Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la rishaaa » 02 apr 2015, 00:55

Feridagic je napisao/la: Zasto poredis Besica i Tinu? Naravno da je Besic bolji, ali pricamo o trecem veznom igracu u formaciji 4-2-3-1. Tino nije podbacio ni jednu utakmicu koju je odigrao u toj mjeri da bi se zakljucilo da nije za reprezentaciju. U konkurenciji; Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic u najmanju ruku je sasvim ravnopravan ako ne i malo iznad, a uz Stilica je i jedini koji IGRA. To sam mislio i prije a pokazalo se i u ovoj utakmica kada je za nekoliko minuta pokazao vise od pobrojanih.
Pa zar Tino nije defanzivni vezni,ili ćeš mi sad reći da njegov amidža a naš bivši selektor laže??? Tako ga je predstavio pred utakmicu sa Egiptom,zajedno sa Anelom Hadžićem... Ne znam samo kako smo došli do te priče da jednog defanzivnog veznog guramo sa Štilićem,Vrančićem,Medunjaninom a čak mu pojedinci daju i 10-ku od Misketa.. Znači neko od nas DVOJICE izmišlja i laže,Feride!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 00:59

calcio je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
calcio je napisao/la:Znaci ako nije jednako dobar kao Besic, ne treba nam? Vazi li samo za Tina ili i za ostale? Jer bojim se da bi u tom slucaju ostali bez vecine igraca. :mrgreen:
ja sam samo reko da kvalitet nije za prvih 11 nikako kako ga vi gurate, dal ce to postat ne znam niti cu da ulazim u to, al sa trenutnim stanjem u prvih 11 reprezentacije kakva smo mi nema sigurno mjesta što je i mesi jasno ;)
Ne gura ga niko u prvih 11, samo odgovaramo ovim trolovima koji i dalje s vremena na vrijeme upadnu sa nekakvim doskocicama kako TSS ne zna hodati i slicno. Trenutno nije u nekoj formi i ne moze biti siguran ni da ce dobiti poziv ali jesenas je igrao bas fino, sa takvom formom bi trebao imati mjesto u kadru.
jbg pape je kriv, ugura ga na silu i to ce pratit momka, ako gdje kojim slucajem ode ljetos vidjet kakav ce biti, al trenutno stanje je da je blizi da nikako ne dobije poziv nego da igra u prvih 11, na sta sam ja i repliciro jer to procita, taj idealni nas sastav sa njim ;)

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 02 apr 2015, 01:00

rishaaa je napisao/la:
Feridagic je napisao/la: Zasto poredis Besica i Tinu? Naravno da je Besic bolji, ali pricamo o trecem veznom igracu u formaciji 4-2-3-1. Tino nije podbacio ni jednu utakmicu koju je odigrao u toj mjeri da bi se zakljucilo da nije za reprezentaciju. U konkurenciji; Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic u najmanju ruku je sasvim ravnopravan ako ne i malo iznad, a uz Stilica je i jedini koji IGRA. To sam mislio i prije a pokazalo se i u ovoj utakmica kada je za nekoliko minuta pokazao vise od pobrojanih.
Pa zar Tino nije defanzivni vezni,ili ćeš mi sad reći da njegov amidža a naš bivši selektor laže??? Tako ga je predstavio pred utakmicu sa Egiptom,zajedno sa Anelom Hadžićem... Ne znam samo kako smo došli do te priče da jednog defanzivnog veznog guramo sa Štilićem,Vrančićem,Medunjaninom a čak mu pojedinci daju i 10-ku od Misketa.. Znači neko od nas laže!
Laze selektor, odnosno bivsi selektor, iako formulacija igraca sredine terena cesto varira. Eto npr. mnogo ljudi ce ti reci da je Pjanic defanzivni vezni, on to i sam za sebe kaze, medjutim ima ih koji tvrde da je to ludocst. Cak ih ima koji kazu da je on LIBERO :wave:
Sve u svemu Tino NIJE klasicni defanzivni vezni, mislim da bi mogao odigrati ispred odnosno izmedju pravog zadnjeg veznogi i tzv. 10-ke, kao i prvog iza napadaca.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2015, 01:02

