako lopta da udje a Armenci stisli, 1:1 vec visi u vazduhu. Musli ulazi, zabija i razbija njihov moral.
Paahh. Ja sam za 4-4-2 sa Zekom i Custovicem naprijed, Topic kao zamjena a ove ostale na tribinu.harishp je napisao/la:U spicu znaci Dzeko,Muslimovic i Zec pa nebi bilo lose.........
Hvala, ma bio sam blizu tome da napisem par stihova, ali eto.edina je napisao/la:Principatus, stvarno ti je ovo bio lijep opis...
Sjecas li se Darka Panceva?harishp je napisao/la:Ti zaboravio da je Terek Grozny zaebana ekipa.kao sto im glavni grad i te ''drzave''kaze.
A vecinom ih dolazi odatle.tako da bi i tu bilo mahanja rukama.![]()
Ali opet ne moze biti tek tako crno.Nebi Vedo uopste igrao u dvije od 5 najacih liga Evrope da nezna.
Pancev je bio dobar kraj dobrih raziigraca ili asitenata.Kraj Ringova ili Prosineckog,Savicevica ili Stojkovica.ambrozija je napisao/la:Sjecas li se Darka Panceva?harishp je napisao/la:Ti zaboravio da je Terek Grozny zaebana ekipa.kao sto im glavni grad i te ''drzave''kaze.
A vecinom ih dolazi odatle.tako da bi i tu bilo mahanja rukama.![]()
Ali opet ne moze biti tek tako crno.Nebi Vedo uopste igrao u dvije od 5 najacih liga Evrope da nezna.
Nemam ja Ocami nista protiv Vede. I kad je zabijao ja sam tvrdio da je to bljesak, nazalost.
Mozda bi cak valjao i u Spaniji, u tandemu sa svojim imenjakom ZlatanomJaydoo82 je napisao/la:Treba Zlatan mjenjati klub. Ja mislim da bi Zlatan bio dobar za Bundeslige ili cak Francuske, a vala ni engleska liga mu nebi smetala, jer je on jak/grub to odgovara englezima...
il još bolje, umjesto njegaRiNo je napisao/la:Mozda bi cak valjao i u Spaniji, u tandemu sa svojim imenjakom ZlatanomJaydoo82 je napisao/la:Treba Zlatan mjenjati klub. Ja mislim da bi Zlatan bio dobar za Bundeslige ili cak Francuske, a vala ni engleska liga mu nebi smetala, jer je on jak/grub to odgovara englezima...