Faca Susica za analaCartman je napisao/la:Feridagic je napisao/la:U ovakvoj situaciji sa veznim igracima Tino je najozbiljniji kandidat za startnih 11. Begovic, Vranjes, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Kolasinac (Zukanovic), Besic, Pjanic, Susic, Lulic, Visca, Dzeko.Ibizevic je napisao/la:Uradio 2 driblinga i uspio sačuvati loptu i sad on neka igračina. Pa najmanje što se očekuje od igrača sredine terena je da zna driblati. Može upasti na spisak od 22 igrača ali nije mi ni za igrača sa klupe koji će ući i donijeti preokret.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Motokultivator
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Treba ga u Louvre stavit. Nova Mona Lisa. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Budućnost naše reprezentacije 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel to Virto sugerises da bi on mogao biti selektor u buducnosti? A za igracku buducnost mu vec malo postaje kasno.
P.s. postavka ne mora imati desetku na terenu. Ne znam sta ste svi toliko optereceni tom pozicijom, kao da je toliko bitna. U mnogo klubova odavno prevazidjena, i desetke zamjenjene trkacima.
P.s. postavka ne mora imati desetku na terenu. Ne znam sta ste svi toliko optereceni tom pozicijom, kao da je toliko bitna. U mnogo klubova odavno prevazidjena, i desetke zamjenjene trkacima.
Celik!3,2,2.
- Principatus
- Kontakt:
Gluho bilo. Nedaj boze. Kuc, kuc od drvo.Virtu4l je napisao/la:Budućnost naše reprezentacije
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Virto ponovo jaše i pokušava da trola
A svaki put padne na koljena,ne znam samo što pokušava ustajat'

Što bi Izet rek'o,How yes no...Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Virtu4l je napisao/la:Budućnost naše reprezentacije
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gravce, nemoj ga vise. 
Inace, Mancini danas izjavio da ce Tino biti veliki igrac za par godina i da mu je drago sto ga je upravo on doveo u Inter.
Inace, Mancini danas izjavio da ce Tino biti veliki igrac za par godina i da mu je drago sto ga je upravo on doveo u Inter.
DD
- Motokultivator
- Kontakt:
rishaaa je napisao/la:Virto ponovo jaše i pokušava da trolaA svaki put padne na koljena,ne znam samo što pokušava ustajat'
![]()
Što bi Izet rek'o,How yes no...Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Ovo je bilo stil
x
x
-
MesaBazdarevic
- Kontakt:
NevjerovatnoGojkara je napisao/la:Djanele mi, špradaju se ljudi sa njim u hrvatskoj![]()
- Motokultivator
- Kontakt:
Sprdaju se snjim u Hrvatskoj. 
x
x
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da se Dinamo sprda sa tim kako je Hajduk mjesec dana prodavao Tinu Interu, a oni uvale Brozovica za par dana.
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ovaj ili slican post pisem na ovoj temi, pa, deseti put: ljudi koji mu zamjeraju nesto, ne zamjeraju mu da ne zna igrat' lopte, to jednostavno nije tacno. Zamjeraju mu sto je bio dio nepotizma, a ako su Zukanovicu uradili ono sto mislimo da jesu, i krivicnog dijela, a sve u reziji njegovog oca i amidze. Nije to mala stvar!
S druge strane, ako misli sebi dobro, nek' bjezi iz Hajduka pa bilo gdje. O kojem nivou fudbala je tu rijec najbolje govori cinjenica da je Vrsajevic jedan od boljih igraca istog
Nek' bjezi na zapad i nek' radi k'o konj, i sigurno da ce biti mjesta za njega.
S druge strane, ako misli sebi dobro, nek' bjezi iz Hajduka pa bilo gdje. O kojem nivou fudbala je tu rijec najbolje govori cinjenica da je Vrsajevic jedan od boljih igraca istog
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fudbal nije samo "igrat lopte". On mozda zna "igrat lopte", ali nema ostalih "loptaskih" vjestina. Ima dribling i sut, istina koji ne radi protiv jacih ekipa, i to je sva njegova fudbalska vjestina. Nit moze trcat, nit je brz. Nije mu ni dodavanje nesto bolje da kazes vidi stvarno. Jedino dribling ostaje. A takav moze proci u Hajduku.
p.s. sta je jos smijesnije, Avdija nije nista bio bolji u Celiku nego u Hajduku, a tamo kofol standardan. Eto ekipe.
p.s. sta je jos smijesnije, Avdija nije nista bio bolji u Celiku nego u Hajduku, a tamo kofol standardan. Eto ekipe.
Celik!3,2,2.
Lik poredi Čelik s Hajdukom 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar to nije pokazatelj koliko je taj Hajduk jak? Pojacanje im igrac iz Celika.momirpeh je napisao/la:Lik poredi Čelik s Hajdukom
Celik!3,2,2.
Mislim da je rijetkost u svijetu da dvije osobe sa istim prezimenom budu istovremeno na svjetskom prvenstvu (pa jos u Brazilu) i mi trebamo sa prezimenom Susic da se ponosimo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Nekad bile Tri magične riječi, danas Šest magičnih riječi.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trebao je i Sead Susic ici pa da se jos vise ponosimo, a mozda i jos koji clan njihove familije.Feridagic je napisao/la:Mislim da je rijetkost u svijetu da dvije osobe sa istim prezimenom budu istovremeno na svjetskom prvenstvu (pa jos u Brazilu) i mi trebamo sa prezimenom Susic da se ponosimo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin