12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Cartman
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2015, 02:41

Baraz je jedini realni cilj, a i to ce bit u bobu. Izrael igra zadnju protiv Belgije, a mi protiv Kipra. Vjerovatno ce nam trebat pomoc Belgije tu. A realno njihova B-ekipa je bolja od svih ostalih A-ekipa iz grupe, tako da ne sumnjam u njih.

Vjerujem da cemo se nekako ugurat ispred Izraela. Eh crni Safete u kakva si nas g0vna uvalio. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 apr 2015, 03:38

Cartman je napisao/la:Baraz je jedini realni cilj, a i to ce bit u bobu. Izrael igra zadnju protiv Belgije, a mi protiv Kipra. Vjerovatno ce nam trebat pomoc Belgije tu. A realno njihova B-ekipa je bolja od svih ostalih A-ekipa iz grupe, tako da ne sumnjam u njih.

Vjerujem da cemo se nekako ugurat ispred Izraela. Eh crni Safete u kakva si nas g0vna uvalio. :(
Ma bolje nam je samo da igramo i da ne razmisljamo previse. Valjda ce biti i srece u svemu ovome. :evil: Nego ja vas molim da predodnika vise ne spominjete. Tacno me zeludac odma zaboli cim mu ime cujem. Ubleha Bozija. :( :(
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2015, 05:31

Consigliere je napisao/la:Po mom misljenju, Izrael ce doci u Zenicu da se proba odbraniti (Vels i Belgija su ih spustili na zemlju) i uzeti bod kojim im pa skoro garantuje baraz. To ce biti jedna zatvorena formacija sa jednim napadacem, bez nekih ambicija u napadu.
Ko god da je pokusao da igra tako protiv nas je potonuo ko Titanik.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Nerminovic
Kontakt:

12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Nerminovic » 03 apr 2015, 05:45

Principatus je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Po mom misljenju, Izrael ce doci u Zenicu da se proba odbraniti (Vels i Belgija su ih spustili na zemlju) i uzeti bod kojim im pa skoro garantuje baraz. To ce biti jedna zatvorena formacija sa jednim napadacem, bez nekih ambicija u napadu.
Ko god da je pokusao da igra tako protiv nas je potonuo ko Titanik.
Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2015, 08:38

Mi da bi prišli vratima baraža moramo po svaku cijenu dobiti Izrael.

Bod protiv Belgije bi bio da se odškrinu ista.

Situacija je mnogo teška ali tekmu po tekmu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2015, 08:53

Nerminovic je napisao/la:trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...
Ma njihov trener je pod pritiskom već godinama, trebao je dobiti otkaz nakon prošlog ciklusa, čisto sumnjam da će se on otvoriti u Zenici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 apr 2015, 10:49

Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 11:06

dubrovnik je napisao/la:Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.
Naravno, situacija i nije tako ocajna. Istina da nam se neke stvari moraju poklopiti, ali i da nam u goste dolaze ekipe od kojih smo bolji. Izrael se mora pobijediti, onda njima ostaje gostovanje u Velsu i Belgiji, nama dolazi Vels i gostujemo Belgiji, ko tu izvuce bolje rezultate, ide u baraz. Izrael tesko moze izvuci vise od 2 boda s tih gostovanja, mi smo sami sebe pobijedili protiv njih. Kipar nema sanse da nam dva puta zaredom pomrsi racune.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 03 apr 2015, 11:39

Sta kaze racunica ako Belgija uzme Vels , a uzmemo i mi Vels a naravno prije toga pobijedimo izrael i uzmemo bod kod Belgije , bil imali sanse onda da se direktno plasiramo ?

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 apr 2015, 11:42

Ma moze Izrael samo da moli Boga da bod izvuku kod nas, oni su se nafurali kad su dobili nasu drugu postavu 3-0 s onim amaterom na klupi. ljucna svtar ce biti to da li cemo biti zdravi, ako budemo kompletni i ako nas oni budu probali napast mislim da ne mozemo a da ne pobjedimo i to sa par golova razlike. Sto se tice rasporeda do kraja, mislim da se i protiv Belgije moze odigrati dobro i uzeti makar bod, pa koji su to oni klinac da neki unaprijed racunaju poraz tu, pa ako im je mogo Vels uzet bod u Briesul mozemo i mi ocekivati minimalno bod.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 apr 2015, 11:44

Virtu4l je napisao/la:Ma njihov trener je pod pritiskom već godinama, trebao je dobiti otkaz nakon prošlog ciklusa, čisto sumnjam da će se on otvoriti u Zenici.
Ko god se pokušao odbraniti u Zenici, fasov'o je i to debelo. Sigurno da neće sve karte baciti u napad, ali mislim da će igrati ofanzivnije i pokušati nam i teoretski uskratiti šanse za plasman.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 apr 2015, 11:45

Fordinjo je napisao/la:Sta kaze racunica ako Belgija uzme Vels , a uzmemo i mi Vels a naravno prije toga pobijedimo izrael i uzmemo bod kod Belgije , bil imali sanse onda da se direktno plasiramo ?
Moze samo ako mi dobijemo Belgiju u gostima, a i rezultati Velsa se malo poklope, ali u sustini sanse za dirketan plasman su samo teoretske tako da ne treba puno ni razmisljati o njima ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Goalgetter » 03 apr 2015, 11:46

Ako zelimo biti treci:

Izrael mora izgubiti protiv Belgije, Velsa i nas

Mi moramo pobjediti Izrael, Cipar, Wales, Andoru (uz poraz u Belgiji).

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 11:52

Goalgetter je napisao/la:Ako zelimo biti treci:

Izrael mora izgubiti protiv Belgije, Velsa i nas

Mi moramo pobjediti Izrael, Cipar, Wales, Andoru (uz poraz u Belgiji).

U ovom slucaju, Izrael moze odigrati i nerijeseno u Velsu ili Belgiji.
I ne vidim sto raja misli da je 2. mjesto nemoguca misija? Ako, u narednom kolu, uzmenmo Izrael, a Belgija Vels, sto je realno i ocekivano,eto na u igri.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 03 apr 2015, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 apr 2015, 11:53

da bi bili sigurni na EP,mi moramo pobjediti sve utakmice....
izrael,vels,andora kuci i kipar u gostima,mi ako nemozemo pobjediti,i netrebamo se plasirati..u gostima protiv belgije siguran sam sa preko 20 000 nasih navijaca,uz dobar pristup,mozemo ih pobjediti..
iskreno,mene je najvise strah izraela..i nasih navijaca.. :oops:
**** znaju da dolaze u drzavu,i grad zenicu,sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom,**** ce ici da provociraju prekid..zapamtite. :!:
budel se skandiralo,isticale palestinske zastave,siguran sam da ce **** iscenirati belaj,napustanje terena,provocirace i navijace,jedan upaljac ako dolati dje treba,pisi propalo :salut:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 apr 2015, 11:59

Opcija 1

Pobjedimo Izrael kuci
Pobjedimo Wels kuci
Izgubimo od Belgije u gostima.
Pobjedimo Kipar u gostima
= 17 bodova

Izrael izgubi u Bosni
Izrael dobije Andoru kuci
Izrael uzme bod u Welsu
Izrael dobije Kipar kuci
Izrael izgubi od Blegije u gostima
= 16 bodova

Wels izgubi od Belgije kuci
Wels dobije Kipar u gostima
Wels osvoji bod kuci protiv Izraela
Wels izgubi u Bosni
Wels dobije Andoru
=18 bodova

Opcija 2

Pobjedimo Izrael kuci
Pobjedimo Wels kuci
Uzmemo bod u Belgiji
= 18 bodova

zrael izgubi u Bosni
Izrael izgubi u Welsu
Izrael dobije Kipar kuci
= 15 bodova

Wels dobije Kipar u gostima
Wels osvoji 3 boda protiv Izraela
Wels izgubi u Bosni
Wels dobije Andoru
=20 bodova

Opcija 3

Pobjedimo Izrael kuci
Pobjedimo Wels kuci
Pobjedimo Belgiju u gostima
= 20 bodova

Izrael izgubi u Bosni
Izrael osvoji bod u Welsu
Izrael odigra X sa Kiprom kuci
= 14 bodova

Wels osvoji bod na Kipru
Wels odigra nerjeseno sa Izraelom kuci
Wels izgubi u Bosni
Wels dobije Andoru
=15 bodova

Svi za trecu opciju. :bih: :tralala:
1946

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 apr 2015, 12:35

dubrovnik je napisao/la:Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nakon toga kljucna je i u Belgiji a narocito protiv Velsa.. za Kipar u gostima da ti ne pricam. Ako se ovo ne odigra po planu ona cemo konstatovat da je Kipar kuci bio kljucna tekma, a ako kojim slucajem bude islo sve po planu onda i baraz utakmice su zaista kljucne :D
Na EP je bitno prvu utakmicu otvorit s dobrim rezultatom tako da je ta utakmica kljucna.. a ako se kojim slucajem kiksa na toj tekmi onda preostale dvije su kljucne :D u knokaut fazi sve su kljucne :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 apr 2015, 12:39

Nerminovic je napisao/la: Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.

Ma, daj... Kakva je to logika? Dolaze u goste hendikepirani neigranjem najboljeg igraca realno puno kvalitetnijoj ekipi, a bod im k'o kuca - to ce biti bunkerica, i koja kontra ako bude vremena i prostora :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 03 apr 2015, 12:44

FliX je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nakon toga kljucna je i u Belgiji a narocito protiv Velsa.. za Kipar u gostima da ti ne pricam. Ako se ovo ne odigra po planu ona cemo konstatovat da je Kipar kuci bio kljucna tekma, a ako kojim slucajem bude islo sve po planu onda i baraz utakmice su zaista kljucne :D
Na EP je bitno prvu utakmicu otvorit s dobrim rezultatom tako da je ta utakmica kljucna.. a ako se kojim slucajem kiksa na toj tekmi onda preostale dvije su kljucne :D u knokaut fazi sve su kljucne :urnebes: :urnebes: :urnebes:
upravo tako Flix-svaka je ključna.

moramo pobijediti minimum 4.jedino se mozemo okliznuti tj remizirati s Belgijom .sve ostalo je katastrofa.

ako nam iko uzme bodove šanse za drugo mjesto ne postoje a i za trece su epska fantastika

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 03 apr 2015, 12:50

Consigliere je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.

Ma, daj... Kakva je to logika? Dolaze u goste hendikepirani neigranjem najboljeg igraca realno puno kvalitetnijoj ekipi, a bod im k'o kuca - to ce biti bunkerica, i koja kontra ako bude vremena i prostora :mrgreen:
Consigliere imas pravo.oni ce ganjati i jedan bod jer ih on vodi na 3. mjesto direktno.kakakv napad.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.