FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 02 apr 2015, 11:50

Zip je napisao/la:E ybga sad, jos treba i njih da se bojimo...
ko se na mlijeko oprži i u jogurt puše ;) :lol:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 apr 2015, 13:48

Napokon prođe i ova reprezentativna pauza i nadam se da cemo mi biti ti, kojima je najviše odgovarala. Igramo protiv trenutno zadnje plasirane ekipe i ekipe koja se bori za opstanak. Obzirom na njihovu situaciju, nisu loše usli u nastavak prvenstva. Jednu su izgubili, jednu remizirali i zadnje kolo iznenadili Drinu u Zvorniku. Vjerovatno najopasniji po naš gol su Komarcevic i Dabic, koji su do sada zajedno postigli svega 6 golova. Ako ne racunamo zadnje kolo i pobjedu nad Drinom, zadnji put su dobili u gostima Borac 01.03.14. Evo i izjave njihovog trenera, Slavoljuba Bubanja.
"Sarajevu se ne prijeti, ali mi smo u tako očajnoj situaciji i zbog toga morat ćemo sve učiniti kako bi iznenadili Sarajevo. Nama bi i jedan bod bio ogroman uspjeh, kazao bih da bi bio ravan pobjedi".
Vrlo bitna utakmica za nas, da vratimo samopuzdanje i nadam se pocnemo taj pozitivan niz. Uprava je pokazala da ih ne zanima prica ''mahale'', tako da ce nas i sljedecu subotu voditi Meho Kodro. Svjedoci smo da nam ta promijena trenera nije ništa dobro donijela, tako da mi se sviđa ovaj rasplet oko trenera. Nadam se da cemo prekinuti ovaj loš niz vec u subotu, pa makar i minimalnom pobjedom. Nadam se da ce igraci pokazati, da im nije jedini cilj prvi u mjesecu, a mi navijaci tražimo samo znoj, krv i borbu, koju su zaboravili u Gradaccu.
Još ništa nije izgubljeno, ali sada zavismo i od drugih, tako da želim puno srece našem Husrefu u subotu.
Naravno, kakav bi to bio dan i tekma na Koševu, a da ne pada kiša.

@franklampard8 Ako je neko ranjeni lav, onda smo to mi. :D
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 02 apr 2015, 15:35

hilmo je napisao/la:Jel imao ko priliku gledati semberce u nastavku prvenstva, mogu li nam praviti problema?
@sabinho
Ako imaš vremena de nam onu analizu protivnika kao što si pred prvo kolo radio ;), da vidimo hoćemo li najavljivati "tamburanje" protivnika ili ćemo biti malo oprezniji :D
Eheh bice veceras. :D :P
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 apr 2015, 15:51

Mozemo mi analizirati raspravljati, ali ako u ovoj utakmici ekipa ne pokaze karakter mozemo se pozdraviti sa titulom. Znaci ova utakmica nama navijacima ce biti pokazatelj sta moze ovaj tim. Ako u ovoj utakmici nam bude cilj sut u okvir gola a ne posjed lopte onda ja mogu vjerovati u ovu ekipu, a ako kao i do sada budemo usmjereni na osvajanje titule u posjedu lopte onda se sa titulom prvaka mozemo poselamit.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 apr 2015, 18:08

slika

Srce na teren!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 apr 2015, 19:11

stiša se euforija pa danima mrtvilo na temi (temama)... hebiga. Valjda Sloboda otkine bod Širokom da opet padamo u trans :mrgreen:
1946

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 apr 2015, 21:37

Šta je sa Alispahićem,kažu da se povrijedio danas,nema ga do kraja sezone :?:
Einigkeit und Recht und Freiheit

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 apr 2015, 21:46

:wtf:

nadam se da je samo šuplja s infa ili nešto slično...
1946

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 03 apr 2015, 00:12

http://www.bhraja.ca/Vijesti/BiH-i-Kana ... ament.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje je onaj Bilbija sto je preko bare? evo mu pa neka skokne do Kanade kupi dres i uclani 200 prijatelja :D

