ko se na mlijeko oprži i u jogurt pušeZip je napisao/la:E ybga sad, jos treba i njih da se bojimo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ko se na mlijeko oprži i u jogurt pušeZip je napisao/la:E ybga sad, jos treba i njih da se bojimo...
Vrlo bitna utakmica za nas, da vratimo samopuzdanje i nadam se pocnemo taj pozitivan niz. Uprava je pokazala da ih ne zanima prica ''mahale'', tako da ce nas i sljedecu subotu voditi Meho Kodro. Svjedoci smo da nam ta promijena trenera nije ništa dobro donijela, tako da mi se sviđa ovaj rasplet oko trenera. Nadam se da cemo prekinuti ovaj loš niz vec u subotu, pa makar i minimalnom pobjedom. Nadam se da ce igraci pokazati, da im nije jedini cilj prvi u mjesecu, a mi navijaci tražimo samo znoj, krv i borbu, koju su zaboravili u Gradaccu."Sarajevu se ne prijeti, ali mi smo u tako očajnoj situaciji i zbog toga morat ćemo sve učiniti kako bi iznenadili Sarajevo. Nama bi i jedan bod bio ogroman uspjeh, kazao bih da bi bio ravan pobjedi".
Eheh bice veceras.hilmo je napisao/la:Jel imao ko priliku gledati semberce u nastavku prvenstva, mogu li nam praviti problema?
@sabinho
Ako imaš vremena de nam onu analizu protivnika kao što si pred prvo kolo radio, da vidimo hoćemo li najavljivati "tamburanje" protivnika ili ćemo biti malo oprezniji
Trenirao je danas odvojeno od ekipe, nije strasna povreda.domorocki je napisao/la:Šta je sa Alispahićem,kažu da se povrijedio danas,nema ga do kraja sezone
Pa da ne spavam 3 dana poslije gledanja jbt.bordobijeli je napisao/la:bil neko mogao napraviti neki klip od 8-10 minuta onih crni utakmica FKS isjecke teski momenata za nas npr utakmice zeta,kukesi ono skinite dresove,zeljo 98 ,pomasaj hadzica u cluju,sad borac ova opomena igracima ,troglav,gosk,travnik porazi kuci , 7-0 protiv borusije na kraju ona podrska hz i da zavrsi s utakmicom Sarajevo -Borac kad se pjevalo i kada tesko je kad redas poraze pjesma s sjevera nikad ne prestaje . znam da je crnjak video al et
Vjerovatno FaceTV. To je, ja mislim, i jedina utakmica koja ne bi trebala bit propracena kamerama uz direktan prijenos. Ajde uprava, obradujte ekipu sto nisu u mogucnosti doc na tekmu.maksum je napisao/la:"Utakmica devetnaestog kola u kojoj Sarajevo dočekuje Mladost iz Velike Obarske neće biti emitovana ni na jednom od ova tri kanala, ali klub radi na tome da bude prenos na jednoj drugoj TV kući."
znal ko jel ima prenos na to jednoj drugoj tv kuci za nas koji nisu u sarajevu?
dobar si momak...bordobijeli je napisao/la:bil neko mogao napraviti neki klip od 8-10 minuta onih crni utakmica FKS isjecke teski momenata za nas npr utakmice zeta,kukesi ono skinite dresove,zeljo 98 ,pomasaj hadzica u cluju,sad borac ova opomena igracima ,troglav,gosk,travnik porazi kuci , 7-0 protiv borusije na kraju ona podrska hz i da zavrsi s utakmicom Sarajevo -Borac kad se pjevalo i kada tesko je kad redas poraze pjesma s sjevera nikad ne prestaje . znam da je crnjak video al et
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, NazorUso, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 46 gostiju.