Bravo legendo kako sam na tu stvar zaboravio

@BaDa12
Vidiš to nisam ni ja znao

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
@"LeBronfan" ne kontam sta je smjesno pa i tvoj klub je u krizi mislim na kosarkaski.LeBronfan je napisao/la:Kako no ide ona reklama prvaci ne samo ove godine
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još Uleb Cup, kad se sjetim Albe i 15 razlike, atmosfera je bila uhhmajestic24 je napisao/la:Kad se sjetim vremena kad je KK Bosna igrao nlb ligu prije nekoliko godina,pa cak se govorilo i o euroligi. Jbt tad sam kao srednjoskolac svaki vikend zeljno iscekivao da gledam njihove meceve. Kad su tu bili Markovic,Lance Wiliams,pa i onaj drugi Wiliams (najvise mi ostao upamcen po onom mecu kad smo igrali protiv crvene zvezde kad su se zayebali i stavili ga na poziciju centra a tip bek sa metar i sedamdeset. Sjecam se cak da je tad zakucao u prvom napadu),pa su tu jos bili mali Danko Delibasic,Bajramovic,Bavcic...ih,kako je tad kosarka u Sarajevu zivjela. Ali eto,da mi je neko 2006 rekao da ce se KK Bosna za 10 godina ugasiti ja bih mu rekao da nije normalan.
ZALOSNO!!
Ili još prije, kad je Saša Vasiljević igrao, Neno se vratio...elninho_resTO je napisao/la:Za prije nisam mogao naci, ali tandem Tomovic-Parezanin, pa Sehovici, Ikonic, Bremer, Damjanovic, Rahimic, Pasalic, bilo ih je jos. Nabijem te Harunko.
Parezanin je bio prije Sase ako se dobro sjecamBaDa12 je napisao/la:Ili još prije, kad je Saša Vasiljević igrao, Neno se vratio...elninho_resTO je napisao/la:Za prije nisam mogao naci, ali tandem Tomovic-Parezanin, pa Sehovici, Ikonic, Bremer, Damjanovic, Rahimic, Pasalic, bilo ih je jos. Nabijem te Harunko.
Svake godine da im neko ustupi licencu!?Zip je napisao/la:Mislim da ce Bosna opet igrati Ligu 12 il kako se vec bude zvala...
Ukoliko Bosnjak bude prvi nakon play offa A1 lige, ovi bi im ustupili licencu za igranje...
Mislim da je to moguce, i da je to vec neko i radio ranijih godina...
Pogotovo ako povecaju ligu, Bosna ce igrati jer mnogo ne zele zbog finansija..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bosna BošnjacimaJoseMourinho je napisao/la:nek se odspoje od royala, a prispoje bosnjaku, pa da imamo bosna bošnjak![]()
Ja sam skoro vidio da je ucestvovao na nekom kosarkaskom kampu u Srbiji, ali ne znam da li vodi neku ekipu ili sta vec. Toliko znamPappy je napisao/la:Vidim gore ste se prisjećali starih vremena. Može li mi neko reći gdje je i šta radi sada Dejan Parežanin ? Guglao sam, ali sve su to bajate stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.