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 03 apr 2015, 02:41

domorocki je napisao/la:Šta je sa Alispahićem,kažu da se povrijedio danas,nema ga do kraja sezone :?:
Trenirao je danas odvojeno od ekipe, nije strasna povreda.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2015, 10:19

Dobro je da nije ništa ozbiljno jer bi njegovo duže odsustvo sa terena značilo da se možemo poselamit sa Mešom kakvog svi očekujemo...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2015, 11:33

bil neko mogao napraviti neki klip od 8-10 minuta onih crni utakmica FKS isjecke teski momenata za nas npr utakmice zeta,kukesi ono skinite dresove,zeljo 98 ,pomasaj hadzica u cluju,sad borac ova opomena igracima ,troglav,gosk,travnik porazi kuci , 7-0 protiv borusije na kraju ona podrska hz i da zavrsi s utakmicom Sarajevo -Borac kad se pjevalo i kada tesko je kad redas poraze pjesma s sjevera nikad ne prestaje . znam da je crnjak video al et

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2015, 12:19

bordobijeli je napisao/la:bil neko mogao napraviti neki klip od 8-10 minuta onih crni utakmica FKS isjecke teski momenata za nas npr utakmice zeta,kukesi ono skinite dresove,zeljo 98 ,pomasaj hadzica u cluju,sad borac ova opomena igracima ,troglav,gosk,travnik porazi kuci , 7-0 protiv borusije na kraju ona podrska hz i da zavrsi s utakmicom Sarajevo -Borac kad se pjevalo i kada tesko je kad redas poraze pjesma s sjevera nikad ne prestaje . znam da je crnjak video al et
Pa da ne spavam 3 dana poslije gledanja jbt. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 03 apr 2015, 15:24

"Utakmica devetnaestog kola u kojoj Sarajevo dočekuje Mladost iz Velike Obarske neće biti emitovana ni na jednom od ova tri kanala, ali klub radi na tome da bude prenos na jednoj drugoj TV kući."

znal ko jel ima prenos na to jednoj drugoj tv kuci za nas koji nisu u sarajevu?

MesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MesaBazdarevic » 03 apr 2015, 15:37

maksum je napisao/la:"Utakmica devetnaestog kola u kojoj Sarajevo dočekuje Mladost iz Velike Obarske neće biti emitovana ni na jednom od ova tri kanala, ali klub radi na tome da bude prenos na jednoj drugoj TV kući."

znal ko jel ima prenos na to jednoj drugoj tv kuci za nas koji nisu u sarajevu?
Vjerovatno FaceTV. To je, ja mislim, i jedina utakmica koja ne bi trebala bit propracena kamerama uz direktan prijenos. Ajde uprava, obradujte ekipu sto nisu u mogucnosti doc na tekmu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 apr 2015, 15:45

bordobijeli je napisao/la:bil neko mogao napraviti neki klip od 8-10 minuta onih crni utakmica FKS isjecke teski momenata za nas npr utakmice zeta,kukesi ono skinite dresove,zeljo 98 ,pomasaj hadzica u cluju,sad borac ova opomena igracima ,troglav,gosk,travnik porazi kuci , 7-0 protiv borusije na kraju ona podrska hz i da zavrsi s utakmicom Sarajevo -Borac kad se pjevalo i kada tesko je kad redas poraze pjesma s sjevera nikad ne prestaje . znam da je crnjak video al et
dobar si momak...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 03 apr 2015, 16:24

Po meni je uprava trebala dat' besplatan ulaz, za loše rezultate i igru... pa barem da se nekako ''opravdaju'' za svu onu lošinu koju su nam priredili, oni još naplačuju ulaz za one hadalje.....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 apr 2015, 16:45

Kako mi se svidja kad je rukovodstvo kluba ovako tiho.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2015, 16:50

Zatisje pred buru :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, NazorUso, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 46 gostiju.