Hahaha ko ce sada ovo opet citati naredni mjesec dana. Nikad kraja. Ali ajde nema veze neki su ipak dosljedni. Pojedinci za Safeta a pojedinci za Tina. Obitelj Susic nam ne da mira nikada. Do sljedecih 15ak minuta jer vjerujem da Tino ostaje u repki. Za Novu 10 u repki isticem 3 kandidata. Milicevic, Vrancic i Salihovic. Bojim se da Medunjanin mora na hladjenje, Hadzic takodjer. S tim da bi ovog drugog na dugotrajno hladjenje poslao. Ja Medunjanina ne mogu vise gledati. Sve je losiji i losiji. Pa gol koji smo primili od Austrije je njegov uradak i to je manje vise sve sto je u utakmici odigrao. A Hadzic cista nula. Trenutno je Tino bolji od njih. Cak sam uvjeren iako ovim riskiram baraznu paljbu da bi Tino bolje odigrao poziciju DM od Hadzica iako je on miljama daleko od te pozicije. Pozz.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 02 apr 2015, 01:09

dubrovnik je napisao/la:Hahaha ko ce sada ovo opet citati naredni mjesec dana. Nikad kraja. Ali ajde nema veze neki su ipak dosljedni. Pojedinci za Safeta a pojedinci za Tina. Obitelj Susic nam ne da mira nikada. Do sljedecih 15ak minuta jer vjerujem da Tino ostaje u repki. Za Novu 10 u repki isticem 3 kandidata. Milicevic, Vrancic i Salihovic. Bojim se da Medunjanin mora na hladjenje, Hadzic takodjer. S tim da bi ovog drugog na dugotrajno hladjenje poslao. Ja Medunjanina ne mogu vise gledati. Sve je losiji i losiji. Pa gol koji smo primili od Austrije je njegov uradak i to je manje vise sve sto je u utakmici odigrao. A Hadzic cista nula. Trenutno je Tino bolji od njih. Cak sam uvjeren iako ovim riskiram baraznu paljbu da bi Tino bolje odigrao poziiju DM od Hadzica iako je on miljama daleko od te pozicije. Pozz.
Ne znam, ja odgledah opet utakmicu, bas ono polahko i stvarno ne vidjeh da je Hadzic bio bas toliko los. Znas ima situacija kada ti po difaltu stavis u svoju glavu da je igrac toliko los i sta god on uradio u utakmici ti vidis samo negativnost. Ako je dao gol po zemlji ti ces pitati zasto nije u raslje. Eto meni se to u prvi mah desavalo sa Hajrovicem nakon onoga sa Dzekom, ali posle ponovno pogledane utakmice blizu sam da korigujem stav (da nije za 23 iako i dalje nije ni blizu Visce :) ) Mislim da sam to vec primjetio kod tebe jednom kada je u pitanju Avdija u utakmici Hajduk - Dinamo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 apr 2015, 01:11

Jedini nas vezni igrac koji moze prismrditi Grande Misketu, u smislu da ima damu da drzi loptu u nogama dok ga protivnicki igraci napadaju, nije ga strah graditi se u mjestu ili driblati, i na tome mu svaka čast...čak je i spor poput Misketa...
mozda od njega nesto i bude...Pape ga je uhakao neopravdanim forsiranjem...kao i mnoge druge igrace, atmosferu, navijace, repku, rezultate...sve...
Nikada ne mogu prihvatiti cinjenicu da ga je vodio u Brazil a nije imao zasluge za plasman na SP ni 0%...ni u sastavu u kvalama nije bio, a jedan Zahirovic odigrao 7 tekmi u kvalifikacijama, i neki dr.igraci dali svoj doprinos, a na kraju izvisili...Pape je smece od covjeka.

