Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TomBrajder
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la TomBrajder » 03 apr 2015, 01:20

Lijepo vas molim sve da vise ne pisete gluposti na ovoj temi u narednom periodu, ovoj reprezentaciji treba samo pozitivna atmosfera, trebamo je pravit na svakom mjestu pa tako i ovdje na forumu.
Isto vazi i za teme Pjanica, Spahica, Dzeke, Mese.. ako bas morate se raspravljat raspravljajte se na Safetovoj temi.
A na Mesi je da odluci da li ce pozvati Anela, Avdiju, Tini poziv mislim da nije upitan.
Znam da nema nista od ovog sto pisem al kad bi jedno ili dvoje poslusali ovo sto pisem odma je bolje, evo ja cu prvi poslusat sam sebe i necu pisat nista nebitno na ovoj i slicnim temama :salut: :bih:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 03 apr 2015, 02:05

TomBrajder je napisao/la:Lijepo vas molim sve da vise ne pisete gluposti na ovoj temi u narednom periodu, ovoj reprezentaciji treba samo pozitivna atmosfera, trebamo je pravit na svakom mjestu pa tako i ovdje na forumu.
Isto vazi i za teme Pjanica, Spahica, Dzeke, Mese.. ako bas morate se raspravljat raspravljajte se na Safetovoj temi.
A na Mesi je da odluci da li ce pozvati Anela, Avdiju, Tini poziv mislim da nije upitan.
Znam da nema nista od ovog sto pisem al kad bi jedno ili dvoje poslusali ovo sto pisem odma je bolje, evo ja cu prvi poslusat sam sebe i necu pisat nista nebitno na ovoj i slicnim temama :salut: :bih:
Sad' tek skonto? Hajde dobro je bolje ikada nego nikada.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

MesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MesaBazdarevic » 03 apr 2015, 02:14

TomBrajder je napisao/la:Lijepo vas molim sve da vise ne pisete gluposti na ovoj temi u narednom periodu, ovoj reprezentaciji treba samo pozitivna atmosfera, trebamo je pravit na svakom mjestu pa tako i ovdje na forumu.
Evo jedno bitno pitanje za tebe, zbog cega mislis da mu je poziv neupitan u narednom periodu? Cime je on toliko zadivio?

@feridagicu izlijeci se, ide ignore.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 03 apr 2015, 04:06

BaDa12 je napisao/la:Nekad bile Tri magične riječi, danas Šest magičnih riječi. :tralala:

:opaopa: :bih:
:clap: :clap: :tokralju:
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2015, 05:12

Pivopija je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:Mislim da je rijetkost u svijetu da dvije osobe sa istim prezimenom budu istovremeno na svjetskom prvenstvu (pa jos u Brazilu) i mi trebamo sa prezimenom Susic da se ponosimo.
Trebao je i Sead Susic ici pa da se jos vise ponosimo, a mozda i jos koji clan njihove familije.
Haha tako je brate, trebali su jos kojeg povesti, da se "ponosimo" eksport-produktom zvani nepotizam. :mrgreen:

@MesaBazdarevic

To selektore! :salut:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 apr 2015, 11:00

MesaBazdarevic je napisao/la:
Evo jedno bitno pitanje za tebe, zbog cega mislis da mu je poziv neupitan u narednom periodu? Cime je on toliko zadivio?

Po čemu te je zadivio Medunjanin ? Prcić i Štilić,po čemu su te oni zadivili ?Da te nije Zakarić zadivio igrama u Zvorniku i Vitezu ?

MesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MesaBazdarevic » 03 apr 2015, 12:32

momirpeh je napisao/la:
MesaBazdarevic je napisao/la:

Po čemu te je zadivio Medunjanin ? Prcić i Štilić,po čemu su te oni zadivili ?Da te nije Zakarić zadivio igrama u Zvorniku i Vitezu ?
Jesam li gdje napiso da su me zadivili Stilic i Prcic? Medu ne spominji u istom postu sa Tinom. Pozz

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 apr 2015, 23:35

Medunjanin ? Jel' to onaj što nije htio igrat za BiH i čekao poziv Holandije ? Jel' to onaj što ne može probit igrača iz Andore ? Prije nego što ostaviš komentar makar malo mućni tikvom :kafa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2015, 23:40

Ti si ocigledno previse mucko tikvom pa ti Tino igracina. A ni ovaj nije bolji u pogledu bivsih reprezentacija.
Celik!3,2,2.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 03 apr 2015, 23:47

momirpeh je napisao/la:Medunjanin ? Jel' to onaj što nije htio igrat za BiH i čekao poziv Holandije ? Jel' to onaj što ne može probit igrača iz Andore ? Prije nego što ostaviš komentar makar malo mućni tikvom :kafa:
Isti onaj koji je sa Holandijom bio evropski prvak 2006 :D
Bitno je da Belgija i dan danas oplakuje za Interovim velikanom Tincekom. :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 apr 2015, 23:51

Zar Mesa nije izbacio Tinkija :?

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.<---ebem ovo :thumbdown: :evil:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 04 apr 2015, 06:57

Sve u svemu, namece se da je Tino - Sven (ja imena, yebo mu ja ime), prvi kandidat za pocetnih 11 u narednim utakmicama reprezanticije. Nije mi drago, on je mudo od igraca u poredjenu sa evropskom konkurencijom, ali zabi mu...
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 05 apr 2015, 00:12

Evo i Split jaci od njih :crazy: ... Avdija i Tino kobejage udarna snaga Papeta protiv Kipra itd... :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 apr 2015, 00:21

Juventinisimo je napisao/la:Zar Mesa nije izbacio Tinkija :?

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.<---ebem ovo :thumbdown: :evil:
Nije jos ali sudeci po ove dvije utakmice samo sto nije.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 05 apr 2015, 00:25

UNIŠTIO IH PORAZ OD SPLITA Milevskij pobjesnio i razbio vrata, Sušić novinare nazvao smećem.

U naletu bijesa pri ulasku u hodnik ispred svlačionica Milevski je nogom razbio vrata, dok je Sušić opsovao ispred novinara koji su čekali na izjave i kazao:

- Pišite što hoćete, smeća. :?

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 05 apr 2015, 00:39

Boli njega... jer evo hoce Dinamo Zagreb da ga kupi :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 01:24

Ima li Virte da maše onom zastavom zbog koje su ukinuti ljiljani :D I uvjerava nas u budućnost :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 05 apr 2015, 01:46

Tino razocarao danas, Inter se mucio protiv otpisane Parme.
Iako je igrao na prirodnoj poziciji, zadnji vezni, veoma malo je pruzio.
Mora se uozbiljiti. :thumbup:
DD

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2015, 04:49

Burundi je napisao/la:Tino razocarao danas, Inter se mucio protiv otpisane Parme.
Iako je igrao na prirodnoj poziciji, zadnji vezni, veoma malo je pruzio.
Mora se uozbiljiti. :thumbup:
Zato je Hasmik u Unitedu potrgao. :thumbup:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 apr 2015, 06:30

Jadan ovaj nas narod...Tino ih razveseljava sa slabim igrama...dotakli dno,pa se samo koprcaju.. :facepalm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, General505, HZbec, Sveti, torbica i 53 gosta.