Vjerujem da cemo se nekako ugurat ispred Izraela. Eh crni Safete u kakva si nas g0vna uvalio.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma bolje nam je samo da igramo i da ne razmisljamo previse. Valjda ce biti i srece u svemu ovome.Cartman je napisao/la:Baraz je jedini realni cilj, a i to ce bit u bobu. Izrael igra zadnju protiv Belgije, a mi protiv Kipra. Vjerovatno ce nam trebat pomoc Belgije tu. A realno njihova B-ekipa je bolja od svih ostalih A-ekipa iz grupe, tako da ne sumnjam u njih.
Vjerujem da cemo se nekako ugurat ispred Izraela. Eh crni Safete u kakva si nas g0vna uvalio.
Ko god da je pokusao da igra tako protiv nas je potonuo ko Titanik.Consigliere je napisao/la:Po mom misljenju, Izrael ce doci u Zenicu da se proba odbraniti (Vels i Belgija su ih spustili na zemlju) i uzeti bod kojim im pa skoro garantuje baraz. To ce biti jedna zatvorena formacija sa jednim napadacem, bez nekih ambicija u napadu.
Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.Principatus je napisao/la:Ko god da je pokusao da igra tako protiv nas je potonuo ko Titanik.Consigliere je napisao/la:Po mom misljenju, Izrael ce doci u Zenicu da se proba odbraniti (Vels i Belgija su ih spustili na zemlju) i uzeti bod kojim im pa skoro garantuje baraz. To ce biti jedna zatvorena formacija sa jednim napadacem, bez nekih ambicija u napadu.
Ma njihov trener je pod pritiskom već godinama, trebao je dobiti otkaz nakon prošlog ciklusa, čisto sumnjam da će se on otvoriti u Zenici.Nerminovic je napisao/la:trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...
Naravno, situacija i nije tako ocajna. Istina da nam se neke stvari moraju poklopiti, ali i da nam u goste dolaze ekipe od kojih smo bolji. Izrael se mora pobijediti, onda njima ostaje gostovanje u Velsu i Belgiji, nama dolazi Vels i gostujemo Belgiji, ko tu izvuce bolje rezultate, ide u baraz. Izrael tesko moze izvuci vise od 2 boda s tih gostovanja, mi smo sami sebe pobijedili protiv njih. Kipar nema sanse da nam dva puta zaredom pomrsi racune.dubrovnik je napisao/la:Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.
Ko god se pokušao odbraniti u Zenici, fasov'o je i to debelo. Sigurno da neće sve karte baciti u napad, ali mislim da će igrati ofanzivnije i pokušati nam i teoretski uskratiti šanse za plasman.Virtu4l je napisao/la:Ma njihov trener je pod pritiskom već godinama, trebao je dobiti otkaz nakon prošlog ciklusa, čisto sumnjam da će se on otvoriti u Zenici.
Moze samo ako mi dobijemo Belgiju u gostima, a i rezultati Velsa se malo poklope, ali u sustini sanse za dirketan plasman su samo teoretske tako da ne treba puno ni razmisljati o njima ...Fordinjo je napisao/la:Sta kaze racunica ako Belgija uzme Vels , a uzmemo i mi Vels a naravno prije toga pobijedimo izrael i uzmemo bod kod Belgije , bil imali sanse onda da se direktno plasiramo ?
U ovom slucaju, Izrael moze odigrati i nerijeseno u Velsu ili Belgiji.Goalgetter je napisao/la:Ako zelimo biti treci:
Izrael mora izgubiti protiv Belgije, Velsa i nas
Mi moramo pobjediti Izrael, Cipar, Wales, Andoru (uz poraz u Belgiji).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dubrovnik je napisao/la:Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.
Ma, daj... Kakva je to logika? Dolaze u goste hendikepirani neigranjem najboljeg igraca realno puno kvalitetnijoj ekipi, a bod im k'o kuca - to ce biti bunkerica, i koja kontra ako bude vremena i prostoraNerminovic je napisao/la: Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.
upravo tako Flix-svaka je ključna.FliX je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Izrael je u jos goroj situaciji nego mi. 3 najteze tekme u gostima jos mora odigrati ako se ne varam. Racunati da ce nas pobjediti u Zenici i tako se dohvatit baraza mogu samo ocajnici. Mislim da Mesa moze BiH dovesti do baraza. Nece biti lako ali ova utakmica protiv Izraela je kljucna za nas jer im se priblizavamo na bod razlike a Vales nam dolazi u goste. Nece biti lako ali ja se nadam da cemo pronaci snagu i proci makar do baraza.![]()
![]()
![]()
Nakon toga kljucna je i u Belgiji a narocito protiv Velsa.. za Kipar u gostima da ti ne pricam. Ako se ovo ne odigra po planu ona cemo konstatovat da je Kipar kuci bio kljucna tekma, a ako kojim slucajem bude islo sve po planu onda i baraz utakmice su zaista kljucne![]()
Na EP je bitno prvu utakmicu otvorit s dobrim rezultatom tako da je ta utakmica kljucna.. a ako se kojim slucajem kiksa na toj tekmi onda preostale dvije su kljucneu knokaut fazi sve su kljucne
![]()
![]()
Consigliere imas pravo.oni ce ganjati i jedan bod jer ih on vodi na 3. mjesto direktno.kakakv napad.Consigliere je napisao/la:Ma, daj... Kakva je to logika? Dolaze u goste hendikepirani neigranjem najboljeg igraca realno puno kvalitetnijoj ekipi, a bod im k'o kuca - to ce biti bunkerica, i koja kontra ako bude vremena i prostoraNerminovic je napisao/la: Nema šanse...ubili su nas već jednom, što bi se sad branili - trener im je izjavio da je ovo ključna utakmica i očekuje ofanzivnu igru kao sto su kod kuće odigrali...zvuči opasno ali Izrael ide po sva 3 boda i drugo bi bilo glupo, imaju šansu da sami rješavaju ostatak utakmica ako nas dobiju...barem nam valja što je Raffaelov suspendovan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.