Nadam se da će Tino na ljeto preći u neki klub u liga petici i dokazati se.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 apr 2015, 01:13

Feridagic je napisao/la:[
Laze selektor, odnosno bivsi selektor, iako formulacija igraca sredine terena cesto varira. Eto npr. mnogo ljudi ce ti reci da je Pjanic defanzivni vezni, on to i sam za sebe kaze, medjutim ima ih koji tvrde da je to ludocst. Cak ih ima koji kazu da je on LIBERO :wave:
Sve u svemu Tino NIJE klasicni defanzivni vezni, mislim da bi mogao odigrati ispred odnosno izmedju pravog zadnjeg veznogi i tzv. 10-ke, kao i prvog iza napadaca.
Ti ne kontaš da ga ovdje neki guraju u prvih 11,samo ne znam zbog čega :D To isto da kažemo da Cimirot treba igrati u prvih 11... Ničim izazvan! Al' kako god,on opet nikad nece dobiti šansu prije Medunjanina ili Vrančića koji će eto dobit papire... A i zbog činjenice da ćemo osim u tekmi sa Belgijom u svaku utakmicu ući sa 2 napadača... A u takvoj formaciji se zna ko igra i kako... A vrlo lako se može desiti i da Kolašinac ili Zukanović pređu na defanzivnog veznog! Niste realni ni sekunde,čas ga poredite s Pjanićem.pa s Misketom,sutra će biti napadač i to krilni!
Čovječe on nije ni u Hajduku glavni igrač,a vi hoćete od njega da pravite jednog od nosioca tj člana prvih 11 repke!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2015, 01:20

Feridagic je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Hahaha ko ce sada ovo opet citati naredni mjesec dana. Nikad kraja. Ali ajde nema veze neki su ipak dosljedni. Pojedinci za Safeta a pojedinci za Tina. Obitelj Susic nam ne da mira nikada. Do sljedecih 15ak minuta jer vjerujem da Tino ostaje u repki. Za Novu 10 u repki isticem 3 kandidata. Milicevic, Vrancic i Salihovic. Bojim se da Medunjanin mora na hladjenje, Hadzic takodjer. S tim da bi ovog drugog na dugotrajno hladjenje poslao. Ja Medunjanina ne mogu vise gledati. Sve je losiji i losiji. Pa gol koji smo primili od Austrije je njegov uradak i to je manje vise sve sto je u utakmici odigrao. A Hadzic cista nula. Trenutno je Tino bolji od njih. Cak sam uvjeren iako ovim riskiram baraznu paljbu da bi Tino bolje odigrao poziiju DM od Hadzica iako je on miljama daleko od te pozicije. Pozz.
Ne znam, ja odgledah opet utakmicu, bas ono polahko i stvarno ne vidjeh da je Hadzic bio bas toliko los. Znas ima situacija kada ti po difaltu stavis u svoju glavu da je igrac toliko los i sta god on uradio u utakmici ti vidis samo negativnost. Ako je dao gol po zemlji ti ces pitati zasto nije u raslje. Eto meni se to u prvi mah desavalo sa Hajrovicem nakon onoga sa Dzekom, ali posle ponovno pogledane utakmice blizu sam da korigujem stav (da nije za 23 iako i dalje nije ni blizu Visce :) ) Mislim da sam to vec primjetio kod tebe jednom kada je u pitanju Avdija u utakmici Hajduk - Dinamo.
Ja se trudim da ne pisem po nekakvim unaprijed slozenim slikama. Tu utakmicu o kojoj govoris je Avdija bio manje los nego inace jer je Mikanovic igrao iza njega. Ali covjek upropasti 10 napada i nesto jednom zaluta i na kraju ga ti dobro ocjenis. Ali eto neka ti bude. Zapamti kad pisemo o Avdiji i Hajduku pisemo o HNLu a on se i tu sramoti a gdje nece na reprezentativnom nivou. Hadzic po meni nije ni odigrao ovu utakmicu sa Austrijom. Dodavanje nasem stoperu ili njihovom srednjaku je sve sto obicno vidim od njega. Nikad taj nece poslati dugu loptu, predriblati nekog, asistirati, oduzeti loptu. Pa pobogu sta ce ti takav igrac sredine terena. Da se razumijemo ni Medunjanin nista bolji nije bio a za ovoga je i takav los Maradona. Ja to tako vidim a ti mozda ne. Hajrovic je nivo vise u odnosu na ove igrace iako je stalno na klupi. Treba mu Mesa izbiti onu skrtost iz glave. I volio bi vidjeti koliko je Izet minuta igrao u repki a zabio je vec 2 komada. Nije lose za jednu rezervu.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 02 apr 2015, 01:26

