Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i toharishp je napisao/la:Opet diverzije pravis.NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i toharishp je napisao/la:Opet diverzije pravis.NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50![]()
![]()
Utješno, nema štaharishp je napisao/la:Ebote gledam ukupne ocjene od 208 igraca svih ocjenjeni u BL Vedo na 197.
Ali dobro bolje je ocjenjen od onog Svabskog Poljaka Podolskog,od Milivoja Slovenca i Pejcinovica koji je priljubio zadnju poziciju.Ima ih i gori ako nista![]()
Vedu dok god ne prodje strah, sto ima od duela, nece te ocjene ici na bolje(jedino ako zabije koji gol).NoName je napisao/la:Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i toharishp je napisao/la:Opet diverzije pravis.NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50![]()
![]()
Na mjestu Hoopa skinuo bi im kompletno i radikalno platu za minimalno 50%.Ragnicku povisio ali s tim da nakon prve dvije uzastopno nedobivene leti napolje.Jos par friskih pojacanja doveo.Kao i navijace stavio uzengije,da se ne ritaju.Principatus je napisao/la:Vjerovatno sa TMa.
http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite1.html
Licno ne vjerujem da Stuttgart sebi moze kupiti Ibisevica, jer gledaju da nadju nesto za manje para, a ovaj ima ugovor kod Hoffenheima ja mislim do 2012 ili 2013. Moraju racunati sa nekih 10 milliona Eura, a Hoffenheimu nije bas stalo do novca. Iako bi mu to pozelio, posebno poslije toliko pljuvanja po njemu i sa strane pojedinih Hoffenheimovih "navijaca". Za spekulisati je, da ako Hoffenheim dodje pri sebi, Ibisevic isto, da ce sljedecoj sezoni biti mnogo jaci nego u ovoj. Mozda je to razlog za interes Stuttgarta, nada da je Ibisevic upravo potcjenjen zbog njegove i Hoffenheimove forme, uostalom losa atmosfera u ekipi etc.
Procitana knjiga je on...doslo vrijeme da se neke stvari mijenjaju. A trener uvjek najebe,bio kriv ili ne. Ragnick je KRIV!!!RiNo je napisao/la:Ragnick ih je stvorio, on ce ih i unistiti
Jeste i nek im vehaga dodje pa ce im biti kriv svako ziv.majestic24 je napisao/la:Procitana knjiga je on...doslo vrijeme da se neke stvari mijenjaju. A trener uvjek najebe,bio kriv ili ne. Ragnick je KRIV!!!RiNo je napisao/la:Ragnick ih je stvorio, on ce ih i unistiti
Hare je ovdje u potpunosti u pravu...mi smo malo previse kriticni i prema Vedi i Salihovicu...nije lako igrati sa klocevima...i sam kloc postanes...a definitivno da Hoffu trebaju Obassi i BA u top formi...onda i Vedo igra sa puno vise samopuzdanja i zavrsnica mu je za 10. Dok njih nema oni su prosjecna ekipa...a svi znamo uz to da Demba Ba i Obassi "obozavaju" Ibia...najvjerovatnije sto Ibi zna Francuski pefektno koji i njih dvojca govore...mislim da su ovi neki Vukcevici,Marquselli i ostali cirkusanti doprinjeli samo losoj atmosferi...glupa politika kluba...doveli 5 poluspiceva ,krilnih igraca ,a dobrog beka ni lijevog ni desnog nemaju...a ni zadnjeg veznog razaraca,a ni playmejkera klasicnog!!harishp je napisao/la:Jeste i nek im vehaga dodje pa ce im biti kriv svako ziv.majestic24 je napisao/la:Procitana knjiga je on...doslo vrijeme da se neke stvari mijenjaju. A trener uvjek najebe,bio kriv ili ne. Ragnick je KRIV!!!RiNo je napisao/la:Ragnick ih je stvorio, on ce ih i unistiti
Od goreg ima jos gore.
Bayern bez Roberya moze se slikati
Isto kao i Hofa bez Ba i Obasija spremnog.Onda lako i Vedi i Salihovicu.Jednom da protura lopte drugi da zabija ili makar asistenciju.
Pa i M.U fakticki bez jednog igraca kao drugi tim.![]()
Da sad neko ne ulazi u to o kvalitetu.Za hoffu nedostatak tih igraca je golemo.
NoName je napisao/la:Utješno, nema štaharishp je napisao/la:Ebote gledam ukupne ocjene od 208 igraca svih ocjenjeni u BL Vedo na 197.
