Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Mladi rukometni asovi BiH
izvjestaj jel zna neko
Jbg, slaba nam gol razlika.. Poljaci trebaju dobiti oko 14 razlike da mi idemo dalje. Hvala savezu sto nije htio odgoditi kolo PL I sto smo 6 h prije prve utakmice imali 6 igraca.
Ova utakmica odbrana popustila, jbg Igrali su prije 5 h prenaporan mec. Otkrice za mene sitni srednji bek, nevjerovatna radilica.
Ova utakmica odbrana popustila, jbg Igrali su prije 5 h prenaporan mec. Otkrice za mene sitni srednji bek, nevjerovatna radilica.
Zna li još neko nešto?
-
- Kontakt:
Pored Lončara (8), raspoložen je bio i Haris Bašić sa devet pogodaka, dok su goste predvodili Filip Kuzmanovski i Martin Velikovski sa po devet pogodaka.
TABELA:
Poljska 4
Katar 3
BIH 3
Makedonija 0
U borbi za plasman od petog do osmog mesta u subotu od 13 časova igraće Srbija – Makedonija, a dva sata kasnije, BIH protiv Slovačke.
TABELA:
Poljska 4
Katar 3
BIH 3
Makedonija 0
U borbi za plasman od petog do osmog mesta u subotu od 13 časova igraće Srbija – Makedonija, a dva sata kasnije, BIH protiv Slovačke.
-
- Kontakt:
Upravo stigao iz Bugojna.Bravo za zmajiče.Posle jucerasnjeg debakla danas fantazija.Digli se iz pepela.Gosti u vlastitoj drzavi pokazali karakter.Katarani mogu sve kupiti ali bosansko srce nemogu.Da im sudije nisu pomogle zmajici bi ih poraziliU zadnjoj utakmici Poljaci igrali protiv Katra sa drugom postavom ???Gdje ste Bugojanci bosanci na utakmici ??? Pa NAŠA repka igra u Vašem gradu.Ako su katarani sve platili nisu Vam valjda zabranili da navijate za VAŠU repku .????? U Maglaju,Zavidovicima,Visokom ili Goraždu tražilo bi se mjesto više.Neko je juče napisao da je Lončarov tata OSOBNI vozač selektora.Ako če Lončar i dalje ovako igrati predlažem da mu tata i dalje bude OSOBNI vozač selektora.Ako je osobni onda bi selektor trebao biti izbornik
Žao mi je što momci iz Ljubuškog nisu došli da igramo u najačem sastavu i vidimo koliko smo zaista jaki ali !!!!!!!!!ij

Čuj igrali sa drugom postavom , kako su mi se ogadili ovi arapi još od SP ..., a ove što se nisu odazvali nebi više ni zvao tamam da su sve Karabatići , pa će čekajući poziv lijepe naše završit' u nižerazrednom Međugorju ...zlatnidjecaci je napisao/la:Upravo stigao iz Bugojna.Bravo za zmajiče.Posle jucerasnjeg debakla danas fantazija.Digli se iz pepela.Gosti u vlastitoj drzavi pokazali karakter.Katarani mogu sve kupiti ali bosansko srce nemogu.Da im sudije nisu pomogle zmajici bi ih poraziliU zadnjoj utakmici Poljaci igrali protiv Katra sa drugom postavom ???Gdje ste Bugojanci bosanci na utakmici ??? Pa NAŠA repka igra u Vašem gradu.Ako su katarani sve platili nisu Vam valjda zabranili da navijate za VAŠU repku .????? U Maglaju,Zavidovicima,Visokom ili Goraždu tražilo bi se mjesto više.Neko je juče napisao da je Lončarov tata OSOBNI vozač selektora.Ako če Lončar i dalje ovako igrati predlažem da mu tata i dalje bude OSOBNI vozač selektora.Ako je osobni onda bi selektor trebao biti izbornikŽao mi je što momci iz Ljubuškog nisu došli da igramo u najačem sastavu i vidimo koliko smo zaista jaki ali !!!!!!!!!ij
Lončar je vazda bio najbolji u ovom uzrastu , smiješan je onaj što piše o ličnom vozaču ...
Hoće li iko bit na utakmici da se javi koji put?
Bit cu jaHDI je napisao/la:Hoće li iko bit na utakmici da se javi koji put?

10 min, 4-5 za Slovake
20 min 9-7 BiH
Naprijed momci!
Kako igraju momci?
13-11 BiH.. Poluvrijeme
40 min 18-20 Slovacka
44 min 18-23, Slovacka, u 40 min nijedna akcija..
kako igraju? ima li igre osmisljene?
48 min, 21-24 Slovacka, igra najslabija do sada.. Bgm tesko gledat, ovi slabi mi gori..
55 min 24-29 Slovacka
Šta se dogodilo? Umor ili smo loši?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.