rishaaa je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:[
Ti ne kontaš da ga ovdje neki guraju u prvih 11,samo ne znam zbog čega :D To isto da kažemo da Cimirot treba igrati u prvih 11... Ničim izazvan! Al' kako god,on opet nikad nece dobiti šansu prije Medunjanina ili Vrančića koji će eto dobit papire... A i zbog činjenice da ćemo osim u tekmi sa Belgijom u svaku utakmicu ući sa 2 napadača... A u takvoj formaciji se zna ko igra i kako... A vrlo lako se može desiti i da Kolašinac ili Zukanović pređu na defanzivnog veznog! Niste realni ni sekunde,čas ga poredite s Pjanićem.pa s Misketom,sutra će biti napadač i to krilni!
Čovječe on nije ni u Hajduku glavni igrač,a vi hoćete od njega da pravite prvo jednog od nosioca i člana prvih 11 repke!
Dva igraca u vezi vec imamo. Besic i Pjanic! Oni nista drugo ne mogu igrati osim toga sto igraju Besic defanzivnog veznog a Pjanic isto tako ali malo vise ofanzivno orjentisanog - graditelja igre. Fali nam jos jedan, taj koji zna primiti loptu izbaciti driblingom igraca, opaliti po golu, dati zavrsni pas. Nemamo takvog igraca i pitamo se ko bi taj mogao biti. Medunjanin je u ocajnoj formi, spori Tino je za njega brzi voz, lijen, neokretan. Mogao bi mozda protiv Andore uzvratnu ili Kipra, protiv ozbiljnijih ekipa nema sanse. Sa dva napadaca protiv Velsa ti je poraz unaprijed upisan, upamti ovo. Zukanovic na zadnjeg veznog. Tesko, spor je previse, mislim da ne moze nikoga stici. Bojim se da bi on, gdje god bude igrao, mogao biti slaba tacka osim lijevo u formaciji 3-5-2.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2015, 01:30

Ja se nadam i Milicevicu a tko ga nije gledao neka pogleda utakmicu Genta. Taj bi mogao biti bas pravo pojacanje. Dolazi i Vrancic. Ako oni ne ulete Salihovic na 10ku a Tino mu je zamjena.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 02 apr 2015, 01:31

dubrovnik je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:
Ja se trudim da ne pisem po nekakvim unaprijed slozenim slikama. Tu utakmicu o kojoj govoris je Avdija bio manje los nego inace jer je Mikanovic igrao iza njega. Ali covjek upropasti 10 napada i nesto jednom zaluta i na kraju ga ti dobro ocjenis. Ali eto neka ti bude. Zapamti kad pisemo o Avdiji i Hajduku pisemo o HNLu a on se i tu sramoti a gdje nece na reprezentativnom nivou. Hadzic po meni nije ni odigrao ovu utakmicu sa Austrijom. Dodavanje nasem stoperu ili njihovom srednjaku je sve sto obicno vidim od njega. Nikad taj nece poslati dugu loptu, predriblati nekog, asistirati, oduzeti loptu. Pa pobogu sta ce ti takav igrac sredine terena. Da se razumijemo ni Medunjanin nista bolji nije bio a za ovoga je i takav los Maradona. Ja to tako vidim a ti mozda ne. Hajrovic je nivo vise u odnosu na ove igrace iako je stalno na klupi. Treba mu Mesa izbiti onu skrtost iz glave. I volio bi vidjeti koliko je Izet minuta igrao u repki a zabio je vec 2 komada. Nije lose za jednu rezervu.
Ne, ne kazem ja da je Hadzic kvalitet za garantovano mjesto na terenu, cak je upitan i poziv, ali ponovo napominjem da nemamo mnogo izbora. Avdija ne treba dobiti poziv, ali tu utakmicu je bio najbolji na terenu. I cini mi se da je Hajrovic dao tri gola.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 apr 2015, 01:35

Feridagic je napisao/la: Dva igraca u vezi vec imamo. Besic i Pjanic! Oni nista drugo ne mogu igrati osim toga sto igraju Besic defanzivnog veznog a Pjanic isto tako ali malo vise ofanzivno orjentisanog - graditelja igre. Fali nam jos jedan, taj koji zna primiti loptu izbaciti driblingom igraca, opaliti po golu, dati zavrsni pas. Nemamo takvog igraca i pitamo se ko bi taj mogao biti. Medunjanin je u ocajnoj formi, spori Tino je za njega brzi voz, lijen, neokretan. Mogao bi mozda protiv Andore uzvratnu ili Kipra, protiv ozbiljnijih ekipa nema sanse. Sa dva napadaca protiv Velsa ti je poraz unaprijed upisan, upamti ovo. Zukanovic na zadnjeg veznog. Tesko, spor je previse, mislim da ne moze nikoga stici. Bojim se da bi on, gdje god bude igrao, mogao biti slaba tacka osim lijevo u formaciji 3-5-2.
Joj brate,vi od Velsa pravite mašineriju :D Pa jbt Srbi su ima dali 9 komada u 2 tekme...

6-1 su ih oderali,i to u njihovom najjačem sastavu :D Pa i u onakvom sastavu u gostima kad smo igrali protiv njih,nista specijalno pokazali nisu ! I ovu Andoru su na jedvite jade dobili... Ja ti garantujem,lakše ćemo njih razbit nego Izrael na Bilinom,100%

01 Myhill
02 Gunter
03 Matthews (Ricketts 45)
06 Williams
11 Bale
04 Edwards (Vaughan 45)
05 Blake yellow card
07 Allen (King 72)
10 Ramsey yellow card
08 Church
09 Morison

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2015, 01:36

O Avdiji care ja ne mogu vise pisati. Nikad on u zivotu u nogometu nigdje nije bio najbolji. Ja bi volio da jest. Ali realnost je muka. Dinamu je tu igrala treca opcija i prosao 2 puta pa mu je to kruna sezone. Gledam Avdiju svaku sedmicu. Ali dobro i da je bio najbolji je li ti mislis da ga trebamo zadrzati u repki. Ovo sto pisemo o jednoj utakmici je svakako uvihek osobni dozivljaj igre jednog igraca. Imamo mi bolje igrace od ovih trenutno u to sam siguran. Pa da i ne zovemo nikog vise.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 apr 2015, 01:44

rishaaa je napisao/la:
Pa zar Tino nije defanzivni vezni,ili ćeš mi sad reći da njegov amidža a naš bivši selektor laže??? Tako ga je predstavio pred utakmicu sa Egiptom,zajedno sa Anelom Hadžićem... Ne znam samo kako smo došli do te priče da jednog defanzivnog veznog guramo sa Štilićem,Vrančićem,Medunjaninom a čak mu pojedinci daju i 10-ku od Misketa.. Znači neko od nas DVOJICE izmišlja i laže,Feride!
Znas ti rishaa dobro tko je u tom slucaju lagao. Znaju to i svi navijaci BiH ali nema vise koristi o tome pisati. Tko nije odmah svatio o cemu se tu radi nece nikad ni shvatiti.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 02 apr 2015, 01:44

rishaaa je napisao/la:
Feridagic je napisao/la: Dva igraca u vezi vec imamo. Besic i Pjanic! Oni nista drugo ne mogu igrati osim toga sto igraju Besic defanzivnog veznog a Pjanic isto tako ali malo vise ofanzivno orjentisanog - graditelja igre. Fali nam jos jedan, taj koji zna primiti loptu izbaciti driblingom igraca, opaliti po golu, dati zavrsni pas. Nemamo takvog igraca i pitamo se ko bi taj mogao biti. Medunjanin je u ocajnoj formi, spori Tino je za njega brzi voz, lijen, neokretan. Mogao bi mozda protiv Andore uzvratnu ili Kipra, protiv ozbiljnijih ekipa nema sanse. Sa dva napadaca protiv Velsa ti je poraz unaprijed upisan, upamti ovo. Zukanovic na zadnjeg veznog. Tesko, spor je previse, mislim da ne moze nikoga stici. Bojim se da bi on, gdje god bude igrao, mogao biti slaba tacka osim lijevo u formaciji 3-5-2.
Joj brate,vi od Velsa pravite mašineriju :D Pa jbt Srbi su ima dali 9 komada u 2 tekme...