Ali dobro bolje je ocjenjen od onog Svabskog Poljaka Podolskog,od Milivoja Slovenca i Pejcinovica koji je priljubio zadnju poziciju.Ima ih i gori ako nista![]()
Al' ima još vremena, ko zna, kako je zaredao s ovim šesticama, samo nebo mu je granica
Cekaj da ja tebi objasnm kako je tek nerealno da se jedna ekipa kakva je studgart interesuje za eto skoro pa najlosije ocjenjenog igraca bundeslige po Kickeru.NoName je napisao/la:Ma samo prenosim....i čekam....da mi neko krene objašnjavat kako su te ocjene nerealne i toharishp je napisao/la:Opet diverzije pravis.NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50![]()
![]()
On savrsen za PL? Bez uvrede prema njemu, ali on je jedva dovoljno fizicki jak za Bundesligu, a ne za Premiership. Pojeli bi ga odbrambeni ovih manjih ekipa koji su svi dvometrasi skoro.el_fenomeno je napisao/la:Vedo savrsen za Engleske Pl. Steta sto nije onda otisao u Birmingham..
Citao sa juce bas malo taj forum. Bas govore ovi iz hofe tako, kaze neki lik uzmite ga djaba vam.Principatus je napisao/la:Kada je u formi Vedina snaga lezi u tome sto jednostavno zna tu stojati gdje treba. Sto jos ima to je jedna abnormalna brzina. Manje mu lezi da se probija kroz neke odbrane, ali tu i tamo pokazao je da i to moze. Njegov potencijal kada je u formi i igra u jednoj intaktnoj ekipi se najbolje moze vidjeti u snimcima protiv Slovenije. Kako je samo tu bezobrazno igrao, bez ikakvog respekta medju nekih 4 protivnika uzima loptu, seta i izvadi jedanesterac itd.
Na TM ima diskusija o njegovom mogucem transferu za Stuttgart. Veoma interesantno citati misljenja drugih navijaca, dakle ne Hoffenheimovih, za koje je on najlosiji igrac uopste kao i Salihovic, i inace za sve kriv. Kada Eduardo i ostali Brazilci/Afrikanci lose igraju, onda je to vecinom jer je lose vrijeme i ovi nisu navikli na to.Kako god, Stuttgartovci su tendencionalno vise za to da se on dovede i smatraju ga upravo jako potcjenjenim, posebno zbog okolnosti kao povrede i lose situacije u Hoffenheimu, koja je ubitacna za napadace njegove vrste. Mnogi su misljenja da bih u njihovoj intaktnoj ekipi procvjetao. Istog sam misljenja.
Ko zna Njemacki moze ovdje citati diskusiju: http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite5.html
Joj al mi onaj gubas Eduardo ide na neku stvar,ja glupljeg igraca nisam vidio i skrtijeg,zbog njega Vedo i Hofenhajm ove godine igraju katastrofalno....soko je napisao/la:Citao sa juce bas malo taj forum. Bas govore ovi iz hofe tako, kaze neki lik uzmite ga djaba vam.Principatus je napisao/la:Kada je u formi Vedina snaga lezi u tome sto jednostavno zna tu stojati gdje treba. Sto jos ima to je jedna abnormalna brzina. Manje mu lezi da se probija kroz neke odbrane, ali tu i tamo pokazao je da i to moze. Njegov potencijal kada je u formi i igra u jednoj intaktnoj ekipi se najbolje moze vidjeti u snimcima protiv Slovenije. Kako je samo tu bezobrazno igrao, bez ikakvog respekta medju nekih 4 protivnika uzima loptu, seta i izvadi jedanesterac itd.
Na TM ima diskusija o njegovom mogucem transferu za Stuttgart. Veoma interesantno citati misljenja drugih navijaca, dakle ne Hoffenheimovih, za koje je on najlosiji igrac uopste kao i Salihovic, i inace za sve kriv. Kada Eduardo i ostali Brazilci/Afrikanci lose igraju, onda je to vecinom jer je lose vrijeme i ovi nisu navikli na to.Kako god, Stuttgartovci su tendencionalno vise za to da se on dovede i smatraju ga upravo jako potcjenjenim, posebno zbog okolnosti kao povrede i lose situacije u Hoffenheimu, koja je ubitacna za napadace njegove vrste. Mnogi su misljenja da bih u njihovoj intaktnoj ekipi procvjetao. Istog sam misljenja.
Ko zna Njemacki moze ovdje citati diskusiju: http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite5.html
Bilo dobro da ode i Vedo i Sejo.
Pa sjecas se kako je 2008 u Minhenu otresao onog lika i zabio.
Vedo treba da dobije samopouzdanja a nece ga dobiti kad mu Majkumuzel i Eduardo ne salju lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.