6-1 su ih oderali,i to u njihovom najjačem sastavu :D Pa i u onakvom sastavu u gostima kad smo igrali protiv njih,nista specijalno pokazali nisu ! I ovu Andoru su na jedvite jade dobili... Ja ti garantujem,lakše ćemo njih razbit nego Izrael na Bilinom,100%

01 Myhill
02 Gunter
03 Matthews (Ricketts 45)
06 Williams
11 Bale
04 Edwards (Vaughan 45)
05 Blake yellow card
07 Allen (King 72)
10 Ramsey yellow card
08 Church
09 Morison
Wels je po mome misljenju siguran drugi u nasoj grupi. Istina, nisu nesto kreativni, nemaju neka rjesenja za pozicionu igru, ali ako ih napadnes i to jos neodlucno kako cemo mi uraditi sa formacijom 4-4-2 sa Vedom ili Djurom, gotov si u kontri. Njihovi destruktivci ce nekako iznijeti teret posebno sto mi nemamo Misimovica koji bi jednim potezom mogao rjesiti utakmicu, a ne vidim kako ce nasa spora odbrana zaustaviti Remzija, Alena i pogotovo Balea kada krenu u kontru.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2015, 02:04

Sjetimo se da ne znamo za pobjedu u takmicarskim utakmicama gdje je Tincek igrao. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 apr 2015, 02:33

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
A zasto ne potpise za neki takav klub? :kafa:
Ma da, napustice Hajduk (prilicno veliki klub) i potpisace za neki raspad od kluba da bi vama udovoljio.
Tako se Calcio smijao Zukanovicu i govorio da igra u nuli od kluba u Belgiji, a da je Vrsajevic iznad njega, jer igra u velikom Hajduku. Pa poslije svega toga kaze: Sto ste optereceni klubovima? :urnebes: :rol:

Calcio aka Advokatus Germanikus (branitelj Tine, Hadzica, Svrsajevica i Susica, a pljuvac svakoga ko valja kao Zukanovica), je vec sad osvojio zlatnu kantu 2015, bilo kakvi pokusaji ovih drugih kao sto je ovaj Feridagic su bez sanse. :tokralju:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2015, 02:46

Cartman je napisao/la:Sjetimo se da ne znamo za pobjedu u takmicarskim utakmicama gdje je Tincek igrao. :kafa:
Oh, Kurtmo i sjecanje. Udri se Bekane, mozda se stvarno sjetis.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 02 apr 2015, 02:54

Ne znam od kad pratite calcia al odavno je poznata cinjenica da je safetov ljubavnik,sto je i sam javno priznao na forumu,otkrivsi nam cak i neke perverzne detalje i igrice iz papetove sobe koje su on i oploditelj igrali,nekakva vezivanja lancima,bicevanja i tako to...Uglavnom kako je safet covjek u godinama,calcio je ocigledno presao na mladjeg susica...izgleda da su mu susici fetis.. :hmmmm:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 02 apr 2015, 03:32

bulbasor je napisao/la:amorovski, adoo11, Efenberg, Cartman, Traktor, PpapeSusic i ostali stalni gosti na ovom pdf imate li kakvih realnih komentara na utakmicu?
Naravno ako ste gledali utakmicu.
Gledao uzivo jarane. TSS zasluzuje biti u kadru, ali ne prvih 11. Taj moj stav je ko i prije. Za Avdiju i Hadziju je Messi.
Neka ga kao neki backup sa klupe, sporno je bilo za vrijeme papeta kako je on upao odjednom, da je lagano integriran neofirno u sastav ne bi niko ovdje nista rekao. Ja ga uopste ne hejtam i ne znam sta ste se navadili, nemojte da Dzeku napuckam na vas! :D

Mogu reci i da je Avdija juce odigrao 200% i iznad svoga nivoa, fino je viditi kad se neko onoliko satare, ali sad opet druga strana medalje je ta, da i tako preforsiran Avdija je nesto sto nas tesko moze povuci naprijed. Juce je bio kao neko krilo, ali opet je spetljao nekoliko kontri i prilika. Ali za voljni momentum cista desetka.

Mene ovdje na ovim nekim temama najvise zivcira to neko crno-bijelo razmisljanje i sto nigdje nema sivog, tacno se zna ko sapire koje igrace i koje dize u zvijezde. Nema slabo ko da kaze, ok taj je takav i takav ali eto tu tekmu je igrao malo bolje ili losije i da da neku analizu. Ne znam gdje se onaj Ajax pogubio on je to dobro znao.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Bing [Bot], hurem, jasmin10, s4mke, Semrush [Bot] i 32 gosta.